give me love like her, 'cause lately i've been waking up alone, paint splattered teardrops on my shirt...


     Plány... Vedia byť naozaj krásne, ale nikdy nevýjdu. Aspoň u mňa to tak býva takmer vždy. Nakoľko vo väčšine prípadov človek nie je závislí sám na sebe. Svet je plný ľudí a ľudia sú súčasťou plánov. A keďže svet nie je prechádzka tou krásnou ružovou záhradou, v ktorej sú ľudia dobrí, vľúdni, ochotní a poctiví. Musíme teda počítať, že ani plány nepôjdu vždy tak, ako by mali... A preto tie moje nikdy nevychádzajú.

ENGLISH : Plans... They can really beautiful, but they just never happen. At least when it comes to my plans. Because in most cases people aren't addicted on their own. The world full of people and people are part of the plans. And because the world isn't the walk through the beautiful garden full of roses, in which the people are good, friendly, helpful and honest. So we need to expect that the plans won't go as well as they should... And so that's the reason why my plans never end so well.


     Preto sa snažím plánovať tak, aby som bola pripravená na to, že svet nie je gombička a nič nebude podľa predstáv. Ale je to náročné. Hlavne keď ste ten typ človeka, ktorý rád plánuje, organizuje a sníva o tom, ako bude všetko krásne... Tých snov som sa samozrejme za život už v podstate vzdala, nakoľko viem, že to nikdy nebude ako z vášnivého romantického románu, v ktorom sa všetko nejakým zázračným spôsobom vždy na dobré obráti... Aj keď verím myšlienke, že všetko zlé je na niečo dobré a samozrejme to tak v mojom živote aj funguje. 

ENGLISH : That's why I try to make my plans the way I will be prepared for that this world can be unexpected and nothing looks like the ideas in your head. But it is so hard. Especially when you are that type of person, who likes to make plans, to organize and dreames about that everything will be beautiful... Well, I gave up all those hopeless dreams during my life, because I know that it will never be as perfect as the passionate romantic novel, in which everything just turns up to be right... Although I believe in the thought of everything bad happens for the reason and it makes the good things better, and, of course, it goes like that in my life too.

     Ale mrzí ma vždy, keď plány nevýjdu tak, ako by som si priala. Obzvlášť, keď to nie je mojim zapríčinením... Niekedy je to spôsobia iných ľudí, niekedy prírodou a jej hrátkami, inokedy je to len vrtoch osudu, vesmíru, alebo čohokoľvek nadprirodzeného, v čo veríte... Zabolí to, ale vždy si z každej nie tak úplne vydarenej veci vezmem nejaké ponaučenie a obrátim to v pozitívny pohľad na svet. A tak plánujem ďalej... Odteraz na to však mám tento nádherný handmade organizér, ktorý som dostala od nesmierne šikovnej Silvii z jej krásnej tvorivej dielne Art Pasion!

ENGLISH : But it makes me a little bit sad when my plans just don't happen the way I want. Especially when I am not the reason why... Sometimes it causes by other people, sometimes by the playful nature, other times it is the cause of the destiny, universe, or anything you believe in... It hurts a little bit, but I just always learned some lessons from everything bad, and I turn it into some positive view of the world. And so I plan ahead... From noon with this beautiful handmade organizer, which I've got from talented Silvi from her creative studio called Art Pasion!

     Bola to láska na prvý pohľad! Viem, vravím to často, ale mňa proste takéto drobnôstky jednoducho nesmierne tešia! Obzvlášť, ak sú tak užitočné ako tento diárik. Je ho obal je potiahnutý krásnou tapetou, ktorá je mimochodom vodeodolná - áno, už sa mi naň podarilo vyliať trochu vody... Odolal! Vnútro je jeden veľký klips, čo ma na ňom fascinuje asi najviac, pretože som vášnivý zberateľ pohľadníc z rôznych kútov sveta, ktoré navštívim. Tiež zbieram obaly z čajov... Viem, že je to zvláštne, ale čajový labužník, ako som ja, si vždy opäť rád pochutná na dobrom čaji, takže si ich odkladám do obáločky, aby som vedela, čo za čajík to bol a kúpila ho. Zápisník má riadky na poznámky, takže mám miesto na svoje nápady na články a kreáciu. Tiež som si doň stihla už nastrihať malé čisté papieriky, takže mám prázdne stránkyaj na kreslenie!

