all i know since yesterday is everything has changed... 7th anniversary of twbk blog!


     Sedem. Presne sedem. Ani o deň viac, ani o deň menej. Dnes je to presne sedem rokov od okamihu, kedy na tento blog pribudol úplne prvý článok. Áno, dobre čítate. Sedem rokov. Sama tomu nedokážem uveriť. Nedokážem uzveriť, že som tu dokázala vydržať tak dlho. Uznávam, že som mala chvíľu pauzu, ale blog bol stále pasívne aktívny. Nikdy som ho nezrušila ani neskryla a jeho návštevnosť stále rástla. To bol jeden z dôvôdov, ktoré ma motivovali vrátiť sa a toto rozhodnutie nebudem nikdy neľutovať!

     Ste to vy! Vy, ktorí sa sem s radosťou vraciate! Vy, ktorí mi nestále robíte radosť každým jedným kliknútím a zobrazením môjho blogu. Každým jedným milým komentárom. Každým jedným lajkom na mojom instagrame, kde vás, mimochodom, čaká giveaway ako odmena za to, že ste tak úžasní a ste tu stále so mnou! Týmto vám nesmierne ďakujem, za každý jeden moment, za každú jednu chvíľu, ktorú mi blog priniesol a spolu s ním hlavne vás! Pretože bez vás by sa nič z toho nestalo skútočnosťou a preto vám z hĺbky môjho srdca, z kútiku mojej malej dušičky, úprimne ďakujem! A jediným narodeninovým prianím môjho blogu je, aby ste tu so mnou, v tomto mojom malom kreatívnom a pastelovom svete plnom cukrových obláčikov, aj naďalej zotrvali!

     Za mélódie tejto krásnej piesne, vám ešte raz zo srdca za všetko úprimne ďakujem a prajem krásny zvyšok dňa plný šťastia a lásky s úsmevom na tvári, nech už ste kdekoľvek!


ENGLISH : Seven. Exactly seven. Not a day longer, not the day less. Today it is exactly seven years from the moment since I wrote my first article. Yes, you read it right. Seven years. I can't believe it either. I just can't believe, that I could stick with it for so long. I have to admit, that I had a little pause, but the blog has been always passively active. I have never deleted it or hid it and its traffic has grown steadily. It was one of the reasons which motivated me to get back to it and I will never regret this decision!

     It is all because of you! All of you, who likes to get back here with pleasure! You, who makes me happy all the time with every click and visit of my blog. With every nice comment. With every like you give me on my instagram account, where I have prepared for you the giveaway as the reward for being here with me and for being so awesome! I would like to thank to all of you in this way, for every moment the blog brought me and I could spend with it! And also that I got you! Because it wouldn't come true and nothing would happen if there were no you. And so I would like to truly say to all of you, from the bottom of my heart, from the corner of my little soul, thank you! And the only birthday wish from my blog is to you to be here for more adventures, to be part of my little creative and colorful world full of sweet sugar clouds!

     With the melody of this beautiful song, I would like to thank you one more time and wherever you are, I wish you a nice rest of the day full of happiness and love with the smile on your face!

HAT - EBAY / EARRING - DIY / DRESS - DENIM & CO. (SECONDHAND) / BADGES - GATE / BAG - FLYING TIGER / SOCKS - H&M / SHOES - SECONDHAND + DIY

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jaroslav Tatranský, senior

You Might Also Like

16 Comments

  1. Ešte raz veľké gratulujem k blogonarodeninám. Len tak ďalej Kejmy. Tvoj blog je iný, kreatívny a inšpiratívny. Preto ho všetci máme tak radi!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujeeeem veľmi veľmi pekne! :).
      som rada, že je aký je a že ho ľudia radi čítajú! ♥. to ma napĺňa najväčším šťastím! ^^.

      Delete
  2. Gratuju k narozeninám blogu! Opět ti to strašně moc sluší, kufříková kabelka je strašně krásná a hlavně ten úsměv! ♥

    allaboutcandyslife

    ReplyDelete
    Replies
    1. veľmi pekne ďakujem a ďakujem! ♥. ten kufréček je úplne naj! a jéééj, kujééém ♥♥♥.

      Delete
  3. To je krásné číslo! Moc gratuluju a přeji ještě spoustu dalších krásných let na blogu :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  4. Všetko najlepšie, želám ti more úspechov a oceán šťastia, ktoré blogovanie prináša. ;) Vyzeráš inak krásne a fotky sú rozkošňácke! :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem krásne! ^^. som rada, že sa páčia! ♥.

      Delete
  5. gratulujem a prajem ešte aspoň ďalších úspešných sedem! :3 milujem tieto fotky a celý styling!!
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. kujééém :). a bodaj by ešte toľko! ♥. a jéj, som rada, že sa páči! ^^.

      Delete
  6. Velká gratulace! Jinak ty fotky ? Nádhera! :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. že? aj ja sa čudujem! :D. a ďakujem! ^^.

      Delete
  8. Já prostě miluju ty tvoje fotky! :) 7 Roků už je docela dost! Jen tak dál :)

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, to ma veľmi teší, že sa páčia! :).
      7 je naozaj veľa! aj na mňa :D. a ďakujem, veľmi si to vážim! ♥.

      Delete