i'm headed downtown, cruising through the alley... deichmann new collection conference.

     Opäť tu, spolu, po dlhom čase. Však mala som rušný týždeň. Posledné stretávky, otočka do Bratislavy a Liberca... Myslím, že si na to musím začať zvykať. Len keby tá cesta nebola tak dlhá a tak drahá... Ale dnes tu mám pre vás pár fotiek z úžasnej konferencie, na ktorej nám DEICHMANN predstavil novú kolekciu na jeseň a zimu 2015. Tiež úžasný projekt v spolupráci s bloggerkami ako LAPKINN, SAŠENOKSK, či ZuZu, ktorá u mňa vyhrala giveaway a tiež vyhrala 3. miesto v internetovej súťaži "pretvor svoju kabelku", v ktorej ste mohli hlasovať aj vy!

ENGLISH : Here again, together, after a longer time. But I had so busy week. The last meetings, the trips to Bratisla and back and also to Liberec and back... I think that I have to start getting used to it. If the way was not so long and so expensive... But today I have here for you a few pictures from amazing conference, on which the DEICHMANN company introduced us the new collection for fall and winter 2015. Also the wonderful project in collaboraton with bloggers as LAPKINN, SAŠENOKSK or ZuZu, which won one of my giveaways and also she won the 3th place in the internet "remake your handbag" competition, in which you could also join to vote!


     Event sa konal, opäť, v Bratislave. Takže som opäť merala cestu na druhý koniec republiky ako naposledy na MEETING s WELEDOU. Nočné cestovanie vlakom, mapa v mobile, cesta mhd do AUPARK-u a dobíjanie telefónu v COFFESHOP-e bol len začiatok môjho rušného dňa. Dezorientácia esbeeskára ma zmiatla ešte viac, ale dúha zeleno-bielých balónov ma nakoniec doviedla na LOĎ CAFÉ, kde sa to všetko konalo. Kôpky topánok, zásoba skvelého jedla a miestnosť plná úžasných ľudí. Divadielko závozníka a poštára "Janka" uvoľnilo napätú atmosféru a rozosmiala celú sálu. Pár fotiek môžte vidieť nižšie, možno sa na internete nájde aj nejaké to video... Ak niečo nájdem, určite vám to pridám na FACEBOOK!

ENGLISH : Event was held in Bratislava again. So I went to another side of our country again as I did last time when I went to the WELEDA MEETING. The night traveling by the train, the map in my mobile phone, the travel by city bus to the AUPARK shopping center and the charging my mobile in COFFESHOP was the beginning of my busy day. The disorientation of security guy confused me more then I already was, but the rainbow of green and white baloons finally got me to LOĎ CAFÉ, where the event was going to start. Great performance of the deliveryman and the postman "John" from some TV show just relaxed the atmosphere and it laughed the whole saloon. You can see a few photographs a under the text, I may find some video of these two... If I find  it somewhere, I will add it to my FACEBOOK fanpage!


     Za povšimnutie určite stojí KOLEKCIA navrhnutá nórskou bývalou modelkou a bloggerkou HANNELI MUSTAPARTA. Sú to naozaj trendy kúsky, ktoré skrášlia nejednu dámsku nôžku cez prichádzajúce zimné obdobie. Smutné však je, že si ju môžte objednať iba cez internet. Však kolekcie inšpirované James-om Deanom, či Coco Chanel dorazia do predajní už v týchto dňoch! Tak neváhajte a skočte si po svoj pár aj vy do najbližšej predajne DEICHMANN!

ENGLISH : Of the note certainly worth the COLLECTION designed by Norwegian ex-model and blogger HANNELI MUSTAPARTA. Those pieces are so trendy, they will glamourize not just one women leg in incoming cold season. It is so pitty that it will be avaiable just on the internet. But the collection inspired by James Dean or Coco Chanel will arrtive to the stores in these days! So do not hesitate and go for you own pair of shoes into the nearest DEICHMANN store!


     Mimochodom, tú krásnu kabelôčku sme mali spoločne s fotkami novej kolekcie, či externým zdrojom na dobíjanie telefónu v goodiebagu. Určite ju uvidíte v najbližších outfitoch! Už len ďalšiu PIESEŇ a na dnes sa s vami lúčim!

ENGLISH : Anyway, we had that little beautiful handbag in out goodiebags together with photos of new collection or external energy source for the charging the mobile battery. You will certainly see it in nearest outfits! Jut another SONG and I  am saing goodbye for today!

       
ON THE PHOTOS: MODERATORS, LAPKINN, ZuZu & SAŠENOKSK.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Super článok! Fotky sú veľmi pekné. Tá kabelka na poslednej fotke je krásna a veľmi jednoduchá. :)
    Domi Lap

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! dievčatám sa kabelka až tak veľmi nepáčila, no u mňa to bola láska na prvý pohľad! :).

      Delete
  2. Och. Milujem Daichman, má nádherné kúsky a tie od bloggerky sú tiež fajn. :) krásne fotky a naozaj podarený článok.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Už sa teším na novú kolekciu, pretože potrebujem nové čižmy (: Fotky sú krásne a vyzerá, že si si to veľmi užila (:

    Steal Her Beauty
    There's An Untold Story...

    ReplyDelete
  4. Zajímavý event, narovinu se přiznám, že v Deichmannu nakupuju obuv minimálně... zaprvé většinou boty, které bych chtěla nemají v mém čísle (35ka se fakt hrozně špatně v našich obchodech hledá!!) nebo se mi ty boty prostě nelíbí. Tahle nová kolekce ale vypadá zajímavě, takže se minimálně zajdu mkrnout ;-)

    Klára
    NARA blog
    www.natalieklara.blogspot.cz

    4dny do konce naší giveaway o keramické cupcaky!!:
    natalieklara.blogspot.cz/2015/09/sweet-next-50-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. poviem ti, že tak malé číslo sa u nás hľadá len ťažko, bez ohľadu na obchod. presne taký problém má aj ZuZu, tá má myslím niečo medzi 34-35, takže nezávidím a úplne ti rozumiem :).
      a tiež chápem, že 100 ľudí - 100 chutí. každopádne, za pozretie človek nič nedá ;).
      však veľmi pekne ďakujem za úprimný komentár, ktorý si nesmierne vážim!!!

      Delete
  5. ...nasávám tu energii z nových botiček, nových kabelčiček.. prostě nádhera. :D :) :3
    www.corculum.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Zajímavá akce, taštička je moc hezká :)

    Ili Libertad

    ReplyDelete
  7. na to aká tam bola tma si to skvele nafotila, narozdiel od tých mojich foto heh.... šikula si veru :) kabelku som si zamilovala aj ja - úplne sedela farebne k jedným topánočkám, ku ktorým som zháňala nejakú kabelku, tak o starosť menej :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joj, zuzi, dalo mi to veľa úpravy a námahy dať to do takejto podoby :D. ale ďakujem krásne! :).

      Delete
  8. niektoré kúsky sú fakt úplná dokonalosť! :)

    ReplyDelete
  9. Super článok, event musel byť naozaj fajn a myslím, že sa oplatil aj vďaka takej dlhej ceste :))
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  10. tieto kabelky som videla. to bol fajn napad aby ste ich premenili na nieco ine :)
    www.donnaiveh.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja som síce nemala tú možnosť ale áno, bolo to úžasné a hlavne veľmi zaujímavé! myslím, že to malo najväčší úspech na konferencií :).

      Delete