i'm a mess... please don't hold that against me, i'm a girl with a temper and heat, i know i can be crazy.


     Ľudia sa "sťažujú", že na internet všetci pridávajú len to skvelé a úžasné. Že nikde nie je nik úprimný... Ja som toho názoru, že keď nemá človek čo pekné povedať, nech radšej mlčí. A tak som sem nepridala článok už... Naozaj dlho. Prechádzam si ťažkým vnútorným obdobím a už neviem zakrývať úsmevom to, čo naozaj cítim. Na fotkách, v tomto super letnom outfite s najpohodlnejšími topánočkami z Bonprix, sa síce vyškieram ako mesiačik na hnoji, no to len preto, že sme ich fotili za krásneho počasia a mne bolo vtedy proste 'hej'!

     Každopádne, nie je úsmev ako úsmev a ja som sa už dávno neusmievala naozaj úprimne... Nie som v štádiu svojho života, kedy sa to dá. Nie som šťastná tak, ako by som mala byť. Nik o tom nevie, pretože nie som človek, ktorý sa o svoje problémy delí... Nie tak, ako by mal... A tak tu nie som, nie tak, ako by som chcela. Nepíšem vám svoje myšlienky, pretože by boli príliš melancholické. Ľudia chcú trochu pravdy a úprimnosti, no reálne sa opýtajme, kto by sa chcel pozerať na veľkú kôpku nešťastia? Chvíľkový zlom a občasné nostalgické slová zamyslenia sa sú fájn, no neustále čítať tie smutné riadky nespokojnosti? 

     Ja ale verím, že ma toto smutné obdobie čoskoro prejde. Verím v lepšie časy, v krásu života, v to dobré, a v to, čo sa v našej budúcnosti skrýva. Verím, že si čoskoro spravím piknik za krásneho počasia, v rozkvitnutej záhrade, s najlepšími dobrotami, s mojim obľúbeným bublinkovým sektom od Huberta, ktoré v tomto košíčku skrývam a s touto piesňou, ktorú mám momentálne rada... A budem sa usmievať od ucha k uchu, pretože budem šťastná a plná elánu! A aj vám želám tie krásne chvíle plné radosti, spokojnosti a lásky, ktoré si zaslúži každý z nás!


ENGLISH : People are "complaining", that everybody shares just perfect content on the internet. That nobody is honest... My opinion is that when you don't have anything nice to say, you rather stay quiet. And so that's why I shared the last article with you here a long time ago... Too long. I am going through a hard time in my life, and I am not able to hide what I feel with my smile anymore. I may look like the happiest person in the world in these pictures with an amazing summer outfit with the most comfortable shoes from Bonprix. But it is just because we shoot it during pretty sunny weather and I felt so good!

     Anyway, not every smile is a good one and truly, it is a long time ago I had an honest smile on my face... I am not at the stage of my life when it is not possible. I am not happy the way I should be. Nobody knows about it, because I am not the type of person who shares her problems with her surroundings... Not the way I should. And that's the reason I am not here as much as I want to. I don't write to you my thoughts, because they should be too melancholic. People want the truth and honesty, but just ask your self truthfully, who would like to watch the big mess all the time? Momentary fault and occasional nostalgic thoughts are fine, but would you like to always read the line full of dissatisfaction?

     I believe that this sad period will leave me soon. I believe in better times, it the beauty of life, for the good, in everything that is waiting for us in the future. I believe that soon I will make a picnic during nice weather, in the middle of the flower garden, with the most delicious food, with my favorite sparkly champagne from Hubert which I hide in my basket, and with this pretty song I currently really like to listen... I will have an honest smile on my face because I will be truly happy and full of enthusiasm! And I wish you all the same, those moments full of happiness, contentment, and love, which each of us deserves!

HAT - SECONDHAND / SUNGLASSES - C&A / TOP - TRUE BLOUSE (SECONDHAND) / PANTS - F&F / BAG - LIFETEX / SHOES - BONPRIX

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jaroslav Tatranský, senior

You Might Also Like

16 Comments

  1. Miluju tvůj klobout a slaměnou tašku ♥ Prostě sláměná přincezna ! Moc ti to sluší hlavně ten usměv. Tohle období mám taky. Ale neboj přejde to :)

    allaboutcandyslife


    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, aj ja som si ich zamilovala, sú to obľúbené kúsky tohto leta! ♥.
      a ďakujem veľmi veľmi pekne, veľmi si to vážim! :).

      Delete
  2. moc ti to sluší.. a nechť je líp :)

    JannieBel

    ReplyDelete
  3. Je v pořádku nebýt v pořádku :) Občas má každý období blbec a nechce se o to s nikým dělit, je to normální, mám to podobně, ale kolikrát se na blog vypíšu a je to lepší. Držím ti palce, ať je ti brzy lépe.

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne tak! :). občas človek jednoducho musí klesnúť na dno, aby sa z neho mohol odraziť ♥.
      a presne, ako píšeš! ďakujem veľmi pekne za tvoje milé slová a podporu, vždy človeku pomôže aj to málo a pritom tak veľa! ^^.

      Delete
  4. juj, milujem tieto tvoje farebné foteny :) paráda! inak tiež si myslím, že prílišná negativita škodí, radšej riešme tie príjemné veci :) ja to mám tak s Instagramom, že tam sa snažím budovať tábor krásy, lásky a pozitivity a keď ma niečo ťaží a fakt to musí von, je tu na to blog :)

    Sabi z blogu Beautiful savage
    VEĽKÁ GIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. som veľmi rada, že sa páčia! ♥.
      áno, aj ja si to myslím a tiež rada riešim len to pekné. a tak to máme obe! :).
      tvoj instagram je vždy plný krásnych detailov a človeku tvoje fotky vedia krásne spríjemniť deň! ^^.

      Delete
  5. Replies
    1. ánoooo, bolo to super a som rada, že sa tieto farebné fotky páčia! ^^.

      Delete
  6. Ten slamák vypadá úžasně :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to skvelý úlovok zo sekáča, mám ho veľmi rada a ďakujem! ♥.

      Delete