DIY

lonely water, lonely water, won't you let us wander... diy floral headband.


     Lúč slnečného svitu ma šteklí na nose. Ležím na posteli a nemo hľadí na jasne-biely vysoký strop našej izby. Premýšľam, uvažujem nad vizuálnym prevedením myšlienky na reálnu hmatateľnú vec. Ako keď chytíte prúd jemných nití a spletáte ho ako krehký vánok prikrývky, ktorou vás prikrývali ako malé nevinné stvorenia. Ako keď sa snažíte spraviť zo sna skutočnosť... 

     Som tiež len človek a občas mám aj ja ťažké obdobie. Je ťažšie, ako s kto môže myslieť. Chcem vám len povedať, že prispievať určite neprestanem. Ibaže mám isté zdravotné problémy, ktoré skrížili moju, aj tak neľahkú, životnú cestu. Však nejaké tie "pikantnosti" môžte stále sledovať na mojom INSTAGRAM-e. Mám pre vás pripravených pár zaujímavých článkov, takže sa nemáte čoho báť... A verím, že ani ja nemusím mať strach z... Zo všetkého v mojom živote a vecí, ktoré ma v budúcnosti čakajú. Či už tej blízkej, alebo ukrutne vzdialenej, určite budete o mne ešte počuť!

     Skoro som zabudla na PIESEŇ, ktorá mi prirástla k srdcu!


ENGLISH : The beam of the sunshine tickles me on my nose. I am laying on the bed and I am speechlessly staring on the high bright-white ceiling of our room. I am thinking, concidering about visual format of a thought to the real palpable thing. As when you catch the flow of soft fibers and you intertwine it to the brittle breeze of the blanket, with which you were covered as a small innocent creature. As when you try to make a reality from a dream...

     I am aslo just a human and I sometimes have a hard period of my life. It is harder as you should know. I just want to say you that I will certainly not stop writting. But I have some health problems which crossed my still not easy life-way. But you can still see some "tidbits" on my INSTAGRAM. I have prepared a few interesting articles for you, so you do not need to be afraid of anything... And I believe that I also do not need to be scared of... Of everything in my life and things which are waiting for me in the future. Whether in the near or cruelly remote future, you will certainly hear about me!

     I almost forgot the SONG which became attached to my heart!


       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

7 Comments

  1. Ach, nerad slyším takové zprávy a přeju, ať se to co nejrychleji zlepší!!!

    Pěkný víkend, držím pěsti,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  2. To je moc hezke diy :)))))) To jsi musim udelat :))))

    ReplyDelete
  3. krááásne sú! :) uz som aj rozmyslala ze si nejaku spravim ale este som sa k tomu nedokopala :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, naozaj! :).
      chystám sa ich pár vyrobiť, tak možno už sa ja dokopem k spraveniu si nejakého malého eshopu a určite budú aj čelenočky v ponuke. ak sa k tomu nedokopeš, rada ti jednu pošlem ;) :P.

      Delete
  4. To jsou krásný čelenky :)

    ReplyDelete