i'll let you set the place 'cause i'm not thinking straight... what are you waiting for?

     Tentoraz som pripravená bežať zo všetkých síl. Utiecť z mesta, nasledovať zapadajúce slnko, stratiť sa v tme teplej letnej noci. Pretože miesto kde si ty, je miesto kam patrím. Neotáčať tvár, nehľadieť cez plece, neobzerať sa vzad, len ísť tam, kde si ty... V žiare tvojich očí, ten pohľad. Nedá sa poprieť, že sa vo mne potápa loď plná nádeje a bez teba nič z toho neostane živé. Tak nadíde moment, kedy si konečne uvedomíš, že nezmeníš váliaci sa príliv emócií. Však obaja vieme, že všetko bude tak, ako má byť...

     Opäť malý útržok z môjho kreatívneho čreva... Nemôžem povedať, že je básnické, pretože akokoľvek som sa snažila a mala pevne veľkú vôľu, nikdy mi nešiel rým a tak som vždy skončila pri svojich úvahách nad životom. A je tomu tak aj dnes. Však dnes tu mám pre vás RANDOM, ktorý tú už naozaj dlho nebol, to uznávam. Mala som pocit, že nezažívam nič, však opak bol pravdou! Stačí trošku pohľadať a hneď zistím, že mám dostatok fotiek a ani o tom neviem... Určite sa budem snažiť opäť nosiť so sebou svoj fotoaparát a fotiť! Tiež vám s radosťou poviem, že ak ma nesledujete na mojom FACEBOOK-u, tak prichádzate o veľa, pretože som sa rozhodla prispievať tam všetko, čo mi padne do oka. Od videí, ktoré ma inšpirujú, až po moje INSTAGRAM-ové úlety jednoduchých jednofotkových DIY kreácií, ktorým stačí jedna fotografia bez mojich duševných výlevov.

     Ešte, aby som nezabudla víťaza poslednej GIVEAWAY, stali sa ňou slečny NARA, ktorých šťastné číslo 45 random vybral ako to víťazné. Týmto vám gratulujem, kontaktovať vás budem na váš uvedený email. Inak, čudovali by ste sa, ale mám pre vás prichystané ďalšie štyri GIVEAWAY, jednu z nich možno zavesím len na moju FACEBOOK-ovú stránku, takže určite si to nenechajte ujsť!

     K môjmu dlhému rozprávaniu vám sem dám ešte PIESEŇ a prajem vám príjemne strávené piatkové popoludnie!


ENGLISH : Now I am ready to run from all my strenght. Escape from the city, follow the sunset, disappear in the dark of summer warm night. Because the place where you are is the place where I belong. Do not return your face, do not look over your sholder, do not look back, just go there where you are... The shine of your eyes, that look. I can not deny, that the boat full of hope is sinking inside of me and without you nothing's gonna stay alive. Then there is a moment, when you finally realize that you can not change the rollling tide of feelings. But we both know that everything will be alright...

     Again a small stub of my cretive intestine... I can not say the poetry, because no matter how I have tried and I had a really strong will, I have never been good at rhyme and so I always end up with my reasoning about the life. And it is the same today. But today I have also here for you the RANDOM, which was not here for a really long time, I have to admit that. I had a feeling that there is nothing interesting in my past life, but the opposite was true! I have to search a little more and I finally realize that I have enough of photos and I truly do not know about that... And I will certainly seek out more and take my camera with me again to take more pictures! And also I would like to tell you that if you do not follow me on my FACEBOOK, you miss out a lot of stuff, because I decided to share there everything what catches my eyes. Everything from videos which inspires me, to my one-picture INSTAGRAM creations of simple DIYs, which does not need more than one photo and also  does not need my spiritual outbursts.

     Also, to not forget the winner of my last GIVEAWAY, girls NARA became the winners, the random chose their lucky number 45 as the winning one. I want to congratulate both of you, I will contact you by the email you gave me. Otherwise, you would wonder, but I have prepared about three GIVEAWAYS for you guys, I am thinking about one on my FACEBOOK page, so do not miss it!

     And I just want to give you one SONG to my long talking and I wish you a pretty nice Friday afternoon!

       
ON THE PHOTOS: KEJMY, AJKA & MARCELKA.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

11 Comments

  1. Nádherné fotky - zvlášť ta poslední! A krásně píšeš :) A o tom koláči/dortu/úžasnosti se radši nezmiňuji, mňam! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  2. Musím uznať, že fotíš naozaj veľmi pekne :) S pozdravom, Ilona :)

    ReplyDelete
  3. Opravdu krásné fotky. Líbí se mi skvělé barevné sladění.

    ReplyDelete
  4. Myslím, že by tě upoutal nejen designem ;) Je opravdu skvělý :)
    Přemýšlím, že bych udělala nějaké internetové objednávání skrz mě, ale ještě to musím promyslet :)

    Mimochodem, gratuluji Naře :) a ty fotky jsou naprosto dokonalé, moc ti to na nich sluší, jsi takové sluníčko :3 :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. určite dám vedieť, ak budem mať chuť objednať si niečo z Oriflame. aspoň viem, na koho sa obrátiť ;).
      inak, ďakujem veľmi pekne ♥ ♥ ♥.

      Delete
  5. Prvá fotka mi pripomenula moje študentské časy :D
    Konštrukcie som milovala no dnes neviem či by som to ešte zvládla ...

    http://margifashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Jestli jsem to dobře vyčetla, rozumíš šití oděvů. Třeba k tobě půjdu na zkušenou :-)

    ReplyDelete
  7. skvelé fotky, randomy milujem a ten prvý odstavec je perfektný! babám z blogu NARA gratulujem :)
    ľúbezná

    ReplyDelete
  8. Skvělé fotky! Tu lady Fuckingham mám úplně tu samou :D

    ReplyDelete
  9. Opravdu nádherné fotky, velmi roztomilé :) A ta poslední rozevlátá.. to ani nemám slov ;)

    ReplyDelete