DIY

spaces between us hold all secrets leaving us speechless... diy bracelet #15.

     A opäť nastalo to uhorková sezóna prázdnych slov. A tak prichádzajú na rad lichôtky. Tie milosrdné lži, ktoré by nemali nikomu ublížiť. Však priznajme si to všetci, stále je to klamstvo, ktoré má ďaleko od pravdy. Vľúdne slová ľudí, ktorí sa chcú votrieť do priazne, či smelé pozitíva ľudí, ktorí len nechcú uraziť pravdou... Či už to človek myslí v dobrom, alebo nebodaj negatívne, stále to nie je pravda, ktorú by sme mali vravieť. Ale sme len ľudia a tí robia chyby... Som jeden z nich, však ak by som vravela stále len pravdu a nič iné ako pravdu, neboli by ľudia na mňa nahnevaní? Nemysleli by si, že im chcem ublížiť, že som pesimista, či si neviem udržať jazyk za zubami? Čo si myslíte vy o lži, milosrdnej lži, necelej pravde a úprimnosti?


     Dnes tu mám pre vás aj niečo pekné, okrem ťažkých otázok na zamyslenie. A tou vecou je DIY náramok. Letná námornícka tematika a ako viete, že zo všetkého sa dá spraviť niečo. Inak, rozmýšľam nad zmenou dizajnu... Tento je krásny a rada by som pri ňom ostala, však občas mám problém so šírkou príspevku a nepáči sa mi to a neviem, čo s tým. A tak dumem a skúšam, možno už čoskoro tu uvidíte niečo nové, kto vie.

     Trošku menej slov, ďalšia PIESEŇ a pekný utorok!


ENGLISH : And the silly season of empty words has begun again. And so flatteries come to the line. Those white lies which would not hurt anyone. But everyone would admit that it is still a lie which is so far from the truth. Affable words of people who wants to worm into your favor, or daring positives of people, who just do not want to offend with the truth... If you all mean it in good or in bad, it still is not the true which you should tell to others. But we are just people and people make mistakes... I am one of them, but if I always tell the truth and nothing else but truth, would people be mad at me? Would they think that I want to hurt them, that I am a pesimist, or I just can not keep my mouth shut? What do you think about lies, white lies, less then true and honesty?

     Today I have here for you also something nice, except hard questions to think about. And the thing is the DIY bracelet. The summer nautical theme and as you know that you can do something from everything. Otherwise, I think about changing the blog design... This one is beautiful and I would like to say with it, but sometimes I have a problem with the width of the article and really do not like it and do not know what to do with it. And so I think about it and I try to find something, maybe you will see something new so soon, who knows. 

     A little less words, another SONG and a wish of pretty Tuesday!

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

23 Comments

  1. Super nápad, na námořnický náramek:)

    ReplyDelete
  2. tvoje DIY věcičky mě moc baví, vždycky mě hned začnou svrbět prsty a chce se mi taky něco vyrábět :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, som rada, že inšpirujem, aspoň náladovo, že sa nikto vôbec chce pustiť do práce :P.

      Delete
  3. Krásny nápad! :) Ja som s tou taviacou pištoľou ešte veľa netvorila, ale teraz si ma inšpirovala, aby som skúsila :)
    GlitterCircus

    ReplyDelete
  4. Ten náramek je moc pěkný a jednoduchý! :) Jen nevím, kde bych mohla sehnat zakončení k náramku :P
    Já jsem velmi upřímný člověk, avšak pesimista...a jakmile jsem upřímná a říkám pravdu...vyzní to většinou zle, nepřejícně...s účelem ranit. Někdy jsou lži lepší, je to bohužel to, co chceme slyšet.
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiež som to nevedela a myslím, že doma v Prešove sa to asi ani nedá zohnať. však študujem v Liberci a tam je skvelá galantéria, kde to majú, takže mám šťastie :P.
      inak, dá sa to objednať aj z internetu za dobrú cenu, napríklad z veľkoobchodu Stoklasa.cz :).

      presne, človek, keď je úprimný, tak zneje dosť pesimisticky a arogantne, aj keď to tak nie je a myslí to dobre. však je dobré počuť to, čo by sme chceli počuť a nechať samých seba v lži, alebo mať pri sebe niekoho, kto nám otvorí oči? však som príliš filozoficky nastavená, je to ťažká úvaha pre mladých ľudí, ako sme my :). však ďakujem za to, že si sa k tomu vyjadrila! :).

      Delete
  5. Jeej, Kejmy, ten je skvelý :)
    Simimaus

    ReplyDelete
  6. Musím sa priznať, že ma Tvoje DIY články naozaj bavia a inšpirujú.
    Čo sa týka pravdy a klamstiev, nie každý má rád pravdu. Vtedy prichádzajú na rad milosrdné lži, ktoré si spomínala. Ja osobne nemám rada klamstvo. Navyše mi to veľmi nejde. Keď už nie je východisko, radšej sa zdržím komentára.

    Janka
    http://margifashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. teraz úplne od veci otázočka :D aké lepidlo prosím ťa používaš do tavnej pištole? :) lebo ja už trochu začínam byť zúfalá, kdeže ak lepím tavnou hocičo proste mi to nie a nie držať

    ReplyDelete
  8. ten náramok je úplná pecka, hrozne sa mi to páči :) a myslím, že milosrdná lož nie je v princípe niečo zlé, sama si s ňou tykám ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  9. Páni. Tvůj blog mi doslova vyrazil dech :O opravdu super (y) jde vidět, kolik je v něm práce a vypadá to, že tady budu trávit každou volnou chvíli, než přečtu úplně všechno!
    Náramek je taky skvělý, samotnou by mě těžko něco takového napadlo :)
    http://capuccinolover.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Super nápad, levné a rychlé. :)

    www.dendyss.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. presne tak, je to lacné, rýchle a jednoduché. ak človek nemá taviacu pištoľ, ide to aj sekundovým lepidlom, či stačí použiť akýkoľvek povrázok :).
      a ďakujem veľmi pekne!!! ♥.

      Delete
  11. Teda, super nápad! Děkuji za inspiraci! :)

    ReplyDelete
  12. náramek je nádherný. Jsme na dovolené u Vltavy a s námořnickými motivy se tady setkáváme denně. Doplňují úžasně atmosféru léta a prázdnin. Pavel

    ReplyDelete
  13. Jééj :) tak tento nápad na náramok je super. Náramok je prekrásny :) proste waw :) veľmi si šikovná :)

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete
  14. Mám rada přírodní materiály. Tento DIY nápad se mi velmi líbí.

    ReplyDelete
  15. vyzerá to krásne :) Si šikovná :)
    www.danycuks.com

    ReplyDelete
  16. Jéé, tak to je super, jednoduché, ale povedené :)

    ReplyDelete
  17. Super nápad! :)
    Já si myslím, že milosrdné lži jsou někdy potřeba, ale sama nesnáším, když je někdo říká mně. Lepší asi vědět pravdu, i když nemusí být příjemná.
    KattyLife

    ReplyDelete
  18. Skvelý post!:) Chceš sledovať navzájom na GFC? Daj vedieť!:)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  19. Skvělý nápad, náramek vypadá fakt dobře :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    ReplyDelete