Cha-Cha-Cha.

     Posledné dni som len počítala sekundy. Sekundy to večera, ktorý mal byť na 1oo% úspešný. Prvý večer, kde som bola za všetko zodpovedná ja...
     Keď slnko začínalo zapadať, moje nohy začali tancovať. Možno ladne, možno nie, ale neprestali až do konca večierka. Bolo mi potešením tancovať s takým úžasným tanečníkom, byť súčasťou tak skvelých ľudí. 
     Ďakujem, za pekný večer ♥.

English : Last few days I counted seconds. A seconds to evening which was to be sucesfull on 100%. The first evening where I was responsible for everything...
     When the sun began to slip, my legs began to dance. Maybe gracefully, maybe not, but they did not stop to the end of party. It was my pleasure to dance with great dancer like him, to be a part of such amazing people.
     Thank you for a nice evening ♥.

Kejmy.
On The Photos : Martin M., Jakub H., Matúš G., Kvetoslava Tatranská, Jaroslav Tatranský (st.), Kejmy & Ajka [http://www.curly-news.blogspot.com/].
Photos by : Valéria Fabríciová.

You Might Also Like

4 Comments

  1. jeej, veľmi milé fotografie a ty vyzeráš tiež perfektne, Kejmy :)

    ReplyDelete
  2. presne tieto šatičky mám aj ja :) pekné fotky :)

    ReplyDelete
  3. ty mas taky zlaty usmev :) a ked sa na vas pozeram (teba a Ajku) mam chut hovorit : deti moje :) ste take zlate, nevinne, mile, vysmiate :)

    ReplyDelete
  4. skvelé fotky..také veselé..muselo byť ozaj super..:)

    ReplyDelete