DIY

i knew we were bound to be together, bound to be together... diy necklace #7.


     Po dlhšej dobe som opäť tu... Za ten čas som stihla "navštíviť" naše hlavné mesto Bratislavu. Žiadna sláva, pretože som bola celý čas zavretá medzi nemocničnými múrmi. Fotku infúzie ste mohli vidieť aj na mojom FACEBOOK-u. Aby ste ma nezabombardovali komentármi, čo mi je či čo mi bolo, tak vám poviem, že som bola na operácií štítnej žľazy. Na najbližších selfie možno uvidíte aj moju jazvu, ak sa nerozhodnem retušovať ju z dôvodu nepríjemných poznámok a tiež niektorým nemusí byť príjemný pohľad na moje "podrezané" hrdlo. Však dnes tu mám pre vás ďalšie DIY. Už mám silu sadnúť si a k stolu a tvoriť a tvorím toho viac, ako len tento náhrdelník, ale všetko poporiadku.

     Dnes tiež čakáte na víťaza mojej poslednej GIVEAWAY. Tentoraz som skúsila použiť náhodný výber čísla podľa môjho otca a prvé číslo, ktoré mi povedal bolo číslo 63 a pod týmto číslom sa skrýva NIKOLA ORECHOVSKÁ. Gratulujem a určite budem kontaktovať emailom. Inak a ako vždy, nezúfajte, budú aj ďalšie súťaže. Ešte PIESEŇ a prajem vám pekný zvyšok pondelka!


ENGLISH : I am here again after longer time... Meanwhile I have "visited" our capital city Bratislava. Any glory, because I was closed between hispital walls. You could see the photo of my infusion on my FACEBOOK. To not being bombarded by your comments of 'what happend', I tell you that I was at the thyorid surgery. You may see my gash in some next selfie, if I will not decided to touch it up for the reason of unpleasant comments and also because of that some of you may handle the view of my "undercut" throat. But today I have here for you another DIY. I have already enough strenght to sit at the table and create and I created slightly more as just this necklace, but you will see everything step by step.

     Today you are also waiting for the winner of my last GIVEAWAY. This time I tried to use the random choosing of number by my father and the first number which he said was the number 63 and NIKOLA ORECHOVSKÁ hides under this beautiful number. Congratulations and I will certainly contact you by email. Otherwise and as always, you do not have to despair, you can look forward to other competitions here. Even the SONG and I wish you a pretty nice rest of Monday!



       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

5 Comments

  1. Kami kde si kúpila to lanko? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vieš čo Vladi, kúpila som ju v galantérí na Trojici. meter stál niečo cez euro ;).

      Delete
  2. ďakujem veľmi pekne! mám veľkú radosť z víťazstva :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. naozaj nie je zač, ja som naozaj rada, že ťa výhra potešila! :).

      Delete
  3. Moc hezkeee :))) Jako vzdycky :))))))

    ReplyDelete