i need a voice to echo, i need a light to take me home. i kinda need a hero, is it you?

     Slová, obyčajné slová... Nie, nesnažím sa citovať pieseň Žbirku a Gombitovej. Ale slová, aj tie bežné, dokážu ublížiť. Dokážu zanechať ranu na srdci, slzu v očiach, smutné spomienky... Je pravda, že naša myseľ je nastavená tak, aby vytesňovala staré nepríjemné životné situácie. Však nezabudneme na všetko, nakoľko niečo nás dokáže naozaj poznamenať. Aj tie slová. Veci, ktoré by ten, kto ich vysloví, sám nechcel počuť, pretože si nepripustí, že aj on mohol spraviť chybu. Áno, sme ľudia a nie sme neomylní. Aj ja sa mýlim, aj ja robím chyby a nie každý môj čin je to správne rozhodnutie, ale to je súčasť života mladého človeka. 

     Človek je hrdé stvorenie. Stvorenie oplývajúce pýchou, predsudkami a nevedomosťou. Tou, ktorá nás zaslepuje pozrieť sa hlbšie, ako len na obal. Nikdy neviete, čo sa v tom druhom skrýva, čím prechádza, čo prežíva a prečo občas robí hlúpe rozhodnutia... Však neodsudzujte ho, nehádžte naň vinu a špinu. Ak sa našiel v slepej uličke, uvedomil si svoje omyly a dvíha imaginárnu ruku nádeje so žiadosťou o pomoc, neodmietajte ho. Upustite od svojej hrdosti a podajte mu svoju pomocnú ruku.

     Malý kúsok mojej stratenej duše a trochu melanchólie na víkend, ktorú píšem počas cesty vlakom z Bratislavy. Posledné dni, ktoré sa tvária ako koniec krásneho leta, sú pred nami. Spolu s nimi ešte letný outfit s overalom (v ktorom môjmu milému pripomínam palmu) a lodičkami od Bonprix z fotenia s úžasným fotografom @zahorizont. Pustite si túto pieseň , nezabudnite sa zapojiť do giveaway a vychutnajte si krásu nedeľného rána!


ENGLISH : Words, ordinary words... No, I am not trying to quote the song from Zbirka and Gombitová. But all the words can hurt. They can break your heart, make the tears in your eyes, make some sad memories... It is true that our mind is able to displace old unpleasant life situations. But we can't forget everything because there are few things that can remark us. Also those words. Things that the one who tells them, do not want to hear them either because he can't accept that he can be also the one who can make some mistake. Yes, we are just humans and we are not infallible. I can be wrong, I also do the mistakes and not all of my acts are right, but all of this is a part of the life of y young person.

     We are haughty creatures. The creatures full of pride, prejudices, and ignorance. The one, which makes us blind and doesn't allow us to see deeper through the cover. You never know, what can be inside of the other person, what he needs to go through, what he experiences and why he makes stupid decisions... But don't judge him, don't blame him. If he found himself in the blind alley, he realized his own mistakes and he is trying to pick up his imaginary hand of hope with the request of help, don't refuse him. Just give up your pride and give him your hand full of help. 

     A small piece of my lost soul and a little bit of melancholy for this weekend, which I am trying to write during my train way back from Bratislava. The last days, which are trying to look like the end of the summer are ahead of us. I am adding my lovely photos of the summery outfit with a jumpsuit (my sweetheart said that I look a palm tree in it) pumps from Bonprix from wonderful photo-shooting with amazing photographer @zahorizont with it. Just turn on this song, don't forget to join the giveaway and relish the beauty of Sunday's morning!

