'cause baby you look happier, you do. my friends told me one day i'll feel it too...


     Tento článok patrí všetkým, ktorí si to zaslúžia. Prajem vám, aby ste našli v sebe odvahu vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a nasledovali svoje túžby. Prajem vám, aby sa vám splnili vaše najtajnejšie sny, ktoré skrývate v kútiku svojej duše. Prajem vám, aby ste našli svoju spriaznenú dušu, ktorá vás bude chápať, aj keď iní vám nebudú rozumieť, a ktorá vás podrží aj v tých najťažších chvíľach a zaplní vaše srdce vášňou a šťastním. Prajem vám, aby ste sa vydali cestou lásky ku všetkým a všetkému, aj keď to v dnešnom svete zďaleka nie je také ružové. Prajem vám, aby ste našli samých seba a vnútorný pokoj, ktorý vám bráni v optimistickom myslení. A úprimne vám prajem krásny, dlhý, bezstarostný život plný zdravia a nezabudnuteľných zážitkov. To všetko a mnoho iného, vám z hĺbky môjho srdca prajem a prajem si to ja sama pre seba a aj vy by ste mali. Pretože ak budete veriť v dobro všetkého, svet bude hneď krajší, ľudia prívetivejší a výhľad lepšej budúcnosti bude hneď čírejší!

     Tiež vám prajem krásny slnečný deň v tónoch tejto krásnej piesne v jednom z mojich jesenných outfitov s ladnými náušničkami od českého eshopu Beyou.cz, ktoré som si hneď zamilovala! Do konca septembra ešte môžte využiť zľavu 10% z nákupu s kódom - SLPH5R6A4, s ktorým som sa s vami podelila už tuto na mojej facebook funpage. Mimochodom, nie je tu nejaký/ká fotograf/ka z Bratislavy, ktorý/á by mal/a chuť spolupracovať? 


ENGLISH : This article belongs to all who deserve it. I wish you all to find the courage in yourself to come out from your comfort zone and to follow your hidden desires. I wish you all to make your most secret dreams come true, which is hidden in the deepest nook of your soul. I wish you all to find your soulmate, who will get you even others will never gonna understand you, and who will stay by your side in the most difficult times in your life and who will fill your heart with passion and happiness. I wish you all to take the right path of love to everyone and everything, although it is so hard to do it nowadays in this not so pinky world. I wish you all to find yourself and to find the inner peace which defends you in optimistic thinking. And I truly wish you a beautiful, long, careless life full of health and memorable memories. All those things and much more, I wish you from the depth of my heart, I wish them to myself too and you should wish it to yourself too. Because if you believe in good, the world will be more beautiful, people will be more affable and the view of the future will be brighter!

     I also wish you a nice and sunny day in the tones of this beautiful song in one of my autumn outfits with wonderful earrings from Czech e-shop Beyou.cz, which I fall in love with! You can use the 10% off code - SLPH5R6A4, which I already added you here on my facebook funpage. By the way, is here some photographer from Bratislava, who would like to collaborate with me?

HAT - F&F / EARRINGS - BEYOU / LIPSTICK - BEAUTY BIGBANG / TOP - SECONDHAND / JACKET - ESPRIT (2NDH) / SKIRT - KEJMY TATRANSKA DESIGN / BAG - DM / SHOES - VANS

ON THE PHOTOS : Kejmy Tatranská / @lady_kejmy
PHOTOS BY : Jaroslav Tatranský, senior

You Might Also Like

32 Comments

  1. To je super boží článek a super boží outfit! Moc ti to sluší :) Přeji i tobě, ať se ti splní vše, co si přeješ.

    thewaybya.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. veľmi ma to teší! veľmi si to vážim a ďakujem veľmi pekne! ^^.

      Delete
  2. Replies
    1. ďakujem a ďakujeme, snažili sme sa, aj keď nám s ockom pri fotení pršalo... :).

      Delete
  3. Ten klobúk a sukňu som si zamilovala už na prvý pohľad! Ách, koľká nádhera. A ako inak, vyzeráš super!:)

    THE EFFLORESCENCE GIRL

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, tak to ma teší! sukničku som si šila sama a klobúčik bola tiež láska na prvý pohľad! :).
      a ďakujem ďakujem ďakujem veľmi pekne!!! ♥.

      Delete
  4. Vyzeráš nádherne, ale to ty vyzeráš vždy krásne a veľmi pekný článok (:

    ReplyDelete
  5. Hezký outfit a milá motivační slova :) vystoupit z komfortní zóny je někdy těžké, protože se často setkáváme s nepochopením, když projevíme nějaká svoje přání. Vždycky je hrozně super, když si někdo jde za svým snem a nenechá se odradit řečmi okolí :)

    LADY LENNA

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! :). a ďakujem! a áno, je to ťažké, aj keď... nemyslím, že s nepochopením, ale skôr je tam strach pokúsiť sa o to, nakoľko sa bojíme, čo je za ňou, čo povedia iní a čo sa stane, ak prekročíme istú hranicu. bojíme sa nepoznaného, aj keď snívame o veľkých veciach... :).
      a áno, súhlasím, že je úplne úžasné sledovať ľudí, ktorí to dokážu! ^^.

