well, nothing's gonna hurt me with my eyes shut... realash - real lash beginning.

     Ten zvodný pohľad... Len pozdvihnúť viečka, usmiať sa očami a nežne nimi zaklipkať... Ktorá sebavedomá ženská po tom netúži? Len keby vo mne nedriemalo toľko odvahy. Kráčam ulicou, v ušiach sluchátka, pohľad na kamenné mačacie hlavy, myseľ v oblakoch. Kde to viazne? Možno v rannom zízaní do zrkadla a následného pohľadu na hodinky - najrýchlejší a najúčinnejší budíček a overenie si, že 5 minútový make-up od vašej obľúbenej VLOGGER-ky naozaj funguje! Možno v tom, že som mizerný rečník... Možno... Teda, určite v mnohých veciach. A moje naozaj takmer bezpigmentové riasy (viď fotografia bez riasenky) tomu nezvyšujú nádej na lepší život. Však minulý mesiac som vyhrala úžasné sérum na riasy od značky REALASH - real lash, real you, ktoré ste už mohli vidieť v poslednom NEW IN článku. Asi som po ňom tak veľmi túžila, že mi nestačila výhra u DANY ČUKS na blogu LIVSNJUTARE, ale mala som toľko šťastia aj u THUY PHAN na blogu BRIDGE OF MEMORIES! Takže na poličke teraz mám dve krásne škatuľky od tejto firmy.

     Musím sa priznať, že som to začala používať už pred desiatimi dňami, fotky som nafotila v ten deň, ako som to začala nanášať na očné viečka. Tiež sa musím pochváliť, že sa mi podarilo vynechať hneď ďalší večer nanášania a za ním ďalší... Ale odvtedy mi to celkom ide. Sérum sa nanáša ako linka na oči každý večer po tom, čo sa odlíčite. Ak sa vám podarí vynechať jeden večer, číry gél nanesiete na riasy až ďalší večer. Ja to nanášam tak pol hodinu pred spaním, len na vrchné mihalnice, ako je písané v návode. Nechcem zatiaľ písať nič, aby som vám mala o čom napísať o mesiac, ale verte-neverte, má to niečo do seba a svoje zázraky!

     Presne o mesiac pridám ďalší článok o tom, či to zaberá a aký to má naozaj efekt. Plus moje dojmy, ktoré sú zatiaľ celkom pozitívne... Ale to sa ešte uvidí! Dnes máte poslednú možnosť zapojiť sa do GIVEAWAY, víťaza vyhlásim cez víkend, keď budem opäť pri notebooku, keďže článok sa dnes pridal sám. PIESEŇ a čus-bus!


ENGLISH : That seductive looking... Just raise your lids, smile with your eyes and softly blink with them... Which self-confident woman does not want to do this? If only I would have enough courage for that. I walk by the street, headphones in my ears, looking at the concrete walkway, my head is up in the clouds. Where does it get stuck? Maybe in my morning staring at myself in the mirror and follow-up looking at my alarm clock - the fastest and the most effective reveille on the world and the proof of the verity of the 5 minute make-up video from your favorite VLOGGER! Or maybe because I am a terrible speaker... Maybe... Well, certainly because of many things. And my almost unpigmented lashes (see the picture without the mascara), which does not increase the chance of the better life. But last month I won amazing serum for lashes from REALASH - real lash, real you, which you could already see in my last NEW IN article. I have probably long for it so much, that I was not satisfied with just one winning of this serum at DANY CUKS's blog called LIVSNJUTARE, but I had so much luck and I also won the giveaway at THUY PHAN'swith the blog called BRIDGE OF MEMORIES!

     I have to admit that I have started to use it about ten days ago, I took the pictures at the firts day of using this product. I also need to show you off that I was luck enough to miss right another evening of using it and also the evening after... But I am kinda successful with it since then. You aplpy the serum like the eyeliner every evening afther you remove your make-up. If you skip some evening, you apply the limpid gel at the next evening, not at the morning. I apply it about half a hour before I go sleep, just on the above lashes, as it is written in the instriction. I do not want to write anyting in this article, I need something to leave to the next month, but believe me, it is truly magical and it worth it!

A month from today I will add another article about the effects and if it works or not. Plus my impressions. experiences, which are so positive yet... But you will see! Today you have the last chance to join to my GIVEAWAY, I will announce the winner right I will be back to my laptop, because today's article was added by itslef. The SONG and bye bye!

       
ON THE PHOTOS: KEJMY.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Haha, tiež by som asi viac zabúdala ako nanášala... Mne po Realashi opuchli viečka, čosi mi nesadlo:( Ale venovala som ho spolubývajúcej a tá je z neho nadšená:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. musím sa priznať, že pri rannom vstávaní mám doslova zalepené oči, ale stačí ich opláchnuť vodou a je to v pohode :). ale môže sa stať, nie každému to musí vyhovať. tiež som ai kúpila minule Aussie sprej na riasy z austrálskych rias (myslím, že bol v poslednom new in) a vysušoval mi už tak moje suchévlasy, a tak ho vyskúšali spolubývajúce z vedľajšej izby na bunke. jedna si ho šla kúpiť a druhej som ten svoj podarovala a sú s ním naozaj spokojné a som rada, že to niekto využije :).

      Delete
  2. tento ma dokonca nejaký nový biely obal som teda zvedavá čo povieš omesiac či sa niečo zmenilo, ja sa takýchto veci trochu obávam tak po nich radšej nesiaham:)

    ReplyDelete
  3. Pre mňa je sérum Realash naozajstným zázrakom. Osobne som s ním veľmi spokojná a neviem si ho vynachváliť. Mihalnice mi síce predĺžil iba o kúštik, no zahustil ich dokonalo! Nemám tomu absolútne čo vytknúť.

    ♡ Autumn perfumes ♡

    ReplyDelete
  4. Vyzerá to naozaj super :) Som rada, že i pomohlo. Inak si mala nádherné oči i pred použitím :) No teraz sú ešte výraznejšie

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s GIVEAWAY

    ReplyDelete
    Replies
    1. toto sú fotky z toho istého dňa - s riasenkou a bez nej, na fotkách eštie nie je vidieť, či to zabralo alebo nie :D. ale ďakujem naozaj veľmi pekne, necítim sa komfortne bez riasenky, lebo riasy nie je veľmi vidieť, uvidí sa po troch mesiacoch, či to bude potom lepšie, ale ďakujem!! ;).

      Delete
  5. To by som veľmi rada cyskúšala (: Teším sa na výsledky (:

    Steal Her Beauty

    ReplyDelete
  6. Já mám řasy hodně husté, takže jsem snad až do teď ani nevěděla, že něco takového je. Každopádně to vypadá opravdu zajímavě. Jsem zvědavá, jaké budou výsledky :)
    DENYII

    ReplyDelete