#30 DAYS OF CHRISTMAS '17 - KEJMY'S GIFT TIPS FOR MEN.


     A som tu opäť s tipmi na darčeky, tentoraz pre pánov. Neviem, ako vy, ale ja mám občas problém vymyslieť niečo originálne a tak, aby som sa neopakovala... Obzvlášť, keď obdarovávam mužského pohlavie. Tento rok som svoj orientovala na to, čo by som kúpila / vyrobila môjmu milovanému priateľovi, však veľa vecí by potešili aj môjho brata, či môjho najlepšieho ocka na svete! Sú to kúsky prakticky využiteľné, kúsky pekné, kúsky ktoré neurazia, ale aj kúsky ktoré snáď potešia. Je ťažšie hľadať vhodné darčeky pre mužov, nakoľko tento nás svet obchodných centier často-krát ani neponúka pánsky sortiment a zameriava sa len na nás, ženy... A preto pri takýchto darčekov volím veľa krát internet. Či už ide o kvalitnú kozmetiku alebo len oblečenie, internet ponúka neskutočné množstvo vecí, ktoré v kamenných obchodoch u nás jednoducho nenájdete. Veľké množstvo skvelých pánskych vecičiek ponúka napríklad internetový obchod Locca.sk, ktorého výber je neskutočný! Nájdete tam veci pre všetky vekové kategórie a samozrejme nie len oblečenie, ale aj topánky, doplnky a rôzne iné úžasné kúsky!

     A čo vy a váš výber darčekov pre pánov? Stále tápate a premýšľate nad vhodným darčekom, alebo už máte dávno vybraté a nakúpené? Podeľte sa o to, prosím, v komentároch. Mňa nákupy ešte len čakajú a rada sa nechám inšpirovať! Nezabudnite si pustiť túto krásnu vianočnú pieseň, nezabudnite sa zapojiť do VIANOČNEJ GIVEAWAY a užite si krásny začiatok víkendu a najkrajšieho mesiaca v roku!


ENGLISH : And here I am with the tips for gifts again, this time I have here for you the one for men. I don't know about you, but sometimes I have a problem to think about something original and so I would not give some gifts I have already given before... Especially when I land with men. This year I oriented these tips to my lovely boyfriend and what I would like to buy/create to him, but I would also give a lot of things in this list also to my brother, or to the best men in the world - my daddy! These are the pieces, which they can practically use, which look stylish and pretty, which wouldn't insult them, but also the pieces which will please their heart, I hope so. It is so hard to look for the right presents for men, because oftentimes the shopping centers in my country just don't have the men sections and they offer the assortment just for us - women... And so because of that I often choose internet stores. When you look for the higher quality cosmetic products or just the clothes, the internet offers a quantum of things, which you would never find in the ordinary stores in here. The e-shop Locca.sk offers a huge amount of amazing men stuff and the selection of products is unreal! You can find their things for all the age categories and not just the clothes, but also shoes, accessories and all kinds of different amazing stuff!

     And what about you and your gift options for men? Are you still looking for the right present, or you already know what to give and you have already bought it? Share it with us in the comment section, please. I haven't been Christmas shopping yet so I would like to get inspired by all of you! Don't forget to turn on this beautiful Christmas song, don't forget to join the CHRISTMAS GIVEAWAY and enjoy the nice start of the weekend and the beginning of the most beautiful month of the year!

PERFUME - BIOKRÁSA.SK / SWEATER - NEXT / KEYCHAIN, WALLET - H&M / CACTUS DECORATION, COFFEE, CUP, COSMETIC SET - ZOOT / PHOTO FILM, ANALOGUE CAMERA - LOMOGRAPHY /  DIARY - ETSY / BOOKS - HENRY CARROLL / BACKPACK, HAT, WOODEN ACCESSORIES - LOCCA.SK / PILLOW - UNCOMMONGOODS / CHRISTMAS ORNAMENT - LOWE'S

 PHOTOS BY : internet.

You Might Also Like

8 Comments

  1. :D sme sa trafili. Môj výber darčekov je na blogu. A niektoré sme tuším trafili rovnaké :D

    NITA
    ADVENTNÝ KALENDÁR

    ReplyDelete
    Replies
    1. áno, všimla som si, že to tak nejak vyšlo! :D.
      a tak... toho pánskeho sortimentu nie je tak veľa... je dosť pravdepodobné, že sa človek trafí a tak aspoň vieme, že máme vkus a štýlových milých! ♥.

      Delete
  2. Díky moc za tenhle článek! Pro chlapi je strašně těžké něco kupovat. Vždycky bych je na Vánoce nejraději někam zavřela a pustila je ven až po Vánocích :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. naozaj nie je zač! som rada, že aspoň niekomu moje tipy aspoň trošku pomôžu! ^^.
      a určite súhlasím, nakoľko ak sa človek nechce opakovať a na každý sviatok darovať bratovi triko, ako sa to úspešne darí mne... stačilo by, ak by túžili niekedy aj po niečom, čo ženská dokáže vykúzliť sama! :D.

      Delete
  3. To jsou zajímavé tipy! Nechám se inspirovat. Já budu svému příteli kupovat infantilní Vánoční svetr, protože když kolem nich chodíme, tak se jim smějeme, ale zároveň říká, že by si ho nevzal, ale že mně sluší :D, takže mu ho z recese koupím :D BEAUTYPUSINKA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem a to ma veľmi teší! ^^.
      a jéj, tak to už hej! to by som určite spravila aj ja, lenže ja som svojmu milému minulý rok kúpila už crazy vianočné triko a spodní prádlo, takže tento rok mu to už nemôžem chudákovi urobiť... :D.

      Delete
  4. thank you very much, I really appreciate it! :).
    it makes me so glad, that people can discover my blog and I really thank you for following me!
    I will certainly look at your blog! ♥.

    ReplyDelete