i'm just like you, even though my problems look nothing like yours do. yeah, I get sad too, if you only knew...

     Som len dievča z malého mesta. Dievča, ktoré sa snaží dobiť svet... Teda, tento výraz nie je tak úplne výstižný. Povedzme, že sa snažím naučiť sa žiť na tomto svete najlepšie, ako dokážem. Však nie vždy sa to dá, osudová cesta býva kľukatá a život prináša aj svoje zlé stránky... A vtedy sa snažím prepnúť svoje myslenie na pozitívne vlny, ale ani to nie je vždy najľahšie... Nakoľko nie všetko závisí len odo mňa, ale aj vtedy by sa človek mal snažiť vyťažiť zo situácie len to, čo ho naozaj robí šťastným. A ak ani to nie je možné, tak si nájsť niečo, čo mu k tomu dopomôže. Musím sa priznať, že ani ja vždy nesrším kladnými výbojmi. Ale snažím sa obklopiť samú seba ušľachtilymi drobnosťami, dobrotami a prácami, ktoré mi dokážu vyčariť úsmev v akejkoľvek situácií.

     Ak ste milovník čaju, presne ako ja, kúpte si nejaký na dobrú náladu. Sila byliniek dokáže byť neuveriteľná a nevarím, že budete skákať šťastím až po strop, ale takýto čas dokáže príjemne uvoľniť napätie a vy sa tak dokážete naladiť na dobré myšlienky. Nájdite si nejaké hobby, ktoré budete milovať naovšetko, a pri krotom si naozaj oddýchnete a vypustite zlé myšlienky aspoň na malú chvíľu. Obklopte sa vecami, ktoré vám pripomínajú nádherné spomienky vášho života vždy, keď sa na ne pozriete.

    A tak, keď som smutná, zaleziem pod deku, pod ktorou sme sa s priateľom túlili. Obklopím sa pandami, ktoré som od neho dostala a tiež jednu z plyšových objímem a tvárim sa, že objímam jeho. Zalejem si šálku obľúbeného čaju, zapnem obľúbený film, ktorý som videla už najmenej milionkát, vezmem vlnu, drevené ihlice a štrikujem. Áno, táto scenéria je mojou relaxačnou, čo tá vaša? Napíšte mi to v komentároch, a ak pri naberaní pozitívnej energie počúvate piesne, tak si pustite túto a oddychujte počas tohto jesenného víkendu!


ENGLISH : I am just a girl from a small town. The girl who wants to conquer the world... Well, this expression isn't quite the best. Let's say that I am trying to learn to live in this crazy world as preferably as I can every day. But it isn't always possible to do that, the destined path is always so wandering and life brings us the bad side of it, too... And at that moment I try to switch my thoughts into a positive way, but this is also not so easy... Because not everything is just up to me, but also at that time you should try to make the best of the situation, the things which make you happy. And if it isn't still possible, so you should try to find something, which will make you happy again. I have to admit that I am also just a human and I am not still so positive about everything. But I try to surround myself with the lovely trifles, goodness, and works, which can make me smile in every situation.

     If you also love tea as much as I do, buy a one called "be happy" or some for a good mood. The power of the herbs can be so impressive and I am not trying to say, that you will jump up to the roof, but this kind of tea can release the bad energy and lets you focus on the good thoughts. Find some hobby, which you will like the most, and during which you can leave the bad thoughts for a little moment. Surround yourself with the stuff, which reminds you of the wonderful memories of your life, when you look at them.

     And so when I am a little bit sad, I get under my blanket, under which I had snuggled with my boyfriend. I surround myself with pandas, which I've got from him, and I hug the one, to pretend to hug him. I make my favorite cup of tea, I turn on my favorite movie, which I have seen so many times and I take the wool, wooden needles and I knit. Yes, this scenery is my relaxing one for me, and what about yours? Leave me yours in the comments section, and if you listen to music during your re-energizing, turn on this song and relax during this nice autumn weekend!

