don't have to share with no one else, don't keep your secrets to yourself.


     Pre niekoho obyčajný deň, pre iných medzinárodný deň zamilovaných... Pre mňa ďalšia sobota strávená doma. Keďže nie som zamilovaná... Milujem síce veľa vecí. Ale zatiaľ sa nenašiel on, môjho srdca šampión. A tak doma vyváram mojim rodičom. Kúpila som si malú elektrickú piecku, ktorú si plánujem vziať na internát. Celý týždeň som si piekla obed. Ako aj slané, syrovo-pažítkové, muffiny, ktoré ste mohli vidieť na mojom INSTAGRAM-e. Ale dnes som svoju piecku nevyužila, dnes som sa rozhodla využiť moju novú formu na pečenie, ako formu na vytvarovanie skvelého jahodového pudingu. Po vychladnutí som na vrch vyvaľkala fondán a to celé som ozdobila farebnými ozdôbkami. Ale môžte skúsiť aj čerstvé jahody, či obyčajnú šľahačku. Nakoniec kreáciu pomenujte... Ja som tej svojej dala meno - Kejmyno zlomené šerdco /srdce, ak by niekto nerozumel/. A vychutnajte si to so svojimi najbližšími. S rodičmi sme to zbaštili do dvoch minút!

     Ešte nejaká tá extra sladká zamilovaná PIESEŇ, len aby sa nepovedalo...


     Just ordinary day for someone, the international day of lovers for others... Another Saturday spent at home for me. Whereas I am not in love... Well, I love a lot of things. But I just have not found my prince yet. And so I cook for my parents. I bought a small electric oven which I am planning to take with me to my hall of residence. I was making my lunch the whole week. Also the salty cheese muffins with chive, which you could see on my INSTAGRAM. But I have not use my little oven today, today I decided to use my new baking tin as the form for shaping of amazing strawberry pudding. I rolled the fudge at the top of the heart and I decorated the resalt with the colorful decoration. But you also can try the fresh strawberries of ordinary sweet cream. Finally named your creation... I named my as Kejmy's broken heart. And savor it with the pelople you love. I gobbled the pudding in 2 minutes with my parents!

    And some extra sweet love SONG, not just because of this day...


...
       
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Ja vetsinou puding radsi jeste teply, no tento bych si dala i za studena, vypada fakt skvele :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mám rada obe varianty pudingu... ja som hlavne chcela vyskúšať, či to bude držať tvar ako som to vídavala v televízií, keď som bola malá :D.

      Delete
  2. vypadá to krásně :)

    ReplyDelete
  3. jeej vyzera to krasne :)

    ReplyDelete
  4. No paráda, a slovo šerdco veľmi dobre poznám, tuším pochádzame z podobnej časti Slovenska. Pekný článok na uvažovanie, ja Valentína nemám rada, ani raz som na Valentína nemala frajera, teda raz áno, ale on to neuznával presne tak ako ja, takže nič z toho nebolo a momentálne zadaná nie som, takže ten sviatok považujem za úplnú somarinu, nemala som ho rada nikdy, nechápem, čo na ňom ľudia vidia, zvyčajne som za každú srandu, ale toto je prehnané podľa mňa a hlavne v tých obchodoch to cítiť.
    Bianka

    ReplyDelete
    Replies
    1. záleží na uhle pohľadu. ak by som bola zamilovaná, asi by som si ho užívala, ale nie tak, ako ľudia okolo. nešaliem z toho sviatku. netúžim po jeho oslave, ale môžem ho vystáť. sú 2 pohľady na tento deň, ja mám ten tretí, pohľad ako na každý iný medzinárodný či svetový deň. ako napríklad svetový deň tučniakov, deň videohier či medzinárodní deň piknikov. však z týchto sa istí ľudia necítia zúfalo a osamelo... všetko je to o komerčnosti a o tom, ako sa k tomu človek postaví. ale chápem ťa :).

      Delete
  5. Toto s pudingom som vzdy chcela skusit no este som sa k tomu nejak nedostala :) Musim uvarit dakedy puding, ale u nas sa vari iba cokoladovy :D... A na Valentina som sice vzdy mala frajera a aj teraz som uz dlllho zamilovana, no nejak extra tento den neprezivam. Ziadna vecera pri svieckach a darceky. Tento rok sme to ponali tak netradicne - spravili sme party so vsetkymi nasimi kamaratmi a poriadne sme to roztocili :) Ved predsa prilezitost sa vzdy najde :D

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
  6. Vypadá to dokonale! <3 A co máš z toho, taky jsem byla doma :D ale z pátka na sobotu jsme byly u kamarádky, tak jsme měly takový ,,babský" večer a v sobotu už jsem byla s rodinou.. :) Já ten valentýn až tak neprožívám, ale je hezké si dát s přítelem nějakou drobnost, nebo si aspon udělat radost jen tak :)
    http://everythin-kate.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. Obdivujem ľudí, čo pri pečení / varení stíhajú ešte aj fotiť! :) Ja by som jednak (zrejme) nestíhal a keď som v kuchyni ja, vyzerá to tam dosť zle, takže estetično by šlo na fotkách pod bod mrazu...

    My sme mali Valentína ako hociktorú inú sobotu, kedy sme spolu a robíme len to, čo chceme :)

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale prd zle =P, zase se tu tolik neshazuj =). A většinou vaříme spolu ^_^

      A proč zlomené srdce, Kejmy? Jednak vypadá svkěle a druhak i den strávený s rodiči a darováním jim něčeho z lásky je přece krásné..

      Michael
      www.ontheleaf.net

      Delete
    2. tiež sa tomu čudujem, ale občas sa to dá :D. obzvlášť fotenie pečenia sladkého, to nie je až taký problém :).
      a takto môžem povedať... spomienky. človeka to síce prejde, ale občas, občas ho to chytí za srdce a spomienkam neújde. nie že by som nebola za tým, je to naozaj dlho, ale občas sa zacnie a tak vzniknú aj kejmyne zlomené srdcia :D ;).

      Delete
  8. Ja som na Valentína spravila tak absolútne nevalentínsky cesnakový dressing, že všetci čo sme ho jedli ostaneme asi nadosmrti single :D Ale celá tá večera bola podľa mňa tak nenormálne dobrá, a my sa máme tak nenormálne radi, že to bol v podstate fajn Valentín. Som to zo šerca pripravovala :D

    Domka Domková

    ReplyDelete