you know it rained, oh how it rained, rain too long... my, how it rained, rained all day!


     Tento outfit som vytvorila v spolupráci s úžasnou odevnou značkou s pôvodom v Nemecku - Bonprix. Dostala som príležitosť vyskúšať pár super kúskov, ktoré som si hneď zamilovala! Ako napríklad extra pohodlné úpletové šaty, ktoré vidíte na fotografiách od talentovaného fotografa Jakuba Gráfa, na ktorého instagram nezabudnite mrknúť! Taktiež skvelý basic kabátik v neutrálnej farbe, ktorý sa hodí ku všetkému v mojom šartníku! Plánujem veľké triedenie a pokúsiť sa o minimalizmus v mojom oblečení. Ak si budete chcieť kúpiť niečo z mojej plnej skrine a dať takmer nenosenému oblečeniu druhú šancu, prídte 30.9.17 na Bloger Bazar v Satori Stage II. v Bratislave, aj ja tam budem mať svoje miestečko!

     S triedením však nechcem ísť do extrémov s extra nízkym počkom kusov, to by som ako fashion blogerka veľmi neuspela. Ale mám v pláne veľa šiť a ukázať vám tiež, ako si spestriť šatník kvalitnými handmade kúskami! Napríklad ako je púdrová koženková kabelka, ktorú som si ušila, a ktorú som zladila s krásnym nude lodičkami, jemne extravagantnými okuliarmi a super hodinkami, ktoré ste už na blogu mohli vidieť v spolupráci s Timestore.

     Dúfam, že sa vám tento jednoduchý, nie veľmi letný, outfit páčil, nakoľko v Liberci stále prší... Môžte sa tešiť ešte na množstvo ďalších krásnych kúskov, ktoré som v spolupráci s Bonprix dostala! Pieseň vhodná k počasiu a krásny víkend!


ENGLISH : I've made this outfit in the collaboration with amazing clothing brand with the roots in Germany - Bonprix. I've got the opportunity to try some of their pieces which I fall in love with! As, for example, this extra comfortable knitted dress, which you can see on the photographs from talented photographer Jakub Gráf, so do not forget to check his instagram profile! Also, this amazing basic coat in the neutral shade, which suits to everything in my closet! I am planning to remove some of my clothes and make a minimalism in my cupboard with the basic stuff. If you would like to buy something and give a second chance to almost new clothes, come to Bloger Bazar v Satori Stage II. in Bratislava on 17/09/30 and visit me there with my little space which I am going to have there!

     I do not go to the extreme with the sorting of my clothes with the extra low number of the pieces in my closet because I would not be a successful fashion blogger after that. But I also have plans to sew a lot and I would like to show you how to make your closet fresh and stylish with handmade pieces of good quality! For examples like this leatherette handbag of the nude shade, which I sewed myself and which I turned to the beautiful nude pumps, a little bit outrageous sunglasses, and super cool watch, which you could already see on my blog in the collaboration with Timestore.

     I hope you liked this simple, not so summery outfit because it rains all the time in Liberec... You can look forward to some other wonderful pieces, which I've got in the collaboration with Bonprix brand! The song good for this weather and wish of the nice weekend!

SUNGLASSES - C&A / EARRINGS - KIKIRIKI / COAT - BONPRIX.SK / DRESS - BONPRIX.SK / WATCH - SWATCH by TIMESTORE.SK / BAG - @kejmy.tatranska.design / SHOES - BALADA

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jakub Gráf  / @zahorizont

You Might Also Like

47 Comments

  1. Outfit je krásný :) Minimalismu (nejen) v šatníku fandím ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! :). a aj ja, tiež ho mám veľmi rada! ^^.

      Delete
  2. Krásne fotky a takisto outfit! Tá kabelka vyzerá úžasne, takže sa na DIY s ňou neskutočne teším ♥

    LEUSLIFESTYLE

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujeme a ďakujem! je super, môj prvý koženkový výrobok a podaril sa! :).
      nemám to nafotené, ale keďže je super, tak spravím ďalšiu a určite spravím aj článok! ♥.

      Delete
  3. Opravdu ti to moc sluší :) V Bonprixu nakupuji ráda, hlavně šaty objednávám :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, veľmi si to cením! :).
      ja som doteraz v bonprixe veľmi nenakupovala... v katalógu mi prišlo, že tam nie je nič pre mňa... ale odkedy som objavila eshop, tak som si ho úplne zamilovala, nakoľko majú široký výber super basic kúskov, ktoré mám ja tak rada! ^^. a šatičky majú krásne! ♥.

