#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - the snow is falling outsite my door...


    Dúfam... Verím vo vianočný zázrak, no to že na Vianoce bude sneh. Môj otec ma presviedča o tom, že počul niekde v rádiu predpoveď, a že Prešov je jediné väčšie mesto na Slovensku, kde je najväčšia pravdepodobnosť, že napadá sneh... Tak verím, že inteligentný ľudia v bielych plášťoch sa nemýlia. Ako sme sa nejak zhodli na tom, že dnešná mládež poriadne nevie, ako vyzerajú pravé Vianoce. Inak, fotka je z pred pár dní, keď v Liberci napadal prvý "snehový" prášok. Roztopil sa ako šľahačka na práve upečenom koláči...

    PS. : Zajtra cestujem domov! Naozaj sa nesmierne teším. Aj preto píšem článok až teraz a naozaj dúfam, že v jednom z tých mnohých vlakov bude wifi, aby som vám mohla niečo pekné napísať aj zajtra!


ENGLISH : I hope... I believe in Christmas miracle, in that, that it will snow on Christmas. My father persuated me that he heart a weather forecase in the radio, that Presov is the only big city in Slovakia, where is the biggest probability, that it will be snowing on Christmas... So I believe, that those intelligent people in white shells are not mistaken. As we somehow agreed on the fact that today's kids do not know the right atmosphere of the Christmas. Otherwise, I have taken this photo a few days ago, when the first "snowy" powder fell in Liberec. It melt as a cream on already baked cake...

    PS. I am going home tomorrow! I am really excited. That is why I am writing the article so late and I really hope that there will be wifi in some of those trains, I want to write you something nice also tomorrow!



PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

6 Comments

  1. Krásné Vánoce, Kejmy. A hodně sněhu. Já ho letos ještě nepotkala a nijak zvlášť po něm netoužím. Ale bílý Vánoce, to je prostě sen :-)

    ReplyDelete
  2. Pěkná fotka Kejmy! Já miluju zimu a všechno s ní spojené, Vánoce, sníh atd. Takže tajně doufám, že nasněží.:)

    ReplyDelete
  3. Už tolik lidí si to přeje, tak já doufám, že se nám to přání vyplní ❄❄❄❄❄❄
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook


    ReplyDelete
  4. Aj ja v to verím, že napadá sneh, aby Vianoce boli o to čarovnejšie. :)

    Vladies

    ReplyDelete
  5. Bodaj by to bola pravda!! Stačí aj máličko, len nech nejaký ten sneh je. :-)

    ReplyDelete