DIY

oh, you bite your friends like chocolate... diy shoes #1 and swapbox question.

     Je krásny nedeľný večer a ja ho trávim tkaním svojej semestrálnej práce... Áno, sú prázdniny, ale keď vynecháte viac ako mesiac školy, na vysokej to jednoducho musíte dohnať neskôr. A tak mi centimetre pribúdajú a ubúda mi sila donútiť sa pracovať ďalej... Aj preto nemám letnú brigádu, ale za to mám čas sama na seba, na vás a tvorbu vecí, ktoré ma bavia! Ako sú napríklad aj tieto krásne balerínky... Áno, viem, už ste sa tu mohli dočítať o zozname vecí, ktoré KEJMY jednoducho nenosí. Boli to aj LEGÍNY, ktoré ste videli v poslednom OUTFIT-ovom článku. Teraz sú to baleríny, ktoré tu môžete vidieť dnes, alebo ste ich už mohli vidieť na mojom INSTAGRAM-e. Tiež neobľubujem obtiahnuté mini sukne či tielka, čiapky a šiltovky, ďalej sa vyhýbam neónovým kúskom, či šatám bez rukávov... Je viacej kúskov oblečenia, ktoré by som si na seba nedala. Ale život je výzva a do takýchto balerínok som sa zamilovala! Bola to jednoducho láska na prvý pohľad. Ak sa nebojíte "zničiť" nejaké drahšie topánky, tak hor sa do ich skrášľovania! Ale mne stačilo zájsť k vietnamcovi a kúpiť si jedny presne podľa môjho gusta, a ešte k tomu aj v zľave len za 5 eúr!

     Inak, rada by som sa opýtala, či by niekto nemal chuť spraviť so mnou SWAPBOX výmenu. Neviem síce presne, ako to funguje, ale videla som pár blogeriek vymieňať si balík plný vecí v istej dohodnutej hodnote a následne spraviť článok o tom, čo ste v balíčku dostali. Ak by sa našiel blogér/blogérka, ktorý blogujú už dlhšie a majú vyšší počet odberateľov a mali by chuť spraviť takýto článok, dajte mi vedieť prostredníctvom emailu, či do správy na mojom FACEBOOK-u. Som ochotná poslať balíček kamkoľvek a naplniť ho rôznorodými blbosťami a drobnosťami od výmyslu sveta!

     Dnes už len PIESEŇ a prianie pekne stráveného nedeľného večera!


ENGLISH : It is beautiful Sunday evening and I am spending it with creation of my semestral work... Yes, it is the holiday time, but when you miss more then month of school, you have to catch it up later. And so the centimeters fill out and the power of coercion to work more wanes... Also because of it I do not have the summer part-time job, but I have a lot of time for myself, for you guys and for the creation of things, I really like to do! As for example these ballerinas... Yes, I know, you have already read here about my list of things, which KEJMY just does not wear. It also the LEGGINGS, which you could see in the last OUTFIT article. Today you can see the ballerinas, or you could see on my INSTAGRAM. I also do not like tight mini skirts of vests, winter hats or caps, next I avoid the neon-colored pieces, or dresses without sleeves... There are more pieces of clothes which I would not wear at all. But life is challenge and I fall in love with ballerinas like these! It was love at the first sight. If you are not afraid of "destroing" some expencive shoes, just let yourself to glamourize your own pair! But I just went to Vietnamese store and I bought the perfect pair in sale, just for 5 euros!

     Otherwise, I would like to ask, if someone would like to make a SWAPBOX exchange. I exactly do not know how it works, but I saw some bloggers to exchange the packages full of things in certain conventiol value and then create the article about what you got in the package. If there was some blogger, who has his/hers blog for longer time and who has a higher number of followers and who would like to make such article, just let me know by email or message on my FACEBOOK. I am willing to send the package to anyone and fill it up with mixed trifles, anything you could wish for!

     Today just the SONG and a wish for nicely spent Sunday evening!

