#30 DAYS OF CHRISTMAS '15 - diy christmas decoration #2 - chriastmas balls with stoklasa.

     A je to v hajzli... Pardón za výraz, ale je to tak. Môj život sa momentálne točí okolo školy, bakalárky, semestrálky a... Pendlujem medzi Prahou a Libercom, medzi Libercom a Prešovom, nezastavím sa a dokonca som už 3 týždne nemala poriadny spánok. Väčšinou naň nemám čas a ak sa aj nejaký nájde, tak sa zobudím a už ďalej nemôžem zaspať, pretože sa mi hlava plní myšlienkami. Začne pracovať ako taký robot a preberie celé moje vedomie a nedovolí mu vypnúť naplno... A to mám hlavu plnú totálnych nezmyslov! Vianočných nápadov, zoznamu darčekov, príprav na sviatky, školy a prác, ktoré potrebujem odovzdať a dokonca aj sobotňajšej cesty domov... Prvý krát vyskúšam spolujazdu! Ak sa vám už do Vianoc neozvem, tak som bola niekde počas takmer 700 kilometrovej cesty niekde zahrabaná... Spoznáte ma podľa mojich bodkovaných HAPPY SOCKS ponožiek!

     Taký je môj mladý študentský život... Všeobecne, môj momentálne stereotypný život. Plný neočakávaných balíčkov, ktoré posledný týždeň otváram a otváram... Tento rok som bola naozaj asi veľmi-preveľmi dobrá! Tiež som dostala ďalší úžasný balíček plný vecičiek na vyrábanie vianočných ozdôb, či balenia vianočných darčekov. Dnes tu mám pre vás ďalšie vianočné DIY, ktoré sa mi podarilo zrealizovať opäť v spolupráce s fenomenálnym veľkoobchodom STOKLASA, kde nájdete rôzne drobnôstky na kreáciu od výmyslu sveta! A poviem vám, niektoré vecičky majú za naozaj bezkonkurenčné ceny! Priznám sa, že jedna z týchto ozdôb bola vyrobená už minulý rok. Bol to jeden z mojich plánov v rámci minuloročného vianočného CHALLENGE, však už nebol čas pridať tutoriál... Tak som sa tento rok rozhodla, že to zopakujem v rámci tejto spolupráce, kde som dostala ďalšie dve PLASTOVÉ POLOGULE, ktoré v Liberci v galantérií nájdete o viac ako 100% drahšie ako v STOKLASE! Určite sa vám oplatí kúpiť si ten 12ks balíček a vyčariť doma atmosféru podľa vašich predstáv. Fantázií sa naozaj medze nekladú! Či ich naplníte malými korálkovými KRYŠTÁLIKMI, chlpatými BOMBUĽKAMI, či rôznými inými VIANOČNÝMI DEKORÁCIAMI... Je to len na vás! A keďže milujem bielu farbu, volila som práve tú aj v odtieni STUHY, či všetkých použitých doplnkov...

     To by bolo na dnes asi všetko... Nezabudnite na GIVEAWAY. A na ďalšiu vianočnú PIESEŇ... Naozaj veľa slov, však akurát toľko za dlhý čas, ktorý sme sa "nevideli". Verím, že sa máte dobre, pripravujete sa najkrajšie obdobie roku a dni trávite lepšie ako ja!


ENGLISH : Sh*it happens to everything... I am sorry for the language, but it is true. My life is just about my college, the bachelor work and also the semestral work and... I travel up and down to Prague, also from Liberec to Prešov, I can not stop anywhere and I even have not had a peaceful sleep about 3 weeks. I mostly do not have enough time for that and if I somehow find some, I wake up so early and I can not fall asleep again, because my mind gets full of thoughts. It starts to work as some robot and it wakes my whole consciousness up and it does not let my body to fully turn off... And so I have my head full of total stupid things! The Christmas ideas, the list of Christmas gifts, holidays preparations, shool and works I need to be done and also the Saturday's way back home... I am going to try the co-driving for the first time! If I will not write you till Christmas again, I was buried somewhere during the almost 700 km long way home... You will recognize my body by my dotted HAPPY SOCKS!

     So that is my students life... Generally, my whole stereotype life now. Full of unexpected packages, which I just open and open... I had to be pretty good and awesome this year! I also have got amazing package full of things for creating a handmade Christmas decoration and also for the gift wrapping. Today I have here for you another Christmas DIY, which I have prepared for you in the cooperation with phenomenal wholesale STOKLASA, where you can find a different trifles for creation you have ever dreamed to make! And I have to say you they have some things for unbeatable prices! I have to come clear that one of these Christmas balls was made last year. It was one of my planes for last year's Christmas CHALLENGE, but I have not had enought time to share it with you. So I decided this year that I will repeate it within the cooperation, where I have got another two PLASTIC HALF-BALLS, which I have found for than 100% more expencive prive as I have found it in STOKLASA! It is worth it to order that 12 pieces set package and create the home atmosphere as you imagine. Your fantasy has no limits! It does no matter if you put inside the beautiful small CRYSTAL BEADS, FLUFFY LITTLE BALLS, or some other CHRISTMAS CREATING DECORATIONS... It is just up to you! And because I love white color, I have chosen right that shade in the shade of the RIBBON, or in other used components...

     It would be all for today I think... Do not forget the GIVEAWAY. And another Christmas SONG... I had a lot of words today, all for that long time I have not "seen" you. I believe that you all feel good these days, that you are preparing yourself for the upcoming the most beautiful season of the year and you spend your days much better as I do!

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

12 Comments

  1. To je nádherný ♥ Přeju Ti krásné Vánoce

    ReplyDelete
  2. Vyzerá to naozaj veľmi zaujímavo a originálne. Takúto ozdobu som ešte nevidela ani v obchodoch. Veľmi sa mi to páči.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju vianočnú GIVEAWAY o kozmetiku, šperky ale aj knihy

    ReplyDelete
  3. držím palce!! Mňa tie školské povinnosti čakajú od Januára, a zastavia sa asi až v máji. A šťastnú cestu prajem, ja mám len dobré skúsenosti zo spolujázd, aj keď to bolo len 100 km :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, dopadlo to nakoniec veľmi dobre a cesta mi dokonca naozaj ubehla! :).
      čo sa týka povinností, poznám to, naozaj a veľmi dobre a tiež ma to čaká! :/ :).

      Delete
  4. Oh tie by sa nám hodili na stromček!
    Šikovná :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
  5. Toľko bielej farby ♥ Ale vyzerá to krásne! ♥

    Prajem príjemné prežitie vianočných sviatkov | Gabrielle
    ♡ Bio and natural cosmetics ♡
    ♡ christmas giveaway | Realash - lash enhancer ♡

    ReplyDelete
  6. Skvělý nápad na dekoraci, vypadá to moc hezky. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  7. dúfam, že si cestu zvládla :D krásne fotky inak a so školou držím palce, tak už to býva :) ale určite všetko zvládneš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yop, zvládla! :D.
      ďakujem veľmi pekne! naozaj veľmi! :).

      Delete