#30 DAYS OF CHRISTMAS 18 - diy advent calendar.


     Sobota ako každá iná a pritom tam výnimočná... Dnes je prvý decembrový deň. Vonku je krásne bielo, mráz štípe líčka... To pravé počasie, aké by malo v decembri byť a trvať celý mesiac! A keďže sa dnes začalo odpočítavanie do Vianoc, najlepšie je ho začať prvým "okienkom" v adventnom kalendári... Ja tohto roku ten klasický nemám. Rozhodla som sa vytvoriť si niečo jedinečné a podľa vlastných predstáv! A ako to dopadlo? Len čítajte ďalej!

     Vzala som si nádherný vianočný baliaci papier, vystrihla z neho malinké obdĺžničky a vytvorila malé papierové vrecúška, do ktorých som vložila malé čokoládky. Kadý jeden z nich som uzatvorila a pripla srdiečkovým štipčekom s číslami (kúpila som ich vo Flying Tiger, ale môžete si ich vytvoriť aj sami za pomoci lepidla a papiera) na listnatú girlandu pripomínajúci imelo. To som nastrihala na rovnako dlhé štyri kúsky a nalepila ich na stenu pomocou papierovej pásky. A čudujte sa svete, mala som hotovo! 

    Naozaj veľmi jednoduché a rýchle! Nemáte sa čoho báť, stačí dobrý nápad a chuť tvoriť! Verím, že si jeden taký vytvoríte aj vy, pustite si pri jeho kreácií ďalšiu super vianočnú pieseň a užite si krásny prvý adventný víkend!


ENGLISH : Saturday as ordinary as the other, but at the same time so special... Today is the first day of December. There is snow outside, the frost makes the chicks red... This is the right weather which should last for whole December! And since the countdown of Christmas has begun today, the best way to start it is with the first "window" on the advent calendar... I don't have the classic one this year. I decided to create something different and the way I dreamed of it should look like! And how it all ends? Just read the rest of the article!

     I took the beautiful Christmas wrapping paper, I cut s little rectangles from it and I've made a small paper bags from them into which I've put small pieces of chocolates. I closed every single of one of them and I hung them with the tweak with hearts and numbers on them (I've bought them in Flying Tiger, but you make something similar by your own with a piece of paper and a little bit of glue) on the thin garland with leaves which looks like a mistletoe. I cut the garland into the same four pieces and I put them on the wall with the paper tape. And well, I was all done!

     It is really easy and quick to create! You don't need to be afraid to make it, you just need a good idea and the taste to create! I believe that you will make your own advent calendar, just turn on another Christmas song during the work and enjoy the first and beautiful weekend of Advent!


PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy

You Might Also Like

6 Comments

  1. To je krásný adventní kalendář! :) Jednou chci takovéhle DIY kalendáře dělat mým dětem.Na to je každopádně ještě čas a já si ráda užiju ten svůj čokoládový :D

    TheWayByA

    ReplyDelete
  2. Krásný :-)
    Já si dříve podobný také vyráběla, ale teď patřím spíše mezi ty, co si ho koupí.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  3. Wow, to vypadá fakt nádherně! Moc hezký kalendář :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  4. Ta tohle je opravdu úžasný! :) Super tip na příští rok :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    ReplyDelete
  5. Naozaj moc vydarené :)

    ReplyDelete