are you somewhere feeling lonely even though he's right beside you?


     Keď tak človek sám kráča ulicou, rozmýšľa. Nad rôznymi vecami. Ako aj napríklad aké je to byť vo väčšom meste sám. Ako je to, keď človek kráča, vedľa neho nik nie je, ale zároveň je obklopený mnohými ľuďmi. Tváre rôznych gest a emócií... Áno, šla som sa prejsť. Nazrela som do LEVNÝCH KNIH, našla tam ďalšiu super knižku - KRONIKA MÓDY, ktorú mi kúpi otecko, keď po mňa v pondelok príde. To bude ďalšia úžasná kniha do mojej zbierky knižiek o móde... Raz vám ju ukážem! No dnes to bude už spomínaný zápisníček s názvom DRŽ SE, DEVČE!. Zamilovala som si hneď na prvý pohľad. Stál tam, na polici, medzi regálmi, medzi ostatnými knihami... No nemohla som ho tam nechať! Obsahuje krásny ADRESÁR, rozdelený podľa abecedy. Za ním je všeobecný KALENDÁR na to, aby ste nezabudli na nikoho narodeniny ani meniny. Tak vás ohromí časť s "JDI ZA SVÝM CÍLEM" doplnená o nádherné citáty a mottá, ktoré vám dodajú chuť ísť si za tým svojim vytúženým. No a nakoniec, aby sa nezabudlo, pár riadkov je venovaných aj vašim NÁZOROM A DOJMAMI, ktoré vás inšpirujú, motivujú, ktoré vás robia tým, čím ste.

     Jednoducho nádhera! Je veľmi elegantný, no nádych dievčenského spracovania vás chytí za srdce. Nič pre anti-romantické duše, no pre tie plné snov o ružových cukrových obláčikoch je ako stvorený! Tiež ho môžte podarovať ako darček, miesto na venovanie je na vnútornej strane obalu. A tých 49 korún stojí naozaj za to!
     PS. : GIVEAWAY!


ENGLISH : When you walk by the street, you think. About different things. As for example how is it to be alone in a bigger city. How is it when you walk by the street, noone walks by your side, you are alone but also surrounded by many people. The faces full of different gestures and emotions... Yes, I took a walk today. I also look at LEVNÉ KNIHY /CHEAP BOOKS/, I found there another wonderful book - CHRONICLE OF FASHION, which my daddy will buy me when he arrive on Monday. It would be another amazing book in my collection of fashion books... I will show it off you once! But today it will be a diary with the tittle HOLD ON, GIRL! which I had mentioned you before. It was the love at the first sight. It stood there, on the self, between the bookselfs, between other books... I just could not leave it there! It includes an amazing DIRECTORY, alphabetically divided. Next you can find a general CALENDAR for to do not forget anyone's birthday. Then you will be impressed by the part with "GO FOR YOUR TARGET" supplemened by beautiful quotes and mottos which will give you more taste to go for it. And at the end, to be not forgotten, a few lines dedicated also for your OPINIONS AND IMPRESSIONS which inspires you, motivates you, which makes you who you are.

     Simply said - beautiful! It is very elegant, but the touch of girly processing takes your heart. Nothing for anti-romantic souls, but it is perfect for those full of dreams about pinky sugar clouds! You can also give it as a present, the place for your dedication is on the inner side of the cover. And it's really worth it for those 1,80 euros!
     PS. : GIVEAWAY!


DIARY - LEVNÉ KNIHY / POSTCARD - LEVNÉ KNIHY / MARKERS - STABILO / LAPTOP - SONY VAIO

 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Jeeee to je nesmirne hezke :))))

    ReplyDelete
  2. ten zapisnicek se mi moc libí :)

    ReplyDelete
  3. Ten zápisníček vyzerá zaujímavo :) a máš veľmi pekné písmo, to sa tiež cení :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! a to som sa nesmierne snažila, inak škrabem ako kocúr :D.

      Delete
  4. mě se též líbí moc a máš krásné písmo

    ReplyDelete
  5. Tiež ho mám doma už dlhšiu dobu, ale je mi strašne ľúto si ho zapísať.. Je tak rozkošný :-)

    ReplyDelete
  6. Kroniku módy som si tiež kúpila v levných knihách. A je to fakt super kniha! Mne tam síce chýba pár detailov,
    no rozhodne ju odporúčam, "zhltla" som ju celú za 2 dni, a neľutujem :))

    ReplyDelete
  7. jeeej... to písmo mas fakt pekne... škoda, že je škrabem :)

    ReplyDelete
  8. to je super zápisníček, jsem fakt ujetá na tyhle notýsky a diářky atd... :)

    ReplyDelete
  9. Ten zápisník je naozaj úplne úžasný. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  10. Koukala jsem po něm a váhala, ale asi po nej zajedu, protože je opravdu nádhernej! (:

    ReplyDelete
  11. To je fakt zlaté :D Ale ja niečo také potrebujem od nového roka, tak snáď podobný zápisník objavím v januári :)

    ReplyDelete
  12. Velmi pekny zapisnik :) Uz od detstva mam taketo zapisniky rada a vyvolavaju vo mne vela spomienok. Rozmyslam ze si ho aj ja pojdem kupit. ;)
    www.myownblog14.blogspot.sk

    ReplyDelete
  13. Ten zápisníček je kouzelný, má hrozně hezký design a obsahuje všechno, co holka potřebuje .)

    Lucieswlife

    ReplyDelete