#30 DAYS OF CHRISTMAS '15 - kejmy's gift tips for men.

     Nákupy. Pre niekoho radosť, pre iných horor... A ešte väčší horor, ak plánujete nákupy darčekov a ani len netušíte, čím by ste obdarovali ľudí vo svojom okolí. Tiež mám teraz takú malú krízu, neviem čo skôr a obchody sú plné rôznorodých blbostičiek... Až sa nakoniec človek nevie rozhodnúť. Je smutné, kam nás ten komerčný svet ťahá... Sama viem, že Vianoce nie sú o darčekoch, ale pre mňa sú tou krásnou neoddeliteľnou súčasťou tohto krásneho obdobia na konci roka. Však nie ich dostavaním, ale ich dávaním, ako keď niekomu podarujete kúsok tvojho srdca!

     Dnes tu mám pre vás typy pre pánov, ktorých je občas naozaj ťažko obdarovať. Z vlastnej skúsenosti viem, že ak po niečom túžia, tak si to jednoducho zoženú a nemyslia na to, že sa blížia Vianoce, či iný sviatok a týmto nám to naozaj neuľahčujú... Preto som aj tento rok vybrala pár vecičiek, ktoré by som rada podarovala svojmu imaginárnemu Ferimu, bratovi, otcovi, či hoci aj nejakému dobrému kamarátovi! Inak, povedzte mi, prosím, ako sa vám kupujú darčeky pre vaše polovičky, čo iných-vašich sŕdc šampiónov?

     Tiež PIESEŇ a typy na dámske darčeky pridám zajtra!

ENGLISH : Shopping. It is joy for some people, it is horror for others... And even more horror if you plan the shopping of gifts and you truly do not know, what would you like to give to people around you. I also have a little crisis these days, because I do not know what should I do first and stores are full of different trifles... And you just do not know what you should choose and buy. It is a little sad that this commercial world leads us by the wrong direction... I personally know that Christmas are not about presents, but for me it a inseparable part of that beautiful season at the end of the year. But not by getting gifts, but by giving them to others, as you want to give a piece of your heart!

     Today I have here for you a few tips for men, whom is truly hard to land with sometimes. I know from my personal experiences, that if they wish for someting, they get hold of it somewhere and they do not think about that Christmas or some other holidays are comming and they do not make it easier by this way... Because of that I chose a few things this year, which I would like to give to my imaginary Freddy, my brother, my daddy, or some other good guy-friends! Otherwise, tell me, please, how do you feel when you buy presents for you soulmates, or other guys in your life?

     Also the SONG and I will show you tips for gifts for women tomorrow!

JUMPER - NEXT / WOODEN FIGURE - IKEA / COSMETICS - OLD SPICE / GLOWES - NEXT / PILLOWS - IKEAH&M / FRAME - IKEA / SHIRT & BOW TIE - H&MH&M /
SOCKS - HAPPYOCKS / POPCORNS SET - NEXT / CUFF BUTTONS - BE WOODEN on SASHE / MUG - NEXT / PHONE CASE - GO HEAD CASE / BOOK - MEGAKNIHY

       
PHOTOS BY : INTERNET.

You Might Also Like

6 Comments

  1. Hold komerční svět je prostě takový.. A v dnešní době už je skoro všechno jeden velký business a nic s tím bohužel neuděláme :( Letos ale snad poprvé můžu říci, že oproti jiným rokům pro mě nebylo těžké koupit dárky pro pánské obsazení naší rodiny a právě největší problém představuje mamka :D je to dost zvláštní, ale je to tak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to tak, takýmto smerom jednoducho smeruje dnešný svet... :/ :).
      a musím povedať, že tento rok mám problém tiež tak trošku s darčekom pre mamku, ale to sa dá, ja v to verím! :D.

      Delete
  2. U mňa je to podobne. Otec si kúpi vždy čo chce bez ohľadu na to, čo s tým spôsobí a strýkovi nikdy neviem čo. Tentokrát som spravila ale taký malý kompromis. Každému dám niečo + jednu malú blbosť (ak ho nepoteší jedno, poteší ho aspoň druhé). Otcovi som kúpila mydelničku na stenu a kľúčenku s logom auta. Strýkovi knihu a LEGO šálku.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk už len posledné dni GIVEAWAY o sadu na bielenie zubov.

    ReplyDelete
  3. Kúpiť niečo priateľovi je niekedy naozaj veľký problém (: Sám nevie, čo by si prial (: Myslím, že to aj tento rok ostane pri nejakej peknej košeli, z ktorej budeme mať radosť obaja (:

    Steah Her Beauty

    ReplyDelete
  4. Myslím, teda pijem, ma teda dostalo! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak knižka na potešenie :D.
      niečo, čo by som kúpila svojim kamošom a viem, že by ich to potešilo ;D.

      Delete