i don't wanna waste the weekend if you don't love me, pretend...


     Stred týždňa... Môj zoznam vecí, ktoré chcem spraviť pred tým, ako sa opäť vytratím za hranice štátu. Vytapetované - splnené! Už len zavesím obrázky a stena je hotová. Zbalené - tak z polovice... Dva kufre už stoja na chodbe, ďalší je otvorený a prichystaný na to, aby som doň natrepala všetko svoje oblečenie a za pomoci vlastnej váhy /rozumej - sadni a zavri/ zapla zips s vierou, že sa za tých 30 hodín nerozíde. Nakúpené - ani neviem, čo som vlastne chcela kúpiť. Ale asi mám všetko. Ak sa pýtate, prečo toľko umeliny, kvietky sú na DIY, na ktoré sa chystám. A v podstate, ako na to tak pozerám, celý nákup bol hlavne o veciach na moje kreácie. Takže sa máte na čo tešiť! Tiež som využila 50% zľavy na stránke DERMACOL.SK a objednala si pár skvelých kúskov... V ten istý deň som sa preklikala na FOOTSHOP.SK a objednala si krásne biele VANS-ky, tiež v akcií. Taktiež zásobu filmov opäť za super cenu. Teraz moja peňaženka zíva prázdnotou. 

     Inak, BLOGERKY.CZ opäť prišli s cenou BLOGERKA ROKU 2014. Je to úžasné, máte možnosť nominovať svoj obľúbený blog, či nebodaj ten svoj vlastný. Je mi jasné, že výhra poputoje opäť tým istým. Viem, že nie som najlepšia a stále sa mám čo učiť, ale ak máte chuť nominovať TENTO SVET, spravíte mi neuveriteľnú radosť a budem vám nesmierne vďačná!

     Tiež som tu dnes preto, lebo sa skončila moja posledná giveaway. Víťazkou sa stalo číslo 18! Je ňou NIKOLA BENKO! Gratulujem a určite ťa budem kontaktovať emailom. Opäť nemusíte zúfať, ďalšia giveaway bude zanedlho! Tiež bude jedna sponzorovaná, takže ďalšia vec, na ktorú sa môžte tešiť!


ENGLISH : The middle of the week... My list of things I want to do before I get back beyond the state. To hang a wallpaper - fulfilled! I just need to hang the pictures and the wall will be done. To pack up - just a half... Two suitcases are already standing in the hall, another one is opend and prepared to being filled with all my clothes and closed the zipper with the help of my own weight /understand - sit and close/ with the faith that it will not split up by next 30 hours. To buy - I do not know, what I wanted to buy. But I think that I have everything. If you are asking, why there is a lot of artificial flowers, those flowers are for DIY which I am going to create. And basically, as I look at it, the whole shopping were mainly about things for my creations. So you can look forward to it! I also used the 50% sales on DERMACOL.SK and I orderd a few amazing piecces... In the same day I clicked through the FOOTSHOP.SK and I ordered a beautiful new white VANS in sale, too. I also bought a stock of camera films also for a good price. My wallet is yawning by emptiness now.

     Otherwise, BLOGERKY.CZ came again with an award - THE BLOGGER OF THE YEAR 2014. It is amazing, you have an opportunity to nominate your favorite blog or your own. It is clear to me that the price will go to the same ones, who won last year. I know that I am not the best and I have still enough to learn, but if you would like to nominate THIS WORLD, you will make me incredibly happy and I will be so thankful fo all of you!

     And today I am here also because my last giveaway has alreday ended. The winning number is 18! So the winner is NIKOLA BENKO! Congratulations and I will certainly write you an email. You can not despair again, another giveaway will be soon! Also one sponsored, so there is another thing you can look forward to!


THERMOS - KAUFLAND / POSTCARDS - LEVNE KNIHY / WHITE RIBBON, FAKE LITTLE DIAMOND STONES, AFTIFICAL FLOWERS - SOME VIETNAMESE STORE /
NECKLACE, BRACELETS - RODINKA / BY PHOTOGRAPHER'S EYE BOOK  - PANTA RHEI / CHRONICLE OF FASHION BOOK - LEVNE KNIHY

MAGAZINE + DEODORANT - ELLE / THINGS FOR DIY - RODINKA / EYESHADOWS PALLETE, BLUSH - MISS SPORTY /
ARTIFICIAL FLOWERS - SOME VIETNAMESE STORE / CAMERA FILM - FUJIFILM / SKIRT - SECOND HAND

ZIPPERS - EURO ONE / STUFF FOR DIY - REPROMA / EMBROIDERY CIRCLE - HABERDASHERY / COSMETICS - DERMACOL / EYE PENCIL - ESSENCE /
NAIL POLISH - AVON / PLASTI CUP - STARBUCKS / NECKLACE - BIJOU BRIDGET / SHOES - VANS (FOOTSHOP) / SWIMSUIT - NEW YORKER

 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

10 Comments

  1. Jooo, to jsou moc hezke veci, co jsis koupila :))))

    ReplyDelete
  2. krasne vecičky!
    A tá kniha je super, mám ju tiež! <3

    ReplyDelete
  3. Ja jednoducho milujem tvoje fotky, štýl písania a štýl celkovo :O ♥

    ReplyDelete
  4. A teď radši odložit peněženku do kouta, moc na ní nekoukat a doufat, že se sama znovu zaplní, co? Jojo, ten pocit znám. :D Mimochodem to jsou nějaké Vogue pohlednice?

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. présne!!! verím v takýto zázrak :D. alebo ako známej niekto neznámy poslal 1000 eúr na účet... to by tiež potešilo :D.
      a áno áno, sú to VOGUE pohľadnice, ako retro fotky/obálky časopisu s popisom kto, kde a na akú príležitosť ich pre nich fotil. pôvodne stáli 29 kč, teraz ich majú v LEVNÝCH KNIHÁCH za 9 kč, no neodolala som! hľadala som ich aj u nich v eshope, ale nedohľadala som sa. možno tam sú, ale priznávam, nechcelo sa mi pozerať všetko... :P.

      Delete
  5. poznám ju a teda naozaj dlho, mala som ju ešte... rozmýšľam, či v modrom alebo ružovom Sony Ericsone... v modrom určite, čo sú také 3 roky :).
    a tak pomaly nachádzam aj staré playlisty, pretože nechcem dávať stále to isté. ale som nesmierne rada, že ju niekto pozná! ♥.

    ReplyDelete
  6. neviem kam kukat, krasne vecicky. ale ajtak moje oci hned zhliadli filmy do fotaku :)
    a ta pesnicka je very beautiful

    ReplyDelete
  7. Čo dodať ... Kráása!!! :) Kozmetika, doplnky všetko podľa môjho gusta :)
    ♥ ♥ ♥
    Check out --> LIPSTICKS JUNGLE

    ReplyDelete