DIY

now we are in the last of light, far gone is the golden hour. diy remake #12.

     Pamätáte si, ako som už raz prerábala HODINKY? Tak dnes som sa rozhodla ukázať vám, že nie je len jeden spôsob, ako si ozvláštniť nejeden ciferník... Je to taký remake z remake. Ako malá som vyrábala množstvo drobností, však pletené náramky medzi nimi neboli... Ani neviem prečo, možno sa mi to zdalo príliš zložité, kto vie... Preto som si na internete našla dobré VIDEO, podľa ktorého som sa nechala inšpirovať. Je ťažké nafotiť takýto DIY postup, preto vám tu nechávam ODKAZ na to najlepšie video, aké som našla! A ak ste tiež náramky priateľstva ešte nikdy neplietli, určite sa vám to podľa neho podarí, verte mi! Len nezabudnite, že robíte remienok na hodinky, daná dĺžka ustrihnutých bavlniek sa tak zmenší na polovicu, inak každý ďalší krok je úplne rovnaký.

     Dnes asi len krátko. Posledné články boli naozaj rozsiahle, asi som minula zásobu slov. Však tento týždeň vyzerá naozaj zaujímavo... Ako dopadne? To sama neviem, neplánujem veci dopredu. Vždy je to len nejaká náhoda, ktorá mi skríži cestu... A možno je to osud, je na vás, čomu veríte!

     Už len pár dní do konca GIVEAWAY, ďalšia PIESEŇ z môjho playlistu a ďalší krásny jesenný deň pred nami!


ENGLISH : Do you remember my remake of my WATCH? So today I decided to show you that there is not just one way how to make all of your dials special... It is such remake from remake. When I was yourger, I create a lot of trifles, but knitting the friendship bracelets was not the part of it... I am not sure why I did not make them, I might felt like it is too hard for me to make them, who knows... So I searched the internet and I found really good VIDEO which helped me with my creation. It is so hard to take the DIY turorial like this, so I leave you here the best LINK for the best video I have found! And if you also have never done any friendship bracelete, you will certainly be successful with making them after this video, believe me! But remember, that you do the strap for watch, the set lenght of the cut cotton lines is shortened by half, every other step is the same.

Today just shortly. The last articles was so long, I might spent all of my stock of words. But this week looks so interesting... How it will end? I do not know, I do not make the plans to the future. It is always some coincidence, which crosses my way... Or it may be the destiny, it is up to you what you believe in!

     Just few days till the end of my GIVEAWAY, another SONG from my playlist and another beautiful day of autumn season is in front of us!

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

18 Comments

  1. krásne a veľmi originálne :)

    ReplyDelete
  2. presne takéto niečo plánujem spraviť s jednými hodinkami na ktorých sa mi roztrhol remienok... nejak som sa však stále k tomu nedostala :D
    ZuZu

    ReplyDelete
    Replies
    1. to sú tie víkendy, kedy som na internáte úplne sama a zatiaľ nič poriadne nerobím :D.
      určite si to sprav, je to úžasný doplnok len... musím dokúpiť baterky do hodiniek, pretože mi nejak prestali ísť :D.

      Delete
  3. Vypadá to skvěle! A vzpomínám si, že přesně takové náramky jsem uměl jako dítě plést =), ale to už bylo hodně dávno..dokonce jsme si je posílali s kamarády na důkaz přátelství..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. som rada, že sa páči :).
      áno, sama som ich nerobila, ako som písala, ale pár som ich dostala a vždy som túžila po jednom so svojim menom, ale nik to vtedy nevedel vytvoriť, takže... :D.

      Delete
  4. Skvělý nápad jak využít tyhle náramky, moc se mi to líbí :)

    ReplyDelete
  5. Nádhera! Ja mám malú knižku, kde sú rôzne postupy ako pliesť náramky. Priznám sa, skúšala som aj túto verziu a nejak mi to nejde. :D Asi príliš zaťahujem tie očká a potom to nevyzerá pekne. A tiež je to riadne prácna robotka, takže ak budem mať viac času, tak si za tým sadnem a budem skúšať. Máš môj obdiv, že si si vyrobila takýto pekný remienok, navyše v pekných farbách. :)

    Vladies

    ReplyDelete
    Replies
    1. prišla som na to, že záleží na tom, aký materiál použiješ. sú polyesterové bavlnky, z tých som to pôvodne skúšala, ale nedali sa poriadne zauzlíkovať a bolo to také "veľkookaté" nepekné. tieto konkrétne sú bavlnené a z tých to ide krásne. takže určite odporúčam aspoň vyskúšať a toto je jeden z tých celkom jednoduchých, našla som aj zložitejšie a možno by som si na ne ani ja netrúfla :D.
      ale ďakujem a teším sa na tvoj výtvor ;).

      Delete
  6. pri týchto tvojich DIY článkoch si vždy poviem, že ako je možné, že mi takéto čosi nikdy nenapadlo! :) je to krásne a celkom jednoduché zároveň ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  7. Úžasný nápad! Fakt krása! Si veľmi šikovná, obdivujem tvoj talent :)

    Klaudy's shopping enjoyment - GIVEAWAY

    ReplyDelete
  8. Nádherné, toto bu ma nikdy. Nenapadlo.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. Jeej Kejmy tak toto ti fakt vyšlo! : )

    ReplyDelete
  10. Vypadá to velice zajímavě :) http://wecreateyoutoo.blog.cz

    ReplyDelete
  11. Vyzerá to krásne, si naozaj veľmi šikovná. ♥

    ReplyDelete
  12. to je skvely! vypada to krasne! uzasne DIY tu mas:)

    Bridge of Memories

    ReplyDelete