everything I need is standing in front of me i know that we will be alright...


     Sedím na posteli a premýšľam nad tým, ako rýchlo tento rok ubehol... Vedľa mňa leží môj milovaný @zahorizint, ktorý by sa najradšej vydal na ďalšiu výpravu. Výpravu, ktorú so mnou zdieľa už takmer dva roky... Výpravu, na ktorú sme sa spolu vydali. Tento rok bol síce jemne melancholický... Obsahoval pár nostalgických chvíľ, nešťastných momentov a pochmúrnych dní... Však všetko zlé je na niečo dobré a vždy skončilo všetko happyendom. A tak na rok 2017 spomínam s láskou, porozumením a budem si pamätať, že bol plný šťastia a nezabudnuteľných momentov. Že to bola jedna veľká výprava plný dobrodružstiev a v roku 2018 ma čakajú ďalšie dokonalé chvíle, na ktore sa môžem len tešiť!

     Dnes prispievam posledný článok tohto roku... Článok s úžasnými fotkami od talentovaného Jakuba Gráfa, ktorého určite nezabudnite sledovať na jeho instagrame, kde môžte čakať na znovospustenie jeho super webstránky, kde bude prispievať články z jeho skvelých fotení! Článok plný krásnych vecí, ktoré som mala možnosť vyskúšať v spolupráci so zahraničným eshopom Zaful a slovenským eshopom iModa.sk, ktorým týmto nesmierne ďakujem! Článk plný dobrôt od Jakubovej mamky a z hotela, kde spolu oslavujeme Silvester!

     A čo vy? Aký bol váš rok? Verím, že naň spomínate pozitívne! Pustite si ešte túto pieseň a prajem vás krásny zvyšok večera a len to najlepšie do nového roku! Nech je lepší ako tie pred ním! 


ENGLISH : I sit on the bed and I am thinking about how fast this year has passed... My lovely @zahorizont is laying next to me and he is in the mood to take himself to some adventure. The adventure, which he shares with me for almost two years... The adventure we went on together. This year was a little bit melancholic... I contained a few nostalgic and unhappy moments and somber days... But everything bad has a good site of it and everything always ended with the happy end. And I will remember the year 2017 with love, understanding and I will remember that it was full of happiness and unforgettable moments. That it was one big adventure full of venture and other perfect moments are waiting for me in 2018, on which I am really looking forward to!

     Today I am adding the last article of this year... The article full of amazing photographs from talented Jakub Gráf, just don't forget to follow him on his instagram account, where you can wait for restarting his website, where he will add the articles from his wonderful photo-shootings. The article full of beautiful stuff, which I had the opportunity to try in the collaboration with foreign e-shop Zaful and Slovak e-shop iModa.sk, to which I would like to truly thank! The article full of tasty cakes from Jakub's mom and from the hotel, where we are celebrating New Year's Eve together!

     And what about you? What about your last year? I believe, that you will remember it in a good way! Just turn this song on and I wish you a nice rest of the day and all the best for the next year! To be better like the others!

HAT - EBAY / EARRINGS - DIY / DRESS - ZAFUL / SOCKS - GIFT FROM MY MOM / SHOES - IMODA.SK

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jakub Gráf  / @zahorizont

You Might Also Like

11 Comments

  1. Kejmy, krásný a šťastný nový rok Ti přeji,
    šaty mě zaujaly hned na první pohled :) jsou zajímavé a originální. Tobě moc sluší a společně s kloboučkem vytváří krásný outfit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, nápodobne! :).
      som rada, že zaujali, mňa zaujali už pri objednávaní a sedia krásne a som z nich happy! :P.
      ďakujem veľmi pekne, som rada, že sa outfit páči! ♥.

      Delete
  2. Želám Ti krásny a hlavne šťastný Nový rok 2018 Kejmy! <3 Aby si ostávala aj naďalej tak usmievavá a šírila to šťastie navôkol seba. Dúfam, že bude pre Teba rok 2018 ešte lepším rokom plný neobjavených veci k spoznávaniu <3
    WITHGREYWOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. veľmi pekne ďakujem a prajem v novom roku len to najlepšie! ♥.
      jéj, to budem ďakujem! určite bude a veľmi sa na to teším! ^^.

      Delete
  3. Tobě ten úsměv tááák sluší :) Přeju ti hodně štěstí, úspěchů a radosti v dalším, už vlastně tomto roce :D :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéjky, ďakujééém! aj ja prajem veľa veľa úspechu a všetkého dobrého! ♥.

      Delete
  4. Ja jednoducho nerozumiem ako môže byť niekto taký krásny?

     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. ale prosím ťa, teraz sa naozaj červenám! ♥. ďakujem veľmi veľmi pekne! :).

      Delete
  5. thank you so much... you already wrote me exact the same comment on my previous article, but thank you and I wish you all the best :).

    ReplyDelete
  6. Jako vždy krásné fotky :) můj rok 2017 byl úspěšný, většinu okamžiků jsem si užila do sytosti, takže budu ráda vzpomínat :)

    LENN

    ReplyDelete