HAT - SECONDHAND / JUMPSUIT - H&M / BAG - LIFETEX / SHOES - BONPRIX

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jakub Gráf  / @zahorizont

You Might Also Like

42 Comments

  1. krásne slová :) skutočne nikto na prvý pohľad netuší, čo sa ukrýva v danom človeku... sama sa snažím pristupovať ku každému s otvorenou mysľou a názor si vytvoriť, až keď ho spoznám... vyzeráš krásne, overal je super a fotky, ako vždy, prekrásne ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne :).
      áno, presne tak to je a nemyslela som len na prvý pohľad, sú ľudia, ktorí svoje myšlienky a pocity dávajú len ťažko najavo... preto by bolo fájn naučiť sa pristupovať k ľuďom presne tak, ako píšeš.
      ďakujem za komentár aj za kompliment, veľmi si to vážim! ^^.

      Delete
  2. Jako vždy nádherné fotky :)

    ReplyDelete
  3. Prekrásne fotky! Prekrásny outfit! Si veľmi pekná a moc sa mi páčia tie kvety v taške! Krásne
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. priateľ bude mať radosť, že sa fotky páčia :).
      a ja veľmi pekne ďakujem za tvoj milý komentár, veľmi ma teší, že sa ti to páči ♥.

      Delete
  4. Ty jsi nádhrná ženština!

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky :) slova dokáží hodně ublížit, bohužel si to stále řada lidí neuvědomuje :/

    Lady Lenna

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem-e! áno, presne tak to je... snáď sa niektorí umúdria :).

      Delete
  6. Nikto nie je dokonalý, takže si myslím, že máš pravdu! Všetci máme nejaké chyby a všetci robíme aj nesprávne rozhodnutia a priznávam, že nie som žiadna výnimka! Je to napísané úžasne!
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne to si myslím aj ja a ďakujem za uznanie! verím, že nie si, ale je obdivuhodné, že si to priznáš, nakoľko je to v dnešnom svete naozaj umenie! :). veľmi pekne ďakujem, veľmi si to cením! ♥.

      Delete
  7. Krásné fotky a slova, která jsi napsala, jsou až moc pravdivá :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. veľmi pekne ďakujeme-e a ďakujem! som rada, že s mojim textom niekto súhlasí ^^.

      Delete
  8. veľmi nádherné fotky a z tých slov ma až trošku melanchóliou mrazí na chrbte. keep it up!! :))
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to priateľa poteší toľká chvála! :).
      to som veľmi nechcela, aby mrazilo, len som chcela vyjadriť svoj názor, pocity a možno niektorým trošku otvoriť oči, aby vážili svoje slová, pretože niektorým dokážu ublížiť... :). ale ďakujem!

      Delete
  9. Pěkný článek, trošku mi mluví z duše. tento víkend nepatřil zrovna mezi moje nejsluníčkovější. Byla jsem na návštěvě u našich a právě slovy jsem kolem sebe docela kopala, až jsem toho pak litovala. někdy prostě dříve mluvím než přemýšlím a to je moje chyba. Při příští návštěvě musím být vřelejší :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem a oh, až z duše teda! :). poznám to a poznám aj pár ľudí, ktorý vášnivo rozprávajú všetko, čo v danú chvíľu cítia a neprináša to vždy maliny... ale sú ľudia a ľudia, nikoho netreba odsudzovať, ani človeka, ktorý si všetko necháva pre seba a ani toho, kto to všetko na druhého vypŕskne... len si treba uvedomiť, že každí sme iní, všetci to prijmeme inak a niekedy je lepšie mlčať, inokedy rozprávať... a ja verím, že tvoje úprimne ospravedlnenie bude prijaté a všetko bude dobré, nakoľko je ťažké priznať si chybu a ťažšie ju priznať aj pred inými a verím, že sa ti podarí byť vrelejšia! :).

