baby, you sound so good to me, like a melody.


     Včera som zistila, že mi prišlo ubytovacie štipendium. Rodičom som poslala sms-ku "Prišlo mi štipko, idem na nákupy, ľúbim vás. Kamka.". A môj milovaný otecko mi na to napísal "Dobre chrústik, ale nemiň všetko." Nečakala som túto odpoveď... Ale nemyslite si, že som všetko minula, nebola by som toho schopná! Šla som do zmenárne, zmenila svoje eurá ešte od Vianoc, ktoré som dostala od rodiny pod stromček a hor sa do Nisi, najväčšieho nákupného centra v Liberci na tie skvelé výpredaje. No poviem vám, nepáčilo sa mi v tých obchodoch skoro nič. Nie je to tým nákupným centrom, ale tými kolekciami v nich. Až v H&M som zbadala nádherný kabátik za 400 kč tak som si povedala, že ho musím mať! Niektoré kúsky sú zo sekáča, ktoré som si kúpila ešte doma a iné zas z e-shopu Front Row Shop, na ktoré som čakala asi 3 mesiace! Len je smutné, že ten biely bodkovaný top je mi malý... Ale Ajka z neho bude mať veľkú radosť!
     PS. : Ak máte chuť, pustite si novú krásnu pieseň od Lucy Hale tuto!

English : Yesterday I found out that my sholarship finally appeard my bank account. I wrote my parents sms "I got my sholarship, I am heading shopping, I love you. Kamka.". And my lovely daddy wrote me back "Ok my darling, but do not spend all money.". I did not expect this kind of answer... But do not think that I spent everything, I would not be capable of something like that! I went to currency exchange, I exchanged my euros which I got from my family for Christmas and we went to Nisa, the biggest shopping center in Liberec to buy something wonderful in sales. Well, I tell you that I have not found anything interesting. It is not because of the shopping center, it is because of the collections in shops. After all searching I found some cool stuffs in H&M, like this amazing coat for 14 euros, so I decided that I must have it! Some stuffs are from secondhand. I bought them when I was at home and other ones are from Front Row Shop. I was waiting for them for 3 months! But saddly, white top with dots is not my size... But Ajka will enjoy it!
     PS. : If you want to, you can play this new beautiful song from Lucy Hale here!

COAT - H&M / BOOTS - H&M / SUNGLASSES - C&A / PANTS - H&M

 PANTS - ESPRIT / BRA - GATE / KNICKERS - GATE / SKIRT - ATMOSPHERE

JACKET - FRONT ROW SHOP / SOCKS - FRONT ROW SHOP / TOP - FRONT ROW SHOP

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

15 Comments

  1. Ten kabátik vyzera zaujímavo! a tie nohavice...ach! skvele!
    http://radusqa.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. tie čižmičky! <3 asi ich potrebujem

    ReplyDelete
  3. jee, ten bily top se mi líbí nejvíc :3

    ReplyDelete
  4. Mne se moc ale moc libi boty! (((((:

    ReplyDelete
  5. po těch kalhotách z H&M jsem pokukovala taky. jsou překrásné. :3

    ReplyDelete
  6. Krásné kousky sis pořídila Kejmy :)

    ReplyDelete
  7. Páni! Krásné věci! taky musím zajít na slevy!:)

    ReplyDelete
  8. ja malo kedy si niečo kupim musim proste najsť niečo čo ma oslovi a v našom nakupnom centre Korzo je to bieda teda aspoň premňa už ma tam nebavi ani chodiť:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to ti verím. prešla som 2x Forum, kúpila som tam len okuliare a gaťky a aj Nisu sme prešli asi 2x, kým som si konečne povedala, že si niečo musím kúpiť, inak ma porazí :D.

      Delete
  9. Ten kabátik vyzerá úžasne, a super že si dostala to štipko! <3

    ReplyDelete
  10. pekné kúsky :) .. škoda toho topu je fakt krásny , ale tak aspon niekoho potešíš :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. I am hoping the same best work from you in the future as well.

    nalepovacia podprsenka

    ReplyDelete