#30 DAYS OF CHRISTMAS '17 - diy christmas headband #2.


     Dnes toho veľa asi nenahovorím, no pripravila som si pre vás ďalšie rýchle, jednoduché a krásne diy, ktoré je však asi pre tých odvážnejších... Ja osobne som taký malý vianočný extravagantný šialenec, ktorý zbožňuje všetok ten gýč, ktorý Vianoce prinášajú! A preto si, okrem svetrov, vyrábam aj doplnky, ktoré dotvárajú vianočné outfity a jednou z nich je aj táto čelenka! Je rozkošná a k vínovým jednoduchým šatičkým úplne ako stvorená! Tak čo, pustite sa aj vy do jej výroby?

ENGLISH : Today I will not say much, but I have prepared for you another quick, simple and beautiful diy, which can be just for the adventurous ones of you... I am personally such a Christmas outrageous and little bit crazy person, who loves all of the slushy things that comes with Christmas! And so I make a lot of accessories too, which makes the whole of the outfit and one of those things is this cute headband! It is so adorable and it perfectly fits some simple burgundy dress! And what about you, are you going to make one for you too?


     Na tú budete potrebovať obyčajnú čelenku, či už plastovú alebo kovovú, akúkoľvek zoženiete. Ďalej  niečo na lepenie - lepidlo alebo taviacu pištoľ. Nejakú umelé lístočky a červené bobuľky... Tie si dokážete vytvoriť z polystrirénových guličiek, ktoré namaľujete na červeno, aleko použuteje na to nejakú umelú dekoráciu presne tak, ako som to spravila ja. Kúpila som ju niekde u vietnamcov za pár centov.

ENGLISH : You will need for the creation of some ordinary simple headband - the plastic or the metallic one, the selection is up to you. Then you should need something for bonding - glue or silicon gun. Some plastic leaves and the red plastic berries... You can make those by yourself from polystyrene little balls, which you will paint red, or you can use some decoration right I did. I bought it somewhere in some cheap Vietnamese store just for a few cents.


     Vezmete čelenku, lístočky a začnete ich priliepať na povrch čelenky. Ja na to používam silikónovú pištoľ. Pokracujete, kým nezaplníte celý vrchný obvod čelenky.

ENGLISH : Take the headband, the leaves and start to glue then on the top of the headband. I personally use the silicon gun for creation like this. Continue till you will fill the whole circuit of the top of the headband.


     Keď sú lístočky nalepené a lepidlo uschlo, môžte sa postiť do pridávania bobuliek... Tie moje už obsahovali drôtik. Ak také nezoženiete, drôtik jednoducho zapihnete a prilepíte do nich a následne sa aj jednoducho farbia. Ten však použiť nemusíte a bobuľky stačí priamo prilepiť medzi zelené lístočky.

ENGLISH : When the leaves are glued and the adhesive has already dried out, you can add the plastic berries... The ones I have used already contained the staples. If you will not find the ones with it, you can make those by yourself. Just stick the staple into the polystyrene ball and glue a little, they are easier to paint when you have a staple in them. But you can skip this step and just glue the berries between the leaves.


     A to by bolo všetko. Veľmi jednoduché a rýchle a výsledok stojí za to! Či už ako maska na karneval, oživenie vianočného outfitu, alebo super doplnok na tématické fotenie, je na vás, ako ju využijete. Pri práci si nezabudnite pustiť ďalšiu skvelú vianočnú pieseň, nezabudnite na VIANOČNÚ GIVEAWAY a aspoň vy si užite krásny víkend! Ja utekám späť do školy...

ENGLISH : And that would be all. It is so easy and quick and the result just worth it! It is amazing as a mask for some carnival, or to highlight some Christmas outfit, or as an accessory for some thematic photoshoot, it is up to you how you will use it. Just don't forget to turn on another wonderful Christmas song, join the CHRISTMAS GIVEAWAY and enjoy the weekend! At least you can do it, I need to run back to school...


PHOTOS BY : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy

You Might Also Like

16 Comments

  1. Kvetované čelenky sú krásne ale toto je fakticky pecka! Nikdy by ma nenapadlo vytvoriť si takúto krásnu vianočnú čelenku! <3
    WITHGREYWOLF

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne a tak tu máš určite inšpiráciu aj na vianočnú čelenôčku! ♥.

      Delete
  2. Tak to je super vánoční čelenka, tu bych si klidně vzala i ke stromečku :) jsi šikovná :)

    LENN

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem a samozrejme, kdekoľvek, kde sa oslavujú Vianoce, takže aj na štedrý večer! :).
      a ďakujem veľmi pekne! ♥.

      Delete
  3. Ježiš ta čelenka je úžasná <3 Já je miluju, ale nosím je minimálně, bolí mě z nich hlava :D

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. som rada, že sa páči a ďakujem!
      aj ja ich mám strašne rada, aj keď na môj typ hlavy sa veľmi nehodia a tiež ma z nich strašne bolí hlava, takže ten pocit poznám! :D.

      Delete
  4. To je tak krásný! Poslední dobou čelenky miluju!:D
    Windy pink style

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to je super, že ich miluješ, tak táto je potom tá pravá pre teba! ^^. a ďakujem! :).

      Delete
  5. jé, ta vypadá super! :) úplně ji vidím na nějaký vánoční večírek ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to ma teší, že sa páči a presne, na vianočný večierok je úplne ako stvorená! ♥.

      Delete
  6. jeej tak táto čelenka je krásna :) vyzerá to super jednoducho vyrobiť si takú, len mne sa do toho nikdy nechce :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. som naozaj veľmi rada, že sa páči a áno, vyrobiť si ju je naozaj veľmi-preveľmi jednoduché! :).
      ale to poznám... ani mne sa občas nechce :D. a ďakujem! ♥.

      Delete
  7. Přiznávám se, že nejsem úplně DIY milovník, ale tohle mě moc oslovilo. Čelenka je fakt boží a klidně bych si ji na sebe vzala! :D

    Můj malý sen

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to ma teší 3-krát viac, ak to oslovilo aj človeka, ktorý nie je milovníkom diy! :).
      nakoľko snažím sa vždy vytvárať veci, ktoré vyzerajú čo najlepšie, nie úplne gýčovo a tak, že je vidieť, že je to ručne robené... :). a teší ma, že by si si ju vzala, takže naozaj veľmi pekne ďakujem! ♥.

      Delete