DIY

love makes me crazy, restless, dumb and paranoid... diy bracelet #11.


     Som pracovne vyťažená. Stále len niečo robím. Buď som v práci, alebo sa trápim so školským zadaním, či tuho premýšľam a zháňam veci na môj challenge, ktorý som nazvala #30 DAYS OF CHRISTMAS. Začínam presne o dva týždne a neviem sa toho dočkať! Je pravda, že všetci na mňa divne hľadia, keď si začnem spievať vianočnú pieseň... Nie že by som spievala nejak falošne, čo aj robím, skôr ide o to, že spievať aktuálne o Vianociach. Do obchodov sa dostáva vianočná výzdoba a krásna vianočná kolekcia. Priznám sa, mám chuť nakupovať! Tú mám síce stále, ale za posledný mesiac sa mi podarilo zničiť 3 džíny a zajtra nemám v čom cestovať... To bude ešte sranda. Však idem domov, čiže vyhliadka do sekáča ma určite neminie! Tiež potrebujem pozháňam materiál na šitie a na tkanie. Nevie niekto o veľkoobchode či veľkosklade textilného materiálu a priadzí niekde na východe v okolí Prešova a Košíc, či v okolí Liberca a Prahy? Veľmi by ste mi pomohli!

     Inak, ako môžte vidieť, dnes tu mám pre vás prichystané DIY, na ktoré vám stačí starý náramok... Tento síce nie je starý, ak máte možnosť dostať sa do obchodu s názvom RODINKA, nájdete ich tam naozaj požehnane! Stál ma len 6 korún... Nejaký zvyšok priadze a kamienky, ktoré ste nevyužili pri výrobe iných drobností, ako je napríklad TENTO náramok s kamienkami. Ďalej už len nápad, chuť tvoriť a...


ENGLISH : I am a workload person. I still just do something. Either I am at work, or I bother with my school student work, or I overthink and forage stuff for my challenge, which I called #30 DAYS OF CHRISTMAS. I am starting exactly about 2 weeks and I am really looking forward to it! It is the true that everyone weirdly look at me when I start to sing a Christmas song... It is not like I sing so badly, what I really do, it is more about that I actually sing about Christmas. The Christmas decoration and the beautiful Christmas collection has already arrived to the stores. I have to confess, I have a taste of shopping! Well, it is permanent, but I have already ruin 3 pairs of jeans and I am traveling home tomorrow and I have nothing to wear... It will be so funny. But I will be in my hometown, so I will not miss the prospect to my sweet secondhand! I also need to find the material for sewing and weaving. Do someone know about some wholesale or warehouse of textile material and yarns somewhere around Prešov and Košice, or around Liberec or Prague? It would be so helpful!

     Otherwise, as you can see, I have here for you today DIY for wich you would need just an old bracelet... Well, this one is not old, if you can go to the shop called RODINKA, go there because you can find there a lot of amazing things as this bracelet! I just bought it for 0.22 euros... Just a remainder of some yarn and the stones you have not used during the creation of other trifles, as for example THIS bracelet with colorful stones. Then you need just an idea, taste to create and...


PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

19 Comments

  1. Veľmi, veľmi pekný! :) ;)

    Vladies

    ReplyDelete
  2. Super nápad, jednoduché a efektní.

    Maru UltimateChic

    ReplyDelete
  3. Opäť dokonalá práca. :-) Takýto by som si ihneď kúpila!
    Katharine-fashionisbeautiful

    ReplyDelete
  4. Waaau, je nádherný!! ♥

    ReplyDelete
  5. No ja som úplne mimo!! Perfektné sú!! :)
    Fashion Passion by Erika

    ReplyDelete
  6. Kejmy je úplne krásny!

    ReplyDelete
  7. Je to je moc krásný:) uplně se ted hodí na zimu:)

    ReplyDelete
  8. jejda, pekný nápad :)

    ReplyDelete
  9. Vypadá super :) Zatím mi ještě nepřišel balíček s giveaway, posílala si ho? :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    ReplyDelete
  10. Super nápad aj prevedenie :)

    www.byfoxygreen.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. Jsi šikovná Kejmy! Pěkné!

    ReplyDelete
  12. Jé to vypadá nádherně, a přitom na tom není nic složitého :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  13. Vždycky mě strašně donutí přemýšlet tvé názvy článků. Je to skvělý- jak přilákat pozornost. :) Určitě něco takového zkusím! (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sú to verše z piesní, ktoré dávam na koniec článku ♥.
      ľudia väčšinou hudbu len počúvajú, ja sa občas snažím vnímať to, čo tým autor chcel povedať... a ak sa mi nejaký "citát" páči, použijem ho ako názov. tak som rada, že môžem inšpirovať :).

      Delete
  14. Úžasný originalní náramek! Jsi moc šikovná!:)

    http://sunstreetbymonica.blogspot.com

    ReplyDelete