#30 DAYS OF CHRISTMAS '15 - weheartit christmas inspiration.

     A je to tu. Dnes je presne 24. novembra a ja začínam svoj tridsať-dňový vianočný CHALLENGE! Bojím sa, že mi to tento rok opäť nebude vychádzať, však vianočné odhodlanie mi nechýba a preto tu mám dnes svoj prvý článok. Začínam tak zľahka, ako aj po minulé roky, s obrázkami plnými vianočnej nálady, pohody a inšpirácie. Internet je plný krásnych a úžasných vianočných fotografií, ktoré dodávajú blížiacej sa sezóne ten pravý šmrnc a naladenie sa na tú správnu vianočnú vlnu! Ja mám plnú počítačovú zložku takýchto dokonalých obrázkov z môjho obľúbeného WE♥IT, kde ľudia z celého sveta zdieľajú svoju radosť z Vianoc, či iných okamihov ich života... A čo vy, aj vy začínate nachádzať toho správneho vianočného ducho?

    Tiež nezabúdam ani ja PIESEŇ, ktorú zložila super YOUTUBER-ka, ktorú si jednoducho musíte jednoducho vypočuť a len umocní začínajúci vianočnú náladu! Inak, na FACEBOOK-u ste už mohli vidieť víťazky poslednej GIVEAWAY - sú nimi ŠTĚPÁNKA PETRŮ a číslom 4 a GENEVRA s číslom 24! Gratulujem vám obom! Vidíme sa opäť zajtra, zatiaľ si majte krásne...

ENGLISH : And here it is. Today is exactly November 24th and I am starting my Christmas thirty-days CHALLENGE! I am afraid of that I will also mess it up again this year, but my Christmas "get-up-and-go" is not missed and because of it I have here for you my first article. I am starting slightly, as I did it in previous years, with pictures full of Christmas mood, contentment and inspiration. The internet is full of beautiful and amazing Christmas photographs, which supplies the comming season that pure pizzazz and the tune of the right wave! I have a computer file full of wonderful pictures from my favorite WE♥IT, where people around the world share their Christmas joy, or other moments of their lifes... And what about you, are you also starting to find that right Christmas spirit?

     I am also trying to not forget the SONG, which was composed by an amazing YOUTUBER, which you really should hear and which will raise the beginning Christmas mood! Otherwise, could already see the winners of my last GIVEAWAY on my FACEBOOK fan page - the winners are ŠTĚPÁNKA PETRŮ with number 4 and GENEVRA with number 24! Cingratulations to both of you! See you tomorrow, hava a nice rest of the day for now...

       
PHOTOS BY : WE♥IT & INTERNET.

You Might Also Like

17 Comments

  1. Tie perníčky na obrázkoch sú krásne! Škoda, že ja neviem takto pekne zdobiť :-/ Inak som obrovský milovník Vianoc, takže na každý jeden post sa veľmi teším :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nič si z toho nerob, tiež neviem zdobiť perníky :D.
      a som nesmierne rada, že sa na ne tešíš a ďakujem veľmi pekne!!! :).

      Delete
  2. dokonalý výber obrázkov :) držím palce :)

    ReplyDelete
  3. Wau, super, musíš pridávať! Teším sa, to bude ako adventný kalendár pre mňa :) Každý deň článoček a lá sladký bonbónik.

    ReplyDelete
  4. Úplne top vianočné obrázky :-) zbožńujem we♥ :)

    ReplyDelete
  5. super, teším sa :) podobný koncept chystám na blog tiež, aj keď neplánujem každý deň, je to aj tak dosť challenge ešte aj s tým, že v škole prihorieva hlavne tieto posledné týždne :D ale držím nám palce v tomto vianočnom snažení :D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak na to sa určite prídem pozrieť, keďže naozaj milujem všetko, čo sa týka Vianoc!
      je pravda, že je náročné prispieť článok každý jeden deň, ale ja verím, že si nájdem čas a že to zvládnem ;).
      a ďakujem veľmi veľmi pekne!

      Delete
  6. Jej povyberala si krásne fotky, milé aj vtipné :) Teším sa na ďalšie vianočné posty.

    NITA

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky, teším sa na ďalšie :)

    ReplyDelete
  8. Dúfam, že sa ti to tentokrát podarí. Veľmi sa mi to páči, že si sa na toto dala.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. Krásný článek, teď jsem naladěná ještě víc než jsem byla, jestli to vůbec jde! :) těším se na pokračování ;)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to ma naozaj teší a o to viac mi to dodáva odhodlania si k tomu sadnúť aj o jednej ráno... :D. a ďakujem krásne! :).

      Delete
  10. Já teda na Vánoce ještě vůbec nejsem naladěná, ale obrázky jsou super. Těším se na další články s vánoční tématikou, třeba se nechám něčím inspirovat. Děkuji za výhru. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  11. waw , to je prekrásny obrázky . milujem to
    Movie Streaming

    ReplyDelete
  12. Ja som tento rok nejak úplne mimo a vôbec nežijem blížiacimi sa Vianocami :-/ Budem musieť pozorne sledovať tvoj blog a možno sa behom tých 30tich dní naladím! :D

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
  13. Vianočnú náladu zahajujem úplne rovnako. Celou kopou vianočných obrázkov, čo si prezerám na internete. Tieto sú obzvlášť krásne a takto spojene do koláži- dokonalé! Veľmi sa teším na ďalšie články, nech sa už konečne naladím na vianočnú nôtu :)

    ReplyDelete