your shadows, they follow and they're haunting me... where'd you go?

     Ruky. Časť nášho tela. Kúsok nášho ja. Tie, ktoré tvrdo pracujú, ktoré nás živia. Tie, ktoré robia prvý dojem pri stretnutí ďalších párov rúk. Ľudia, ktorí sa zaoberajú rečou tela, vás vedia odhadnúť už ich podaním. To, aký silný stisk máte, to ako ich podáte, či aký dojem pôsobí ich dotyk - drsné, jemné, spotené... Ani neviete, ako veľa to o vás povie. Je to síce len jedna časť skladačky kúskov vášho ja, ale je to stále kúsok, ktorý do nej zapadá a vynechať ju by bolo ako stratiť jednu časť puzzle, ktorú sa tak márne snažíte poskladať...

ENGLISH : Hands. A part of our body. A piece of ourselfs. Those, which works so hard, which supports our living. Those, which makes the first impression when they meet other pairs of hands. Some people are interested in body language, they know to farecast you by your handshaking. The strenght you grip it, the way you shake the hand, or how is the first touch - rough, soft, sweaty... You may do not know how much it says about you. It is just one part of the gatefold of pieces of yourself. But it is the piece, which fits and skip it would be like lost one part of puzzle, which you vainly tries to put together...

     Dnes som si pre vás prichystala článok o tom, ako si môžte skrášliť nie len vašu tvár dekoratívnou kozmetikou. Ruky si tiež zaslúžia trošku pozornosti. Trošku farby na nechtíky - ako napríklad krásne zemité farby z limitovanej kolekcie od L'OREÁL PARIS. Konkrétne COLLECTION PRIVÉE by JLo a COLLECTION EXCLUSIVE by JULIANNE, ktoré som kúpila v akcií za skvelú cenu 39 Kč. Je to jeden z mojich najlepších výpredajových nákupov v DROGÉRIE TETA. Sú naozaj krásne, na moje pomery celkom trvácne a pomer originálnej ceny a výkonu stojí za to. Ale pre mňa za tú cenu je to veľmi maličké balenie, ktoré je, na druhú stranu, také akurát... Moje protirečenie si vám asi veľmi nepomôže, však určite odporúčam kúpiť si aspoň jeden ich lak. A ak máte radi matnú bázu, tak na týchto lakoch to vynikne naozaj krásne! 

ENGLISH : Today I have prepared for you an article about how you can glamourize not just your face but also you hands, which also deserve a little attention. A little color for your nails - as for example beautiful earthy colors of limited edition from L'OREÁL PARIS. Specifically COLLECTION PRIVÉE by JLo and COLLECTION EXCLUSIVE by JULIANNE, which I have bought in sales for amazing price 1,40 euros. It is one of my best sale-shopping in TETA DRUGSTORE. They are truly beautiful, pretty durable for my conditions and the relation between original price and staying power also worth it. But original price is too high for such small packing for me, which is, on the other site, perfect... My contradictions will not help you, but I recommend you to buy at least one nail polish from them. And if you like to the matte top coat, these nail polishes look amazing with it!

Ja osobne nepoužívam krém na ruky, pretože nemám rada ten pocit namastených rúk. Ak si nanášam krém na tvár či telo, vždy si potom ruky umyjem. Neviem prečo, možno som divná, ale nevadí. Preto prejdem k doplnok, ktoré o vás povedia tiež celkom dosť. Čo sa týka prstienkov, odhalia vaše momentálne rodinné zázemie, či váš vkus a štýl. Ja mám celkom peknú zbierku prstienkov, tieto zlaté som taktiež kúpila so skvelou zľavou a to za 15 Kč v H&M. Keďže prstienky často nenosím, nekupovala som si ich doteraz. Ale tieto, a ani striebornú sadu, som tam jednoducho nemohla za tú cenu nechať!

ENGLISH : I personally do not use the hand cream, because I do not like the feeling of tanked up hands. If I use vanishing cream of body milk, I always wash my hands after that. I do not know why, I may be weird, but it does not matter. Because of that I move to the accessories, which also says a lot about you. When we talking about rings, they uncover you current family background, or youe taste of style. I have a pretty nice collection of rings, I also bought these gold ones with amazing discount - 0,55 euros in H&M. And because I do not wear rings so often, I had not bought them before. But I just could not leave these and the silver variant there for this price!

