through the years we all will be together. and if the fates allow...


     A je po sviatkoch... A čo je nové? Veľa vecí. Ako ste mohli vidieť v predchádzajúcom ČLÁNKU, vrátila som sa k mojej pôvodnej-naturálnej farbe vlasov. Dopadlo to trošku... Tmavšie, ako som očakávala. Nemám čierne vlasy, ale ten extra-tmavý odtieň hnedej od nej nemá ďaleko. Tento rok som bola asi naozaj dobrá a tak som... Dostala som 9 párov ponožiek. Však moji milovaní rodičia absolutne nevedia veľkosť moje nohy a tak budem rozdávať páry, ktoré mi nesedia. Tie rozkošné s krokodílom sa určite objavia v najbližšej GIVEAWAY... Ale už mám jedny vo svojej veľkosti, môj otec bol dnes so mnou na povianočné nakupovanie ponožiek... Posledná nová vec je design. Konečne som našla taký, ktorý sa mi naozaj páči a taký, ktorý som dokázala sama prispôsobiť svojim predstavám. 

     Verím, že sa vám aspoň niečo z toho páči... Človek občas jednoducho potrebuje zmenu. A môj čas práve nastal. Neviem, či to niečomu pomôže, ale aspoň ten pocit zadosťučinenia za niečo stojí. Tiež verím, že ste vianočné sviatky prežili v zdravý a hlavne v šťastí, láske a pohode.


ENLGISH : And the Christmas holidays are over... And what is new? A lot of things. As you could see in the previous ARTICLE, I got back to my natural hair color. It ends a little... Darker, as I had expected. It is not black, but that extra-dark shade of brown is not away from it. Maybe I was very good for the whole year so I... I got 9 pairs of socks. But my lovely parents really do not know the size of my feet, and so I am going to give some pairs which does not fit me. I will take that adorable pair with crocodile to the next GIVEAWAY... But I have got the new one in my size, my dad went on after-christmas shopping of socks with me... The last new thing is the design. I finally found the one which I really like and the one which I was able to gear by my ideas.

     I believe that you like at least one thing... Sometimes people just need some change. And my time is happening right now. I do not know, if it will help with something, but the feeling of satisfaction really worth it. And I also believe that you survived the Christmas holidays in health and you spent it in peace, love and happiness.

GIFT FROM BROTHER - LIDL - SWEING ACCESSORIES, CREA BOX / FROM TINKA - I AM - EARRINGS / FROM TERKA - TIGER - JINGLE BELL / RANDOM STORE - EARRINGS / JEANS - F&F / OMBRÉ HAIR COLOR - L'OREÁL / FROM AJKA - H&M - EYESHADOWS / FROM JANIE - CANDLES / FROM AJKA - CLOCKHOUSE - NAIL FILE

FROM JANIE - NEW LOOK - DRESS / GATE - CROCODILE SOCKS, CHRISTMAS SOCKS, EARRINGS / FROM AJKA - MARKS & SPENCER - CALMING TEA / KEEPCUP - CUP / RESERVED - SOCKS, WALLET / CANON - LENS / FROM AJKA - MUG

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

10 Comments

  1. dizajn je super :) a velmi pekne, stylove darceky :))

    ReplyDelete
  2. Ty jsi teda byla opravdu moc hodna :)))) Dostala jsi moc hezke darecky :))))))

    ReplyDelete
  3. To jsou krásné dárečky! :) Ponožky jsou moc roztomilé a hrneček vypadá skvěle, miluji cokoli s jeleny a koloušky! :D A design se mi taky moc líbí :)

    ReplyDelete
  4. Jé, stejný ombre jsem měla taky a stejný stíny dostala mamka pod stromeček! :) A upřímně, ten hrneček je naprosto dokonalý. A čaje z Marks and Spencer nemají chybu :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  5. Lovely things, the dress looks cute and I like the ombre hair by L'oreal ^^
    I'm following you!
    xx

    ReplyDelete
  6. Krásne vecičky, páči sa mi aj nový dizajn :)

    ❈ Happy holidays ! ❈
    ℓα ℒιcσrηe - ℒa vie est ℓa petite ℓicorne.

    ReplyDelete
  7. nádherné jeany a srdíčkové ponožky <3

    ReplyDelete
  8. Tie krokodílie ponožky mám aj ja... sú super.

    ReplyDelete