DIY

this may not be perfect but i'm happy and i've earned it! diy bracelet #13.


     Je krásny teplý deň. Slnečné lúče sa predierajú hustými korunami stromov a šteklia ma na nose. Dnes je konečne deň, kedy mám čas sadnúť si k počítaču bez toho, aby som sa učila na skúšky... Tiež dobiehala zameškaný mesiac. Je iné, keď človek náročky nechodí na prednášky a cvičenia, ako keď vynechá školu nie veľmi dobrovoľne. Ale zvládla som obe. Toľko šťastia som v sebe necítila naozaj dlhú dobu... Už ma čakajú posledné tri budúci týždeň a na jeho konci sa sťahujem domov! Teda, 19. júna sa opäť koná TEXTILANA v Liberci, ktorú organizujú študenti TULKATEDRY UMĚNÍ A ARCHITEKTÚRY v spolupráci s nami z KATEDRY DESIGNU. Ako ste mohli vidieť minulý, úplne prvý ročník TOHTO projektu, určite sa môžte tešiť na fotografie! Všeobecne, začína sa leto a spolu s ním 3 mesiace takmer prázdnin a môj opätovný štart pravidelného prispievania, takže máte sa na čo tešiť!

     Dnes len tak "málo" slov... Písanie dlhých próz ide človeku lepšie, keď vo svojom živote zažíva neustále neočakávané životné situácie, z ktorých čerpá svoju inšpiráciu. Môj život sa však točí hlavne okolo školy, ktorú síce milujem, ale zaberá mi naozaj veľa času a to ani nie len na učenie, ale na kreáciu potrebných semestrálnych úloh. Takže, preto vravím, že sa naozaj neviem dočkať leta! A čo vy a vaše ukončovanie školského roka?

     A, áno, PIESEŇ!


ENGLISH : It is a beautiful day. Sunbeams are trying to find their way through the thick treetops and they are tickleing me my nose. Today it is finally the day when I have time to sit down to my laptop without knowing, that I need to lear for the exams... Also catch up the missed month. It is different when you skip the lessons because you do not want to be there, as when you miss the school because you have no other choice. But I pass both of them. I have not felt so much happiness in myself for a really long time... I just need to pass three next ones next week and I can go home! Well, TEXTILANA is also held this year in Liberec on June 19th, which is organized by TUL student of THE FACULTY OF ART AND ARCHITECTURE in cooperation with us from THE FACULTY OF DESIGN. As you could see the last one, wholly the first year of THIS project, you can certainly look forward to photographs! Generally, the summer is starting and 3 months of almost holidays with it and my repeated start of regular writing of articles, so you have so many things you can look forward to!

     Today just such "a few" words... The writting of long proses is better to me when you continualy experience unexpected life situation in your life, from which you get the inspiration. My life certainly revolves around my school, which I truly love, but it gets almost all of my time and not just for learning, but mainly for creation of my needed semestral works. So, that is why I say that I really can not way for summer to begin! And what about you and you finisking of your school year?

     And, yes, the SONG!

       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

7 Comments

  1. Mooc krásné náramky :)

    ReplyDelete
  2. Wow, tak ty jsou opravdu nádherné. :-)

    ReplyDelete
  3. náramky sú úžasné a školu už nejako prežijeme ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Moc moc hezkeee :))))))

    ReplyDelete
  5. Krásna náramky :-) A super pesnička, kt. si tu dala :-)
    http://suesanqa7.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  6. Nádherné náramky :3

    Adelaida
    www.meadelaida.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Veľmi pekné náramky a vyzerajú byť moc jednoduché ;)

    http://taniablog02.blogspot.sk/

    ReplyDelete