#30 DAYS OF CHRISTMAS '17 - christmas swap with nita-b.sk.


     Už sa aj vy tešíte na Vianoce tak, ako ja? Ja už som prvý malý-veľký darček dostala v podobe swapu s úžasnou bloggerkou Nitou, ktorej blog nesmierne zbožňujem a aj ju som si veľmi obľúbila! Stretli sme sa na #BlogerBazar, ktorý prebiehal v Satori Stage v Bratislave. A keď som napísala na svoju facebook fan page odkaz s tým, či by do swapu niekto rád šiel, ozvala sa mi a mňa naozaj veľmi potešilo, že to bola práve ona a že sa do tohto vianočného swapu spolu môžme pustiť! Nakupovali sme, písali sme si a tak sme sa v jeden zasnežený deň stretli a balíčky vymenili. Čo v nich bolo? To sa u mňa dozviete nižšie v texte a u Nity v jej článku, ktorý nájdete tuto!

ENGLISH : Are you already looking forward to Christmas as much as I do? I have already got my first little present in the form of a swap with amazing blogger Nita, whom blog I truly love and also I like her much too! We first met at #BlogerBazar, which was at Satori Stage in Bratislava. And when I wrote at my facebook fan page the question with asking of a swap with someone, she wrote me the message and I was truly happy that it was her and she would like to do the Christmas swap with me! We went shopping, we wrote a lot of messages to each other and then we met on one lovely snowy day and we changed out packages. What was in them? Just scroll down and you will find out what I had in the mine in the text belove and at Nita's article here you can find out what I have given to her here!


     Balíčky boli úplne dokonalo zabalené! Až tak, že mi takmer všetky papiere ostali v pôvodnej podobe, takže ich tento rok určite ešte raz využijem a zrecyklujem! Ja som nikdy nemala takú trpezlivosť tak nádherne baliť darčeky... Z vrchnej strany vyzerajú väčšinou dobre, ale to množstvo lepiacej pásky, ktoré použávam... Je... Veľké! Čo sa o Nite povedať nedá a tak skláňam poklonu!

ENGLISH : The packages were perfectly packed! That I saved almost all of the papers and they stayed in the original form, so I am going to recycle and use them again this year to pack some of the presents! I have never had so much patience to pack gifts so beautifully... They look so nice on the front side, but the back site has so much of duct tape... So much! And I can't say anything to Nita's packing and I give her a big compliment!


     K balíčkom som dostala aj spievodný list, ktorý bol ručne písaný. Veľmi si to vážim, už naozaj dávno som ručne písaný list nedostala! V ňom som našla aj malé krátke náznaky, čo sa v jednotlivých balíčkoch nachádza. Niektoré boli hneď zrejmé, iných som sa nevedela dočkať, kým ich otvorím!

ENGLISH : I've also got the accompanying letter to the packages, which was handwritten. I truly appreciate it, because there is a long time ago I've got some handwritten letters for the last time! I found in it some hints with what I can find in all of the packages. Some of them were easy to guess, in others I needed to unpack and get surprised!


     Postupne som všetky otvárala. Rad radom, číslo po čísle, pekne po poriadku! Tešila som sa každému jednému! Balíčky obsahovali rôzne veci, z každého rožku trošku, ako sme sa s Nitou dohodli. Samozrejme nezabudla ani na pandu, ktoré sú mojou neoddeliteľnou súčaťou a teraz ju mám v ruksaku ako talizman pre šťastie. Podporila moju kreativitu kriedovým pastelom, zápisníčkom a rozkošnými páskami so vzorom jednorožcov! Pribalila mi naozaj skvelé dobrôtky a tie sušené ovocné plátky som hneď po rozbaľovaní celé zmĺsla! Nezabudla tiež na vianočné drobnôstky a skvelý sypaný čajík, ktorý si počas týchto zimných dní úplne vychutnávam!

ENGLISH : I opened the packages step by step. In the order of the list, nicely number by number! I was looking forward to every single one! The gifts contained different kinds of things, all kinds of them as we had agreed with Nita before. Of course, she didn't forget to add the panda, which I love so much and they are my inseparable part of me and I have it as a keychain in my backpack for good luck as a talisman. She supported my creativity with chalk pastel, a little notebook and adorable paper tapes with unicorns! She packed me so tasty snacks and right after I have taken all of the photographs I ate the whole package with the dried fruit slices! She also hasn't forgotten to gift me with the Christmas trifles and she bought me amazing loose tea, which I will savor during these winter days!


     Celý balíček ma samozrejme veľmi potešil, väčšinu vecí určite využijem, či už ja, alebo niekto z môjho okolia! Určite sa s výberom trafila a samotné prekvapenie, nevedieť, čo sa vo vnútri ukrýva, ako malé dieťa, ten pocit... To mi chýbalo a za to jej najviac ďakujem! Chcete vedieť, čím som ju obdarovala ja? Pozrite sa na jej článok a nezabudnite omrknúť celý jej blog - momentálne tam prebieha adventný kalendár plný úžasných vianočných vecí! Ja každý deň čítam nový článok a teším sa vždy na ďalšie! Pri ich čítaní si nezabudnite pustiť ďalšiu super vianočnú pieseň, zapojte sa ešte do VIANOČNEJ GIVEAWAY a vychutnajte si zasnežené počasie!

ENGLISH : The whole package pleased me so well, I will use almost all, or I will give some of the things to people I love! She certainly got me and the very surprise - to not know what hides in it, I was looking forward to unpacking everything as a child... I missed it so much so I thank for it so much! Would you like to know what I gave to her? Look at her article and don't forget to also see her whole blog - now you can find there an Advent Calendar full of amazing Christmasy things! I read them every day and I always look forward to other articles! Don't forget to turn on this Christmas song during the reading, also don't forget to join the CHRISTMAS GIVEAWAY and enjoy today's weather!


PHOTOS BY : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy

You Might Also Like

12 Comments

  1. Jéé, to je krásné! :) Moc milé dárečky!

    MIA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujém veľmi pekne, potešili ma, takže ďakujem! ♥.

      Delete
  2. Moc hezké :))

    Krásný poslední předvánoční den!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne a tiež prajem krásny posledný predvianočný deň plný pohody! :).

      Delete
  3. To je božíííí! A ta panda na klíče! awww!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ánooo a presne! tá je z toho najsamlepšia a najviac ma potešila, nakoľko som pandový šialenec / nadšenec! ♥ :D.

      Delete
  4. Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, som rada, že sa nepáčia len mne ^^.

      Delete
  5. Super nápad, jak si vzájemně udělat radost :)


    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. bol skvelý a áno, spravili sme si určite radosť a som za to nesmierne rada! ♥.

      Delete