just 24 days before christmas and giveaway winner!


     A je to tu. Viem, menej aktivity, ale to sa zmení! Mám pre vás prichystaných celkom dosť článkov len nejak... Ale áno, sľubujem! Tiež vás čaká Vianočná giveaway a veľa diy... No áno, mám kreatívnu náladu, čo sa týka diy. Keby to tak bolo aj u školských prác... Ale, vráťme sa k pôvodnej veci, víťazom tejto giveaway sa stáva eliota@centrum.cz.

ENGLISH : And here it is. I know, less of activity, but it will change! I have prepared quiet lot articles here for you just somehow... But yes, I promise! You can also enjoy waiting for Christmas giveaway and a lot of diy... Well yes, I have creative mood as for diy. If that was also in school works... But get back to the main thing, the winner of this giveaway is eliota@centrum.cz.

PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Júú, děkuju! :) :) :) Moc mě to potěšilo!! :)

    ReplyDelete
  2. Gratulujem El, a Kejmy, teším sa na DIY nápady :-) ;-) Tiež mám veľa nápadov čo vyrobiť, len bohužiaľ na internáte na to nemám podmienky a doma som strašne málo.. hádam cez vianočné prázdniny bude čas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a poviem ti, že na internáte sa mi robí dobre! našla som super galantérie, kde nájdem veci, ktoré som u nás nenašla a... a nejak to ide samo :).

      Delete
  3. No jó, gratuluji! :)))

    ReplyDelete
  4. také se těším na ten DIY :-)
    ChickWithKick and her life

    ReplyDelete
  5. gratulujem a na tie DIYčka sa veľmi teším :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete