mad 'cause i'm cuter than the girl that's with you.


     Dorazila som domov... Je tu niekto, kto cestoval z piatka na sobotu, alebo v sobotu ráno smerom na východ? Pretože moje 420 minútové meškanie bolo naozaj úmorné. Prísť o sedem hodín neskôr... Ale dnes nie o tom. Dnes tu mám pre vás pár fotografií mojich študentských prác zo zimného semestra druhého ročníka. Ja som sa nechala inšpirovať ŠÍPKOVOU RÚŽENKOU - vzala som to s nadsádzkou a spravila som pyžamo...

     Nervozita, zmätok, veľa sebazaprenia. Ochotné dievčatá, niektoré profesionálne modelky, iné dobré kamarátky s ochotou pomôcť. Nič nie je dokonalé, ani štúdium na TECHNICKEJ UNIVERZITE v Liberci. Však chuť a vôľa sa nedajú zaprieť. Nemáme najpriaznivejšie podmienky ako iné umelecké školy, však každý má nárok skúsiť robiť, čo sa dá. A preto, ak máte chuť vidieť našu snahu, príďte sa pozrieť na naše textilné kreácie, ktoré nie sú na každodenné nosenie, niektoré takmer vôbec. My netvoríme, aby sme to následne predali. Tvoríme umenie, na 'basic clothes' budeme mať celý zvyšok života. Presvedčte sa o tom sami, prídete sa pozrieť 23. FEBRUÁRA 2015 do kampusu TUL, do novej budovy "G" o 16:00. Budem sa na vás tešiť!

     Už len PIESEŇ!


ENGLISH : I got back home... Is there anyone who traveled from Friday to Saturday, or just on Saturday morning to the Eastern Slovakia? Because my 420 minutes delay was very scorching. To arrive about 7 hours later... But I do not want to talk about it today. Today I have here for you some of my photoraphas of my student work from winter semester of the second class. I was inspired by SLEEPING BEAUTY - I took it as exaggeration and I create the pyjamas...

     The nervousness, confusion, a lot of renunciation. Willing girls, some of them were the professional models, other ones were very good friends with the willingness of help. Nothing is perfect, neither the studying on TECHNICAL UNIVERSITY in Liberec. But the desire and the will can not be denied. We do not have the most suitable conditions as other art schools, but everyone has the right to try doing possible. And because of it, if you have a taste to see our effort, come and see our textile creations which are not for everyday wear, some of them almost at all. We do not make clothes for selling. We create the art, we will have the whole life to make 'basic clothes'. Just convince by yourself by coming to the campus of TUL, into the new "G" building on FEBRUARY 23rd, 2015 at 4:00PM. I will look forward to all of you!

     Just the SONG!

...
       
MODELS : MARCELA K., KRISTÝNA H.
CLOTHES : KEJMY TATRANSKÁ DESIGN.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

20 Comments

  1. Fotky jsou skvělé, už na Instagramu se mi to moc líbilo :-)

    ReplyDelete
  2. Ty fotky jsou moc krásné! :)

    ReplyDelete
  3. Zaujímavé oblečenie :) (y) Niektoré by som rada privítala v mojom šatníku :))
    www.everydaywithlola.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. A já myslela, že je to kostým! :D A nevím proč, ten styl fotek mi hrozně připomíná takové ty staré katalogy BonPrixů, co jsem prohlížela jako malá. A ten kabát bych klidně nosila! :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. úžasné fotky :D :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:)

    ReplyDelete
  6. Modely jsou opravdu pěkné, i fotky se mi moc líbí. Prozradila bys mi, kde je to focené? Klidně i soukromě ;-) Chybí mi takové pěkné místo v Liberci na focení outfitů :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne!!! ♥.
      a je to v priestoroch Technickej Univerzity :).

      Delete
  7. Joj, ty proužky, to můžu!!!!

    Mišo
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
  8. Krásná práce, škoda že nebudu v Liberci až bude ta vaše přehlídka, jinak bych se přišla podívat :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  9. Tak to je úžasné!! :)

    ReplyDelete
  10. Takže to je pyžamo, nebo...?
    Já bych to klidně nosila i ven. :)

    Ela

    ReplyDelete
    Replies
    1. takto, malo by to byť ako pyžamo. ale v škole nám nejde o funkčnosť pri tvorbe, takže ono to veľmi nevyzerá tak úplne ako pyžamo, ale prvý plán mal taký byť :).

      Delete
  11. Mla by si byt v nakupnych maniackach, by si im to tam natrela :P xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. keď začali chodiť nákupné maniačky, mala som veľkú chuť zapojiť sa do toho :D.
      ale ďakujem! potešilo ma, že by som mala nejaký ten fanclub! ♥ ♥ ♥.

      Delete
  12. Jej to je take roztomile. Velmi sa mi to paci a tiez by som si vedela predstavit nosit to ako normalne oblecenie a nie pyzamo :)

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  13. A čo tak navrhnúť aj niečo pánske? :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. mám v pláne skúsiť aj to, ale pánska móda sa navrhuje aj šije oveľa ťažšie ako dámska :).
      a momentálne záleží na tom, akú tému v škole dostaneme. tento raz to bola "štruktúra príbehu" a mňa naviac lákala šípková rúženka, takže ostala som pri dámskom strihu :).

      Delete
  14. nenapsala by jsi prosím postup na výrobu těch růžiček? :)

    ReplyDelete
  15. Milá Kejmy,

    prvně, gratuluji k tvorbě! Jen tak dál! Buď stále kreativní a nenech si do ničeho moc mluvit...
    Za druhé: já také studovala před X lety na TU, stejný obor... A moc mě mrzí, že ještě STÁLE "Nič nie je dokonalé, ani štúdium na TECHNICKEJ UNIVERZITE v Liberci. Však chuť a vôľa sa nedajú zaprieť. Nemáme najpriaznivejšie podmienky ako iné umelecké školy" :-(( To je ale opravdu smutné, že je to i po tolika letech pořád stejné...

    Hodně štěstí a nenech si hlavně zkazit plány a iluze od nikoho, kdo "neumí, učí" :-) Snad aspoň v tomto ohledu se to tam trochu zlepšilo...

    ReplyDelete
  16. veľmi sa mi to páči :) Nádherné fotky :)

    Budem veľmi rada, ak sa zapojíš do mojej GIVEAWAY o balíček AVON kozmetiky a zároveň navštíviš môj Blog by Katy :-*

    ReplyDelete