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

15 Comments

  1. Tak jo, ty boty jsou naprosto dokonalý, vyrobila jsi to nádherně! :))
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. To je úžasnej nápad! Baleríny mi nikdy nesedí, ale takhle s těmi pásky by se to třeba vyřešilo .. skvělý ! :)
    www.meadelaida.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. musím ti povedať, že mám problém s úzkou pätou a všetky balerínky a lodičky sa mi vyzúvajú. však v týchto som prežila celý deň a problém stráty topánok pri chôdzi bol preč! je pravda, že ma otlačili, ale to nové topánky robia... však krásne sedia, pristanú aj kratšim nohám a určite sa nevyzúvajú a preto ich tak zbožňujem! ;).

      Delete
  3. na začiatku článku by ma ani nenapadlo, ako úžasne ich pretvoríš, doslova som mala pri poslednej fotke ústa dokorán ;) krásne!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. krásne topánky, bola som prekvapená, čo si dokázala spraviť z obyčajných balerínok. ja by som na také čosi nemala odvahu, možno by som si ich dokázala prefarbiť, ale dať tam tie dierky a všetko ostatné.. fuu na to by som bola asi dosť ľavá. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. musím povedať, že ak by som nemala ten dierkovač, nepustila by som sa do prerábky :D. je to tak skvelá vec, však bez toho ny to nevyzeralo tak pekne, to priznávam ;D.

      Delete
  5. WOW! Čumím jako péro z gauče a tyhle musím mít!! <3 Vážně krása, nechtěla bys udělat GA o přesně tyhle boty ve velikosti 35? :D Miluju je!!

    NARA // czech fashion blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Zvu Tě k nám na blog k naší historicky první giveaway z Turecka plnou překvapení!
    http://natalieklara.blogspot.cz/2015/07/turkiye-2015-giveaway.html#more

    ReplyDelete
  6. Tenhle typ balerínek se mi strašně moooc líbí a plánuju si nějaké koupit, protože jsem za a) děsně líná, b) děsně nešikovná, c) nemám potřebné nástroje :D. Ale stejně si tenhle návod uložím, však co kdyby...

    ReplyDelete
  7. Wow, tak tohle je nádhera. :-) Opravdu skvělý nápad a na noze po úpravách vypadají moc hezky. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  8. Vyzerá to fantasticky, budem to musieť vyskúšať!! Už len kúpiť nejaké jednoduché balerínky :)

    ReplyDelete
  9. Tak tohle je fakt pecka! Nikdy by mě nenapadlo tohle udělat se starými balerínami:)

    Daydreamer Natty
    Zapoj se do GIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. balerínky sú nové, keďže ako som písala, baleríny nenosím, ale áno, je veľa spôsobov, ako si okrášliť staré nudné topánočky a toto je jeden z nich ;).

      Delete
  10. Nenávidím baleríny už len z toho dôvodu, že keď si kúpim číslo ktoré mi presne sadne, tak mi po pár metroch oškrú nohu a keď si naopak kúpim o číslo väčšie, tak mi z nohy padajú :D Fakt začarovaný kruh.
    Veľmi pekne si ich upravila, ale ja by som tam tú ružovú nechala, podľa mňa by krásne oživila nejaký tmavý outfit. :)
    Inak chválim za výber pesničky, ja osobne milujemmilujemmilujem The 1975! A taktiež Mattyho:-) :D Aj ty ich počúvaš, alebo sa ti len páči táto pesnička?
    Girl Who Is Obsessed. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. poviem ti, pred tým, ako si obúvam tieto, či iné podobné topánky, teda mokasíny asi len, nalepujem si kilometre leukoplastu okolo oboch chodidiel :D. takže viem, o čom vravíš!
      a ďakujem, však neviem si pomôcť, ale mám problém ladiť a mať nejaké farebné boty, či kabelky. lebo potom viem, že by som to nemohla nosiť so všetkými farebnými vecami v mojom šatníku a tak by sa stalo, že by zapadli prachom niekde v skrini... a preto si radšej kupujem farebné oblečenie a čierne/béžové/biele doplnky. ale súhlasím, pekne by oživili nejeden outfit, ale už som raz taká... :P.
      a áno, počúvam ich. síce nie ako ako nadšený fanúšik, však páčia sa mi ich pesničky. som skôr človek oddaný hudbe a nie kapele/spevákovi, takže počúvam to, čo sa mi páči bez ohľadu na to, kto to spieva :). ale Settle Down, Girls, Chocolate či The City sú súčasťou môjho mobilného playlistu ;).

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete