whatcha doing later tonight? would you mind if I spent a minute with you?


     Chýba mi podsvietenie klávesnice... Práve som sa pozrela na hodinky, je presne polnoc. Nad nami párty v plnom prúde, u nás tma rozliehajúc sa izbou. Jediným svetlým bodom je môj notebook. Počuť len smiech s anglickým prízvukom a ťukot klávesnice. V ušiach mi hrá Cody Simpson a jeho PRETTY BROWN EYES. Viem, on nie je z tých najkrajších, ale občas mi príde tá jeho presladená hudba naozaj vhod... Hlavne ak chcem, aby mi ju spieval iný blonďáčik... Ak som tu nejakého za posledný polrok už spomínala, tak to nie je ten krásny /asi/ architekt, ktorého som stretávala prvý semester výhradne len v menze na obede. Tento je z mojej cesty autobusom. Sedela som tam, usmievala sa od ucha k uchu, chichotala sa na celkom vtipnej konverzácii s kamoškou a snažila sa chytiť jeho pohľad... Pravdu povediac, nebolo to vôbec ťažké! Celý čas hľadel na mňa... Dobre, možno nie celý, ale asi sa snažil o to isté, čo ja. Alebo si to len namýšľam... Pretože... Pretože pri východe z autobusu som mala prejsť okolo neho, letmo sa naň pozrieť, milo sa usmiať a... A prepnúť na iný program, pretože happy end v tejto sladkej americkej romantickej scéne naozaj nenájdete. Namiesto toho som okolo neho s úsmevom na špinavú autobusovú podlahu prešla a dívala sa až na odchádzajúci autobus s ním vo vnútri. Prečo som tak hanblivá? Teraz tu ležím, párty záhadne skončila, Janka sa prevalila na druhý bok... Ostala som tu len ja, ťukot klávesnice a spomienka na tie krásne oči...
     PS. 1. : Milý nikto, ešte jedna PIESEŇ...
     PS. 2. : GIVEAWAY!

English : I really miss backlight on my keyboard... I just looked at the watch, it is exactly midnight. There is some party in a full swing upon us, there is a dark sprawls everywhere in our room. The only light point in our room is my laptop. I hear just a laugh with the English accent and the tapping of my keyboard. Cody Simpson with his PRETTY BROWN EYES is playing in my ears now. I know, he is not one of the most beatiful ones, but sometimes I really appreciate his mawkish music... Mainly when I wish that it would be another blondie who will sing me those sweet lyrics... If I have already mentioned you one in last six months, well, it is not that beautiful /I think/ architect who I always solely met in a canteen for lunch in the first semester. This one is from my way at the bus. I was sitting there, I was smilling from ear to ear, I was giggling at quiet funny conversation with my friend and I was trying to catch his looking... Honestly, it was not hard at all! He was staring at me whole time... Ok, maybe not the whole time, but I think that he tried the same thing as me. But maybe I just imagine something more... Because... Because I should walk past him during my way out from the bus, fleetly look at him, nicely smile and... And switch to another channel, because there is none happy ending in this American sweet romatic scene. Instead, I just walked past him with the smile on my face which I donated to dirty bus floor and then I stared at leaving bus with him inside. Why I am so shy? Now I am lying in my bed, party has mistically ended, Janka turned to another side of her bed... There is just me, the keyboar tapping and a memory of those beautiful eyes...
     PS. 1. : Dear no one, just one another SONG...
     PS. 2. : GIVEAWAY!

MAGAZINE - HARPERS'S BAZAAR / HEADPHONES - SONY / SOCKS - FRONT ROW SHOP

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

16 Comments

  1. No to sa stáva ... ale neboj možno ho stretneš zas a ak nie tak budeš mať minimálne postarané o zábavu pri cestovaní, lebo si môžeš predstavovať čo urobíš ked ho stretneš (ako som to robievala ja nespočetnekrát :D)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. To se bohůžel stává, ale určitě potkáš jiného kluka, nebo se jednou setkate, co ty víš??;):D

    ReplyDelete
  3. Pekný článok, haha :)))
    Tá fotka je tvoja? Je úplne úžasná :O
    ...

    CHOCOLATE KISS

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, je moja, ale musela som fotiť veľa, kým sa mi podarilo toto :D. ďakujem veľmi pekne, inak :).

      Delete
  4. v poslednom čase mám tvoj blog radšej a radšej :) píšeš tak inak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pri poslednom pýtaní sa, čo by tu ľudia ocenili boli dlhšie články, tak sa snažím, aby sa dali čítať a zaujali, takže ĎAKUJEM! občas mi trvá, kým niečo dobré zo seba konečne dám :D! ♥.

      Delete
  5. wuaaa :D asi taka je moja reakcia na dnesne poctenicko :) tiez som prezila takyto pseudoromanik, tiez s blondakom, ktory kazdy stvrtok sedel dole na chodbe nasho institutu a cital si knihu. a ja som raz vsetkym kolegovcom rozdavala lizanky a vravela som si, ze musim dat jednu aj jemu, lebo ze.... to tak citim. a nedala. zbabelost no. mohlo to byt roztomile alebo aspon roztodivne. mohlo to byt nieco

    ReplyDelete
  6. Pěkný článek a krásná fotka. To mě mrzí, je těžký odhadnout, kdy se nebát a jít do toho po hlavě a kdy do toho nejít, protože bys toho pak litovala. Třeba dostaneš druhou šanci. Nějak. :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  7. držím palce, hádam ho ešte stretneš ;)

    ReplyDelete
  8. dúfam, že sa ešte stretnete ;) architekti sú naj ;)

    ReplyDelete
  9. Jsem unešená z té fotky, při tom tam vlastně .. já nevím ani jak ji popsat, o nic skoro nejde, ale stejně ... jsou na ní boží sluchátka, boží nožky :D, ELLE a ty květiny ♥ .. dohromady je to tak kouzelné.
    Jinak myslím, že v tomto jsme všechny stejné. Jak se nám někdo líbí, stačí, že se na nás podívá a už si myslíme, že nás chce taky. :D Ale říká se, že když je tam něco z jedné strany, tak z té druhé taky, tak kdo ví.

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to Harper's Bazaar, ale aj Elle mám! :D. ale ďakujem! :).
      a jéj, to síce počujem prvá krát, ale povzbudí to :). ale u mňa to je väčšinou tak, že sa do niekoho zahľadím, a skončím ako najlepšia kamarátka a nie ako tá baba, po ktorej všetci šalejú :/ :D. aj keď tu sa skôr vraví, že priateľstvá sú na celý život, ale čo z toho, keď aj tak človek ostane sám :D. /neberte to doslovne!!!/.

      Delete
  10. tiež som hanblivá no :D tá fotka je krásna :)

    ReplyDelete
  11. jee, takový setkání miluju ^^ jednou jak jsem šla běhat, chvíli jsem odpočívala na nějaké betonové zídce, po chvíli se tam objevil nějaký kluk a postával kousek ode mě, pak si se mnou začal povídat :D škoda, že vůbec nevím kdo to byl, jak se jmenoval :/ sice už byla docela tma, ale myslím, že byl fakt hezký :D couž..

    ReplyDelete