      Delete
  4. Krásny outfit! :)

    www.annslifea.blogspot.sk <3

    ReplyDelete
  5. Veľmi ti to pristane, super kombinácia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. veľmi si cením tvojej pochvaly, ďakujem! :).

      Delete
  6. outfit je skvelý(ako vždy), ale zaujala si ma ty. vyzeráš úplne skvelo a sebavedome! maš krásnu postavu. ps: tá kabelka je ♥ ! si šikovná.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh wau, tak takýto úžasný komentár som naozaj nečakala, nakoľko toľkým sebavedomím v skutočnosti neoplývam :D. je to talent môjho úžasného fotografa, ktorý vie ma vie úžasne vyfotiť, a ktorému týmto nesmierne ďakujem! ^^.
      ďakujem veľmi pekne, veľmi si cením tvojich slov! :).

      Delete
  7. Krásný outfit, v Bonprixu jsem měla celkem problém si vybrat, tobě to ale padne skvěle :) a jinak hezké číslo sledujících, gratulace :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! ja som si to myslela tiež, ale keď som sa dostala na eshop, nevedela som si vybrať! takže ešte raz ďakujem a áno! je krásne a na facebooku, mimochodom, som nechala 2 promokódy ako vďaku na 10% zľavu pri nákupe, tak sa mrknite ;).

      Delete
  8. Ten kabátek je boží, moc ti sluší! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zamilovala som si ho, takže nesmierne ďakujem! ^^.

      Delete
  9. Moc hezký outfit :)
    jdusizasvym.blogspot.cz

    ReplyDelete
  10. Moc krásný Outfit :) ty lodičky jsou top! A růže miluji! Vždy mi udělají neuvěřitelnou radost :)

    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! a sú super, bola to tiež láska na prvé obutie, aj keď sú celkom nepohodlné... teda... ja v nich veľmi neviem chodiť, nakoľko podpätky často nenosím :D.
      a ružičky mám rada tiež, aj keď to nie sú moje najobľúbenejšie kvietky, však sa dajú krásne odfotiť a k outfitu úplne sedia! :).

      Delete
  11. Moc hezký outfit, sluší ti :)

    ReplyDelete
  12. Krásne fotky <3 Bonprix mám veľmi rada, často tam nakupujem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem-eee! tak to je super, to budeme dve! ^^.

      Delete
  13. Krásný outfit! :) značku bonprix znám, ale objednávala jsem si pouze dvě povlečení od nich :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! :).
      povlečenie som ešte neskúšala, ale úplne chápem! :D.

      Delete
  14. Veľmi pekný jednoduchý, čistý a hlavne žensky outfit!! Krása!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. snažila som sa o jemnosť, ženskosť a minimalizmus, takže som rada, že to je z neho vidieť a ďakujem veľmi pekne, veľmi si to vážim! ♥.

      Delete
  15. Super outfit a krásné fotky! :)

    ReplyDelete
  16. Mala som príjemnú možnosť spolupracovať s Bonprixom. Mám od nich krásne kúsky a jedným z nich je rovnaký kabátik ako ten tvoj, len v inej farbe. Zladila si to perfektne, vyzeráš skvele! :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to sme dve! :). verím, že máš od nich krásne kúsky, nakoľko ja som tiež veľmi spokojná, sú úžasné! a teší ma, že kabátik má taký úspech, že ho máš ja ty! ^^. nakoľko ja som si ho úplne zamilovala! ďakujem veľmi pekne, veľmi si to vážim! ♥.

      Delete
  17. Super článok, outfit sa mi veľmi páči a ta tvoja kabelka je perfektna :) Ja tiež pravidelne vytriedzujem šatník a celkom úspešne sa mi to podarilo popredávať aj na FB stránkach :) Ale tiež som už absolvovala aj Burzoblšák v BA, kde som na trhovisku spolu s ostatnými predávala vlastné veci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! :). som veľmi rada, že sa páči!
      pred pár rokmi som tiež predávala na FB svoje veci, šlo to krásne, ale teraz jednoducho nemám čas to fotiť, prispievať, odpisovať každému a behať na poštu hore-dole... takže teším sa na Blogger's Bazar v Bratislave, kde sa mi snáď podarí niečo predať, takže niečo podobné, ako si robila ty ;).

      Delete
  18. Sluší ti to a umíš skvěle pózovat! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem a ďakujem, to mi ešte nik nepovedal... :D. ale vážim si to! :).

      Delete