SUNGLASSES - C&A / EARRINGS - H&M / COAT - SECONDHAND / DRESS - @KEJMY.TATRANSKA.DESIGN / WATCH - SWATCH by TIMESTORE.SK / BAG - VINTAGE / SHOES - CONVERSE

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jaroslav Tatranský, senior

You Might Also Like

28 Comments

  1. Strašne ma vie chytiť za srdiečko, keď je elegancia skombinovaná s niečím menej elegantným - v tomto prípade teniskami. Je to naozaj krásna kombinácia a baby pink sa ti naozaj hodí :) Taktiež ti prajem krásny víkend!

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, tak to ma veľmi potešilo a som veľmi rada, že sa ti to páči, nakoľko ja sa v tomto outfite cítim veľmi príjemne a rada nosím tenisky k elegantným veciam :).
      a vďak, tiež zbožňujem pastelové farby, takže aj baby pink je jedna z mojich obľúbených a som rada, že sa mi hodí! ^^.

      Delete
  2. Uá, moc ti to sluší Kejmy! Ty brýle jsou sakra super :D ♥

    Pája, TP Bloggers

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, ďakujem! a brejle sú úplne masaker, mám ich strašne rada a sú mega cool a môj milý mi vždy hovorí panda, keď ma v nich (alebo v ďalších okrúhlych) vidí! :D.

      Delete
  3. nádhera, veľmi sa ti tento jemný look hodí :) milujem, že si stále verná svojmu štýlu, no zakaždým vytiahneš niečo nové, neobkukané ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. som veľmi rada, že sa outfit páči :).
      jéj, tak tento tvoj komentár mi vyčaril úsmev na tvári a zlepšil deň! ^^.
      ďakujem veľmi pekne, snažím sa držať sa ho a kombinovať kúsky tak, ako to cítim a rada nosím ♥.

      Delete
  4. Pridávam sa a tiež musím povedať, že ti to veľmi pristane :)

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, nesmierne si to vážim! ♥.

      Delete
  5. Tobě to tak moc sluší! <3 Připomínáš mi mojí mamku za mlada, jako fakt <3 Je opravdu potřeba obklopovat se lidmi a věcmi, které máme rádi :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! ^^.
      ó, až takto? :O :D. tak to je mi nesmiernou cťou pripomínať niekoho, na kom ti záleží! :).
      a som rada, že súhlasíš, nakoľko je to v živote naozaj dôležité pozitívne myslieť a milovať! ♥.

      Delete
  6. Já mám hrozně ráda, když si lehnu pod deku a pustím si nějaký hezký film, to je pro mě nejlepší relax :) jinak ti to moc sluší :)

    LENN

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to sme dve, ja to priam zbožňujem a už mám nakúpenú aj zásobu čajíkov a novú deku a som z toho happy a teším sa na tie večery, keď človek môže pracovať z pohodlia postele! :D.
      a ďakujem veľmi veľmi pekne! ♥.

      Delete
  7. jééj tieto nežné farby sú krásne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja ich mám veľmi rada a môj šatník začína obsahovať po väčšine už len tie ^^.

      Delete
  8. Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, šila som si ich sama, takže ma teší ešte viac, že sa páčia! ♥.

      Delete
  9. Hezký outfit!Moc pěkný kabátek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne a kabátik je úlovok zo sekáča, z ktorého som veľmi nadšená! :).

      Delete
  10. To ti vážně mega sluší! No a ty brýle jsou prostě...úžasné!:D
    Windy pink style

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to si mi teraz vyčarila úsmev na tvári a ďakujem veľmi pekne, veľmi si to vážim! ♥.
      a tie okuliare sú super mega najlepšie, mám ich veľmi rada! :D.

      Delete
  11. Ty obří lenonky jsou skvělý! A mám ráda kombinaci kabát - conversky, supr outfit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sú úplne úžasné a mám ich strašne rada! ^^.
      a som rada, že sa páči, aj ja mám rada túto kombináciu ♥.

      Delete
  12. Replies
    1. ďakujem veľmi pekne!
      a sú! aj keď nie som najväčší fanúšik žltej, sú úplne nádherné a mám ich veľmi rada! :).

      Delete