ENGLISH : It was love at first sight! I know, I say that so often with many things, but trifles like these just make me so happy as this cute diary! Especially, if they are so functional as much as this diary. The cover of it is made from beautiful wallpaper, which is waterproof - yes, I am so lucky and so I spilled a little water on it... It survived! The inside of it is one big clip, which fascinates me so much because I am a passionate collector of postcards from all around the world, which have visited. I also collect the covers of the tea bags... I know that it is a little bit strange, but I am a  big tea gourmet, so I always take a cup of good tea, so I save all the teabag coves to know, which one to buy next! The diary also has the lines for notes, so I have the space for my ideas for articles and creations. I also cut a few little papers into it, so I also blank pages pages for my drawings!

     Jednoducho dokonalosť stvorená pre kreatívneho a aktívneho človeka ako som ja! A snáď aj pre vás, takže neváhajte mrknúť na Art Pasion, kde okrem organizéra nájdete aj rôzne iné krásne fotoalbumy, papierové a drevené krabičky, mini-zápisníčky... Kreatívne, ručne robené, drobnosti, ktoré potešia nie jednu malú dušičku! Dnes si už len pustite túto ladnú pieseň a užite si zvyšok dňa v pohode a čare jeho prítomnosti!

ENGLISH : It is simply the perfection made for the creative and active type of person like me! And I hope so that also for some of you too, so just look at Art Pasion, where you can find also much more pretty nice things like photo albums, little paper and wooden boxes, mini-diaries... So creative, handmade trifles, which makes a lot of people happy! Today I have here for you just this dreamy song and I wish you nice rest of the day in peace and harmony!


PHOTOS BY : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy

You Might Also Like

12 Comments

  1. Já taky miluju plánování:). Ten diář je nádherný!
    Windy pink style

    ReplyDelete
    Replies
    1. som rada, že v tom nie som sama! :).
      a ďakujem, je naozaj krásny a veľmi praktický! ♥.

      Delete
  2. krásny diárik, ja tiež k takýmto podobným inklinujem a skôr sa donútim doňho niečo napísať keď je pekný ako keď ma nebaví :D :)

    DEZIRÉ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! tak tento je určite stvorený pre každého, kto má rád takéto diáriky! :).
      a to úplne úplne poznám! :D. aj keď mne býva ľúto písať do takých pekných... najlepšie na ňom je, že z neho človek nemusí vytrhávať, ale vyberiem stránku, keď potrebujem! ^^.

      Delete
  3. Líbí se mi propracované diáře, ale jsem líná si je vyplňovat, takže využívám upomínky v mobilu :D Jinak já jsem s těmi plány hrozně pověrčivá. Nerada něco říkám nahlas, protože si všechno hezky naplánuju a ono to pak nevyjde, tak raději mlčím :D

    LENN

    ReplyDelete
    Replies
    1. úplne chápem a aj ja ich mám veľmi rada, mňa však vždy mrzí, keď do nich musím písať, pretože vždy sa pomýlim! :D. ale upomienky v mobile mám aj ja, pretože sa občas zabúdam pozerať do diára... :D.
      toto nie je poverčivé... teda aspoň ja to tak neberiem. moje nevýjdu, aj keď ich nahlas nepoviem, ale poznám to, naozaj! však skôr je to o tom, že svet je nevyspytateľný a plány... sa odvíjajú od neho :).

      Delete
  4. Poslední dobou plánování dost zanedbávám a stydím se... :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. nemáš sa za čo, naozaj! ber to z tej stránky - žiješ momentálne život náhody a nechávaš sa prekvapiť, kam ťa zavedie ;).

      Delete
  5. Krásný diářek! Ty fixky mám taky a jsou super :) Náhodou, schovávat si baly od čajů není ic zvláštního, můj přítel to dělá taky :D

    TheWayByA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, je naozaj strašne rozkošný, praktický a krásny! ♥.
      fixky sú dokonalosť! stabilo má naozaj kvalitu a aj tá microfixka je strašne super! :).
      čože? :O. nie som sama? existuje na tejto planéte ešte niekto, kto si schováva obaly od čaju? :D. tak to je strašne cool a teší ma, že nie som sama taký exot! :D.

      Delete
  6. Pekné :) Pre chronických plánovačov možno aj ideálne, ak majú estetické cítenie. Ja s mojim obyčajným čiernym diárom vyskakovať teda nemôžem :( :D

    ReplyDelete
  7. Já na plánování používám diář od A cup of style a jsem moc spokojená :)

    ReplyDelete