too much thought on the art of perception. could it be that easy to let it all go?


     Asi ste na mňa už zabudli... Nečudujem sa, je koniec mesiaca a ja pridávam tretí článok. Smutné, ja viem. Ale okrem včerajšieho dňa a toho dnešného, som sa nezastavila. Každý deň som niečo mala. V porovnaní s tým, že mi len minulý pondelok začalo skúškové, zajtra cestujem domov po tom, čo si skočím napísať poslednú skúšku. Neviem, či skončí úspešne, ako tie ostatné, pretože včerajšok som preležala celý v posteli s ukrutnou bolesťou hlavy, krku a chrbta v okolí lopatiek... Tento mesiac mi dal naozaj zabrať. Nie som zvyknutá makať až do skonania, ale asi budem musieť. 

     Inak, dnes niečo málo nového. Rozhodla som sa nakúpiť si veľa látok. Nie sú odfotografované na obrázku, ale polovica môjho ubytovacieho štipendia skončila vo FLEX-TEXe. Ďalšia jeho časť v jednej z Jabloneckých bižutérií, ktorá predáva kolárky aj na kilogrami. Predstavte si veľký, asi pol metra vysoký črepník, plný rôznorodých korálok a okolo neho sedieť štyri dievčatá. Už nám chýbali len holuby a cítila by som sa ako Popoluška. 

    V utorok som bola fotiť pár našich kolekcií. Článok o prehliadke chystám cez víkend. Inak ste mohli vidieť pár "ochutnávok" na mojom INSTAGRAMe, kde sa snažím raz-začas pridávať fotky. Je to ťažké, keď vám na mobile nefunguje táto aplikácia. Ale doma ma čaká staro-nový telefón SONY XPERIA M, tak verím, že sa nezbláznim z celo-dotykového displeja bez klávesnice...

     A aby som nezabudla na nejakú tú PIESEŇ.


ENGLISH : Maybe you forgot me... I do not wonder, it is almost the end of the month and I am sharing wih you just the third article. It is so sad, I know. But I did not stop till yesterday. I had something to do every day. Compared to that my exam period has started just on Monday last week, I am going home tomorrow after my last exam of this semester. I do not know if it will end successfully as other ones, becase I spent yesterday in bed with strong headache, neck and back pain... I worked over my power possibilities this month. I am not used to work till "the dying day", but I have to settle in.

     Otherwise, I have here for you today a little of my new stuff. I decided to buy a lot of fabric. I did not took photos of it, but the half of my accommodation scholarship ended in FLEX-TEX. Another part of it ended in one of the costum jewelry shop in Jablonec, where you can buy the beads by the kilogram. Just imagine about half meter high pot full of varied beads and four girls sitting around it. I just missed the pigeons and I would feel like Cinderella.

     On Tuesday I went to take some photos of some of our collections. The article about the fashion show is prepared for the weekend. Otherwise, you should see a few photos on my INSTAGRAM, where I try to share some photos from time to time. It is really hard to do it, when you can not download this application to your mobile phone. But the old-new phone SONY XPERIA M is waiting for me at home and I believe that I will not get crazy with the full-touch display without the keyboard...

     And I do not want to forget some SONG.

SOCKS - GATE / PANTIES - GATE / T-SHIRT - LINDEX
SCARF - TERRANOVA / NECKLACE, EARRINGS - DIY / EYE CREME - BALEA / SKIRT - F&F / SHOWERGEL - DERMACOL /
/ BRACELET, HEADBAND - HOUSE OF BEADS & JEWELRY / COMPONENTS - HABERDASHERY KRISTÝNA
CHRISTMAS DECORATION - TESCO / FEATHERS, HEADBANDS - RODINKA / BEADS - HOUSE OF BEADS & JEWELRY / SILVER RIBBON - FLEX-TEX /
/ COMPONENTS FOR DIY, COLLAR, BIAS TAPES, GOLDEN LINE, CRYSTALS - HABERDASHERY KRISTÝNA

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

8 Comments

  1. To tričko a ponožky =D a nezabudli sme, neboj ;), čteme ^_^

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  2. Jéé, krásné nákupy, ta čelenka je nádherná :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    ReplyDelete
  3. Oh ty ponožky s mopsiky!

    ReplyDelete
  4. Hej, keď sa maká, je dosť ťažké pri tom pravidelne blogovať a učiť sa a tiež sa venovať ďalším veciam. Dúfam že bolesti ťa už opustili a držím palce ku skúške :) fotky krásne a ponožky inak božské :)
    A dosť si ťa viem predstaviť ako tú Popolušku =D

    Fairytale Tea♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to naozaj ťažké... posnažím sa viac, sľúbujem :P.
      inak, ďakujem veľmi pekne všetkým za milé komentáre! skúšku som dala, idem sa zbaliť a utekám domov. a popridávam veľa veľa článkov, už sa na to teším! :).

      Delete
  5. Nakupila si si krasne vecicky :) Verim, ze skuska dopadla alebo dopadne dobre a trosku si oddychnes.

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  6. Ty tvoje koláže jsou vždycky tak krásný! :-) A máš moc roztomilé ponožky ♥

    ReplyDelete
  7. Ty ponožky s buldočkama jsou božskýýý !

    Nicole

    ReplyDelete