      Delete
  10. Moc ti to sluší a vybrali jste perfektní místo! a samozřejmě krásně napsaný a pravdivý článek. Já jsem si pro situace kdy je velká pravděpodobnost, že řeknu něco čeho budu litovat vymyslela opatření, že vždy čekám až do druhého dne s odpovědí a nebo když je potřeba rychle jednat tak alespoň 10x inhale exhale :D zní to komicky ale funguje to. se slovy musí být člověk opatrný a mlčení je často lepší.. podlě mě i silnější.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne a áno, Jablonecká přehrada má svoje čaro :).
      a ďakujem veľmi pekne! cením si tvoj názor a robím presne to isté! občas sa to síce nedá, ale tiež čakám, kým sa to vo mne umúdri, vykypí a potom konám. vždy si všetko najprv vysporiadam sama so sebou, nakoľko v každom vzťahu je to o dvoch a myslím, že ak je problém, z väčšej časti býva na oboch stranách, takže vždy najprv popremýšľam, čo som mohla spraviť zle ja. človek tak naberie odstup, nadhľad a potom si uvedomí, že chybovať mohol aj on sám. a neboj, neznie to komicky, robím presne to isté! :D. takže plne súhlasím! ^^.

      Delete
  11. Pekný príjemný outfit! Veľmi sa mi páčia tie slamené doplnky °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  12. Krásny článok, hlavne tá časť s podaním pomocnej ruky ☺️ A ten overál je naozaj krásny :)

    LEUSLIFESTYLE

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! :). a ďakujem, bola to láska na prvý pohľad! :P.

      Delete
  13. ty si tak kráásna :)) veľmi ti to sekne

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, naozaj veľmi pekne dakujem, veľmi si to vážim! ♥.

      Delete
  14. Mám taký dojem, že si okrásnela a schudla :) Vyzeráš naozaj krásne a energeticky :)

    www.lifi.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. svoje krivky stále mám, ale od operácie som rapídne schudla, teraz mám však normálnu a priemernú postavu a váhu, však som so sebou spokojná, nakoľko mám všetko, čo ženu robí krásnou :). a ďakujem veľmi pekne, veľmi si to cením! ♥.

      Delete
  15. Ty tvoje fotky a outfity jsou prostě tak boží a ženské! :) Tak si napsala velice pravdivý a hezký článek.

    thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ó, ďakujem veľmi veľmi pekne! veľmi si to cením! :).

      Delete
  16. Jsi přenádherná! Krásný úsměv na tváři a ten overal ti moc sluší <3
    All about Candys life

    ReplyDelete
    Replies
    1. veľmi pekne ďakujem za tvoj milý komentár ♥.

      Delete
  17. Fotografie jsou fakt krásné! Hrozně ti to na nich sluší. ♥ A tyhle melancholické chvíle znám... občas jsou potřeba. Slova sice můžou zanechat nejdřív i šrámy, ale později z nich zbude jen jakýsi mlhavý opar... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to bude mať priateľ veľkú radosť! ďakujeme! :). a ja veľmi pekne ďakujem!
      áno, súhlasím, nie je možné, aby človeka niekedy nechytila melanchólia a nostalgia... bez toho by sme neboli ľudia a nemala city a pocity, aj keď tie dokážu bolieť, ako píšeš :).

      Delete
  18. Pekne napísané a ten overal!!! Úplne som si ho zamilovala :) či už strih alebo farbu, krása, krása, krása :)
    https://worldbyalexx.blogspot.sk/?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem a áno, tiež to bola láska na prvý pohľad :D. je krásny a ja ďakujem za pochvalu! ^^.

      Delete
  19. Myslím, že dievčatá hore už všetko napísali. :-) Slová, ty a aj práca fotografa... no proste celé TOP. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, zanechali mi krásne komentáre a ďakujem aj za ten tvoj! :).
      fotograf bude mať radosť za tieto slová! spolu krásne ďakujeme! ♥.

      Delete
  20. tohle jsou uzasny fotky, uz jsem je obdivovala na instagramu))

    ReplyDelete
    Replies
    1. veľmi pekne s fotografom ďakujeme, bude rád za toľkú pochvalu! a ja som tiež! ^^.

      Delete