#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - kejmy's christmas tips for gifts - men.


     A predsa len som sa rozhodla pre inšpiráciu darčekov aj pre pánov. Dlho som rozmýšľala, čo by som podarovala môjmu "milému", alebo všeobecne osobe opačného pohlavia. Priznám sa, nezadaná som už naozaj dlhú dobu a nejak som vyšla, tak povediac, z cviku. Ako som už spomínala, môj brat je typ "hra na počítač je ten naj draček ever" a tak človek ani nemusí veľa rozmýšľať. Tiež som si nechala "poradiť", Janie, moja milovaná spolubývajúca, by dala svojmu imaginárnemu priateľovi nejakého toho plyšaká. Môj favorit PATRIK by si prial čierny sklenený KEEPCUP s korkom, čo môžte vidieť aj na obrázku. Patrikov priateľ MICHAEL by si prial nejaký ten lomo fotoaparát. Však som sa nechcela opakovať s FISHEYE, a keďže rada dávam kreatívne darčeky, zvolila by som taký, ktorý by si človek mohol zložiť sám... Áno, ozvala sa moja tvorivá duša. A čo vy? Čo plánujete darovať svojmu milému, bratovi, či len dobrému kamarátovi?

     Inak, chcem sa vám nesmierne poďakovať. Splnilo sa mi tohtoročné vianočné prianie - 1000 odoberateľov cez GFC! Ste neuveriteľní a naozaj neviem opísať radosť a vďačnosť, ktorú teraz pociťujem. ĎAKUJEM!


ENGLISH : After all I decided to make an inspiration for Christmas gifts fom men. I thought really long time, what should I give to my "boyfriend", or just to person with opposite sex. I have to admit that I am single for really long time and I somehow came out of practice. As I have mentioned you before, my brother is the type of "the computer game is the best gift ever" person, so I do not have to thing a lot. I also took some "advices", Janie, my lovely roommate, she would like to gift her imaginary boyfriend with some cute teddy bear. My favorite PATRIK would like to get the black glassy KEEPCUP with the cork around, what you can see on the picture. Patrik's boyfriend MICHAEL wishes for some lomo camera. But I did not want to repeat myself with the FISHEYE and I like to give the original presents, so I would choose the one which you can put together by your-self... Yes, my creative soul just speak-up. And what about you? What are you planning to give to your boyfriend, brother, or just to some good friend?

     Otherwise, I want to thank you from the bottom of my heart. My this-year Christmas wish became the reality - 1000 followers by GFC! You are incedible and I really do not know how should I describe my joy and my gratitude, which I am feeling right now. THANK YOU!


H&M - T-SHIRT, UNDERWEAR, SCARF / TIGER - NOTEBOOK, WATCH WITH PICTURE / LOMOGRAPHY - CAMERA / ZOOT - KEEPCUP, BOWTIE / CRAFTHOLIC - TEDDY / SNOWBOARD-OLINE - HEADPHONES

PICTURES BY : INTERNET.

You Might Also Like

6 Comments

  1. ja som aktuálne tiež, bohužiaľ, bez priateľa, no ocinovia sú tiež problémoví :// :)

    http://3znitry.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. vždy s nádejou rozkliknem články s nápadmi na chlapské darčeky, pretože pre otca toho nemáme mnoho a už som silno zúfalá, ale zas nič, je moc ťažký oriešok (a starý na väčšinu vecí). inak tričko z h&m je krásne a nie len preto, že ho sama mám a myslím si, že mužské tričká sú najpohodlnejšie (A)

    ReplyDelete
    Replies
    1. prepáč, rozmýšľala som aj nad takými vecami, ale ja s tým problém nemám. môj tato je za každú srandu, takže vtipné veci sú prioritou. možno to nie je to, po čom túži, ale vždy to s láskou nosí / vystaví a pod. takže vtipné kravaty ako south park, či nejaká tá s vianočnými sobmi, to už má. tričko s vtipným popisom / obrázkom tiež, či nejaké tie boxérky. alebo momentálne čaká na nové pokračovanie jeho knihy...
      neviem, u mňa je skôr ťažie niečo kúpiť mojej mamke. ocko je za každú srandu a poteší sa všetkému (alebo sa tak aspoň tvári). však moja mamka taká nie je a nevie skrývať to nenadšenie z danej veci... :).

      Delete
  3. Jééééj, díky ^_^ a ten skoro DIY foťák je fantastický nápad..no když se ježíšek pozapomene, tak si naježím sám =D
    Pro bráchu mám nějaké trika, no a pro Patrika..to tady nemůžu prásknout, určitě to čte a tajně sleduje každej blog, co okomentuju =D
    Michael
    www.ontheleaf.net

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja nemusím chodiť po blogoch, mne stačí ostať doma na hodinu sám a hľadať nabíjačku od zrkadlovky... :D

      Delete
  4. ooo môj KeepCup <3 je dokonalý, čo si budeme... rovnako ako ďalšie veci z tohto zoznamu, vedel by som si navyberať hneď niekoľko :)

    A na tých pásikavých medveďov pozerám zakaždým, keď idem okolo nejakého stánku, kde ich predávajú a vždy mám chuť nejakého zhmatnúť a skúsiť, či je naozaj taký mäkký, ako vyzerá :D

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete