paint a picture for you and me of the days when we were young, singing at the top of both our lungs!


   Nikdy som netúžila byť nejakým veľkým módnym štylistom... Módu mám naozaj veľmi rada, dekorovanie ma tiež vždy uchváti a práca s tými správnymi ľuďmi býva na nezaplatenie! Vždy som však viac inklinovala k samotnej produkcii odevov, ako iba k ich aranžovaniu. No povedala som si, že skúsim svoje malé šťastie a zapojím sa so svojimi styling-mi do súťaže #súbojštylistov! A výsledok? Ten môžete vidieť na fotografiách!

     Zďaleka nie som žiaden profesionál. Použité oblečenie je poväčšine z môjho osobného šatníka. Fotky som tiež fotila ja a krásnučká kučeravá modelka je moja spolužiačka z vysokej školy... Svojpomocne sme spojili sily a pustili sa do kreácie! Samozrejme, nerobila som si nejaké veľké nádeje, keď som sa do súťaže hlásila. Nepostúpila som, no to vôbec nevadí. Skúsila som opäť niečo úplne nové a fotenie ma s krásnou Saškou nesmierne bavilo! Pretože ja som typ človeka, ktorý si viac váži príležitosti a novo-nadobudnutých dovedností, ako nejaký šialený úspech. Pre mňa je osobný rast a rozvíjanie vlastných schopností najväčším prínosom! A preto som vám tieto fotografie chcela ukázať aj tuto na mojom blogu...

     Snáď sa vám moje outfity aspoň trošku páčia. Ako vravím, nie som profesionál, ani zďaleka nie. Ale robím to, čo ma baví a ak sa nájde niekto, komu sa to páči, som mu za to nesmierne vďačná! A preto ďakujem všetkým vám za... Všetko, čo pre mňa robíte a verím, že tu spolu ešte vytvoríme plno krásnych vecí! Dnes by to bolo odo mňa už všetko, už si len pustite ďalšiu z mojich obľúbených piesní a majte krásny zvyšok dňa.


ENGLISH : I've never desired to become some well-known fashion stylist... I've always loved fashion so much, I do like decorating too, and working with the right people is priceless for me! I've always been more the clothing-creator as the stylist. But I have told to myself that I will try something new, so I've tried my luck and I've joined the competition called #thebattelofstylists with my stylings! And the result? You can see them in these photographs!

     I am far away from being the professional. Almost all the clothes that were used in the stylings are my own. I also took the pictures with beautiful curly model, which is my classmate from my university... We got our heads together and we took ourselves to the creation! Of course, I haven't had my hopes high when I sent my pictures to the competition. I didn't get it the semifinals, but it doesn't bother me at all. I've tried something totally different again and I really enjoyed the photo shooting with my lovely Alexandra! Because I am type of person who appreciate all the opportunities and the new-gained skills which are the most valuable benefit for me! And that's why I would like to show you my pictures here on my blog...

     I hope that you like my outfits a little bit. As I always say, I am not a professional, not at all. But I really like to do what I love to do and if there is maybe just one person, who like what I do, I am so thankful for that! And that's why I would like to thank all of you for... Everything you do for me and I believe that we will create so many things together! It would be all from me for today, I add you another of my songs and I wish you nice rest of today.






T-SHIRT - 1st look - KOKÉ / COAT - 2nd look - BONPRIX / SKIRT - 3rd look - KEJMY TATRANSKA DESIGN  / HANDBAG - 3rd look - ALEXANDRA OPOLDUSOVÁ / HEADBAND - 3rd look - HOUSE OF BEADS

MODEL : Alexandra Opoldusová / @alexandraopoldusova
STYLING | MUA | PHOTOS : Kejmy Tatranská  / @lady_kejmy / @theworldbykejmy

You Might Also Like

14 Comments

  1. Krásne fotky a styling je top! Tá bledá sukňa je prekrásna!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem krásne, som veľmi rada, že sa páčia! :).
      tá biela suknička patrí Zuzu Sabo a je naozaj nádherná! ♥.

      Delete
  2. Niektoré prvky za mňa nie, napríklad tie vysoké ponožky,ktoré trčia z topánok, ale to je môj osobný postoj a zas viem, že to je teraz trend, len som v tomto taka konzervativnéjšia :D Inak sa mi ale outfity veľmi páčia!
    Škoda, že som o tejto súťaži nevedela skorej, možno by som skúsila šťastie :)
    THE NOELA

    ReplyDelete
    Replies
    1. sú to stylingy do fashion súťaže, takže som sa snažila ísť trochu trendovejšie, aby to zaujalo, ale zároveň sú tieto stylingy dosť decentné, takže trošku extravagantnosti nezaškodí! ale chápem, že to nemusí byť podľa každého gusta, no som rada, že sa aj tak páčia :).
      ja som sa do nej prihlásila na poslednú chvíľu tiež, takže snáď budúci rok bude zas! ♥.

      Delete
  3. Ani si neviem vybrať, ktorý sa mi páči najviac! Parádička. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. júúú, ďakujem krásne, naozaj ma teší, že sa páčia! ♥.

      Delete
  4. Všechno ti sluší a sedne naprosto dokonale. Osobně bych si ne všechno oblekla, ale máš hodně zajímavý a fajn styl :)

    MagicBeautyLife

    ReplyDelete
    Replies
    1. na fotografiách nie som ja, je to napísané v článku aj pod fotkami...
      každopádne ďakujem, som rada, že sa to páči, nakoľko väčšina kúskov je z môjho osobného šatníka :).

      Delete
  5. Veľmi pekné dievča ti pózovalo a tie outfity sú úžasné! Mne sa najviac páči fotografia s knihou v ruke <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saška je múza a keď som premýšľala nad tým, koho o to poprosím, hneď mi napadla ona, pretože je naozaj krásna a netypická :).
      a tiež si nesmierne cením, že sa outfity páčia! a čo sa týka tvojej obľúbenej fotky, tá je tiež moja najobľúbenejšia! ♥.

      Delete
  6. Všechny outfity jsou moc krásné, dokážu si je představit i na sobě :) Každopádně ta 3. je můj favorit. Sice si nepostoupila, ale jak říkáš, příležitosti jsou mnohdy větší výhrou :)

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. júúú, tak to ma veľmi teší, že si ich niekto dokáže na sebe predstaviť! je to pre mňa najväčšou výhrou! ♥.
      tretí je aj môj naj a naozaj nevadí, tvoja pochvala je pre mňa viac ako postup a výhra v súťaži! ^^.

      Delete
  7. tak to ťa obdivujem, že si sa prihlásila aj keď si nečakala postup...ja som nad tým tiež premýšľala, ale nemala som odvahu :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    ReplyDelete
    Replies
    1. niekedy treba zariskovať! život nie je len o tom, že si je alebo nie je človek istý... občas treba jednoducho vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a skúšať aj to, o čom človek nie je tak úplne presvedčený. nakoľko, ako vždy vravím a vždy sa tým riadim - všetko zlé je na niečo dobré! takže každá skúsenosť je skúsenosťou a každý poznatok sa dá nejako zúžitkovať. možno som nepostúpila, ale komentáre od mojich čitateľov sú pre mňa tou najväčšou výhrou a aspoň viem, že sa to páči, že to, do čoho vložím srdce, má aspoň niekde inde svoje relevantné ohodnotenie! :).

      Delete