      Delete
  6. Krásne slová, skvelý outfit. A teda tá taška to je nádhera :)

    NITA
    NEW POST

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! :).
      a je krásna a skvelá a som rada, že dm dalo za odmenu verným zákazníkom tak krásny kúsok! ^^.

      Delete
  7. Tak takéto články s pozitívnym myslením veľmi rada čítam a ďakujeme! Prajem ti veľa dobrého a tiež súhlasím s tým že ak sa obklopujeme pozitívnym a hlavne myslíme pozitívne a správame sa dobre k druhým svet je určite tak krajší aspoň okolo nás.
    I keď mám s tým stále problém a moja nálada kolísa každý deň.
    - A k tej foto spolupráci / nebývam síce v BA ale v TN takže ak máš záujem aj takto tak sa ozvi :) /

    www.aestaste.eu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to ma veľmi teší! a naozaj nie je zač! :).
      a presne tak, ako píšem a píšeš a stretávame sa v jednom názore, teší ma, že nie som na tom sama, kto myslí a koná podobne, ako ja. ak budeme všetci konať dobro, svet bude dobrý, taký, aký by naozaj mal byť! ^^. na druhú stranu, stále sme len ľudia a zlú náladu, smutné obdobie, či zlosť nás neopustí. však v konečnom dôsledku sa stále prikláňame k dobru a ak neprajeme iným zlo, pomôžeme iným v núdzi a vyhýbame sa takýmto malicherným negatívnym veciam, svet bude krásny! :).

      čo sa týka spolupráce, to by možno nevadilo, veľmi rada! keď sa mi ustáli rozvrh a prejdem svojím prvým rýchlym projektom, ktorý momentálne v škole máme, tak sa určite rada ozvem a niečo môžme vymyslieť a ďakujem veľmi pekne za túto možnosť a že sa niekto našiel! ♥.

      Delete
  8. skvelý look, krásne slová ;) ja ti želám minimálne to všetko, čo ty nám :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, ďakujem a ďakujem najviac na svete! ♥.

      Delete
  9. Prekrásny príspevok!! Text je úžasný a fotky ešte viac. Moc sa ti to hodí!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, nesmierne si to vážim! :).

      Delete
  10. Nádherný článek! Čím to je, že mě tvůj blog vždycky tak odrovná?:D. Nádherný outfit:)

    Windy pink style

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! :).
      a netuším, dúfam, že v tom dobrom slova zmysle! :D.

      Delete
    2. Samozřejmě, že v dobrém slova smyslu:D

      Delete
  11. Moc hezký článek s pozitivními slůvky! Přeji vše dobré i Tobě. Btw. moc ti to sluší a klobouček je parádní :)
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne, veľmi si to cením a ako som už písala, tiež to prajem každému, aj tebe! :).
      a ďakujem, mám veľmi rada klobúčiky a plánujem si kúpiť ešte pekný béžový, ak nejaký taký fedora nájdem ♥.

      Delete
  12. Nadherne napsane, poslala jsi tak pozitivni energie ze mi pri cteni zaril usmev! a outfit jako vzdy super. moc se mi libi jake si zvolila barvy a ta taska me na prvni pohled velmi zaujala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. snažila som sa to písať od srdca, takže ďakujem a teší ma, že moje slová dokážu vyčariť úsmev na perách, je to ten najväčší dar, aký môžem dostať od svojich čitateľov! :).
      a ďakujem, farebná škála úplne vystihuje mňa, nakoľko som milovník pastelových farieb a sivá je moja najobľúbenejšia farba zo všetkých (aj keď mám rada aj bielu)! ♥.

      Delete
  13. Moc pěkný look a zajímavý outfit! ♥ Jinak díky za ty pěkné řádky, i tobě přeji spoustu sil a pozitivních myšlenek. Je to důležité, koukat na svět s větším pochopením a skutečně věřit, že to dobré ještě přijde. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne! a naozaj nie je zač, som rada, že som ich mohla napísať ^^.
      áno, súhlasím, pozitívne myslenie v živote spraví veľa a pomôže nám v ťažkých chvíľach, aj keď je to občas náročné, ale vždy je svetlo na konci tunela a všetko zlé je na niečo dobré! :)

      Delete
  14. Super outfit! Hrozně se mi líbí ta taška a klobouk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne a presne tieto dve veci mám na tomto outfite najradšej! ♥.

      Delete
  15. toto sa mi veľmi páči, krásne farby :)

    ReplyDelete