Ďalšou súčasťou rúk sú hodinky. Tie nosí naozaj veľa ľudí. Či už páni, alebo dámy, mladší, či starší, ľudia, ktorý si môžu dovoliť luxus, ale aj tí, ktorí volia lacnejší variant. A presne to o vás povedia vaše hodinky, a tiež aj to, na ktorej ruke ich nosíte... Ak hľadáte niečo to pravé orechové pre vás, naozaj pestrý a rozsiahly výber hodiniek majú na TIMESTORE.SK, Rôzne značky, druhy, či cenové relácie - každý si tam nájde to svoje! Tak ako ja, švajčiarske dámske hodinky SWATCH boli mojim malým tajným snom a jednoducho, bola to láska na prvý pohľad! 

ENGLISH : Another part of hands are watches. A lot of people wear them. Either men or women, younger or odler people, those who can afford luxury, but also those who chooses the cheaper version. And that is exaclty what your watch says about you, and also the option of the hand on which you wear it... If you looking for something suitable for you, TIMESTORE.SK offers truly various and extensive selection. Varied brands, types, or price rance - everyone can find the right ones! As I did, Swiss SWATCH watch was my secret little dream and it was just the love on the first sight!

     Poviem vám, zas sa mi podarilo trochu viac sa rozpísať. Týmto sa chcem ešte poďakovať eshopu s hodinkami TIMESTORE.SK, ktorá pomohla napísať tento článok a obdarovala ma takými krásnymi hodinkami. Ešte ďalšia PIESEŇ a ak by ste mali chuť, napíšte mi, prosím, váš najobľúbenejší lak na nechty, či vaše obľúbené hodinky!

ENGLISH : I have to say you, I kinda wrote a little more words again. I want to thank to watch-eshop TIMESTORE.SK by this way, which helps to write this article and land me with such beautiful watch. Also another SONG and if you would like to let me know, please write me down your favorite nail polish or which watch brand is the best for you!


       
PHOTOS BY : KEJMY & JAROSLAV TATRANSKÝ, senior.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Waaaaau, tie hodinky sú nádherné. Už viem, prečo si sa na ne tak veľmi tešila :) moc sa mi pacia aj laky na nechty. Majú krásne zemite farby a prstienky sú vždy krásne :)

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. ten sivý lak na nechty sa mi už dlho páči, matný efekt je veľmi pekný a ešte taký trošku netradičný v uliciach. veľmi pekne si to nafotila :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! a ten matný efekt je dorobený s Gabrielle Salvete matt top coat, aby si niekto nemyslel, že laky sú matné a ak by chcel niekto vedieť, čím je to spravené :).

      Delete
  3. Já jsem se zamilovala do stříbrných hodinek Casio, nosím teď jedny pánské, jsou totiž od taťky, který si koupil nové a mě se prostě hrozně líbily! Podle mě vypadají skvěle i na mě! :D

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    Ještě stále se můžete zapojit do giveaway o 2 keramické cupcaky:
    http://natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Chichi, ty jsi úplně jako můj přítel a pravý opak mě. Mně se často pokožka vysušuje a to s sebou přináší pocit napnuté kůže a svrbení, takže se vždy v obličeji a na rukou mažu tím nejmastnějším krémem o mám a achh, to je potom úleva. Ale můj přítel to nemůže vystát a vždy ho to šíleně deptá :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. u mňa zas ocko, ten si nevie predstaviť prežiť bez dobrého krému na ruky :D.
      ale som rada, že na tomto svete nie som sama, pretože u mňa to ľudia nevedia pochopiť :D.

      Delete
  5. Tie hodiny sú nádherné :-)

    ReplyDelete
  6. jéj, veľmi sa mi páčia oba laky na nechty aj prstienky! :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. krásne sú tie hodinky! a aj laky, páči sa mi úplne celá kolekcia :)
    a všimla som si, že aj ty máš srdénko! <3

    ReplyDelete
  8. Tie hodinky sú nádherné, jemnučké a elegantné :) Moje najobľúbenejšie laky sú momentálne od Catrice. Široká škála farieb a v kombinácii s ich base coat a top coat ktoré fungujú ako náhrada gel laku majú skvelú výdrž. A tieto bázy sa dajú používať s farebnými lakmi ktorejkoľvek značky :)

    NITA – Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  9. Výborne napísané! Hodinky sú krásne, ja mám tiež swatch, ale ružové s bielymi pásikmi. Pristala by som však aj tie Tvoje. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  10. Vubec nenosim prstynky, mela bych uz ale vazne zacit, vypadaji na ruce krasne :)

    ReplyDelete
  11. Thank for this post. I’m really happy to say it was an interesting post to read. I learned new information from your post. you can visit our blog Beauty Blog

    ReplyDelete