#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - ikea gingerbread house.


     Piatok... Aj by som povedala, že je krásny deň, ale vonku nie je najkrajšie. Zima mi naozaj nevadí, ale aspoň keby nebola taká... Tma! Teda, mne to tak príde, keďže musím mať zasvietené svetlo. Áno, zase táram. Asi čakáte na víťazku krásneho náhrdelníku z mojej poslednej GIVEAWAY. Dnes padlo šťastie na číslo 70 a to na slečnu WHATEVER, ktorej týmto gratulujem a určite napíšem email. Na vás ostatných čaká niečo vianočné, však ešte sa rozhodnem, čo to bude. A pre tých, ktorí predsa len zúfajú, odporúčam zájsť si do IKEY a kúpiť si perníkovú chalúpku! Je pravda, že bolo ťažké ju postaviť, tiež sa nám tam potom nevošiel komín, tak sme ho zjedli. Ale je krásna, úžasná a ozdobiť si ju môžte ako si len vaše srdce zažiada!

     PS. : Na EURÓPE 2 nájdete okrem originálneho web rádia aj VIANOČNÝ STREAM v priamom prenose!


ENGLISH : Friday... I would say that it is a beautiful day, but there is not the best weather outside. I really do not mind the cold, but if there was not such a darkness at least! Well, I see it like that, whereas I have to have a my light on. Yes, I tattle again. Maybe you are waiting for the winner of the beautiful necklace from my last GIVEAWAY. The lucky number of this day is the number 70 with the lovely lady WHATEVER to which I congratulate by this way and I will certainly write you an email. Something Christmas waits for the rest of you, but I have to decided what it will be. And for those who despairs after all, I recommend you to go to IKEA and buy a gingerbread house! It is true that it was so hard to build it, also we did not put there the chimney because the we made a little bigger roof than it would be, so we ate it. But it is beautiful, amazing and you can decorate it however you want!



 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

6 Comments

  1. My tento víkend budeme péct medovníčky..už se nemůžu dočkat ^_^, horší to pak bude po večerech se zdobením =)
    Chaloupka je pěkná, být Jeníčkem nebo Mařenkou, neváhal bych =D

    Tak fajn víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    ReplyDelete
  2. :O Opravdu? :3 Moc dekuji!! Ani jsem nedoufala, ze bych ho mohla vyhrat :) Mam velkou radost <3

    ReplyDelete
  3. My tu mame krasne, na dlouhy rukav! :) a chaloupka je krasna, nezklamala Ikea a ani tve umelecke vlohy :)

    ReplyDelete
  4. to je nádhera! :-)

    Zvu tě na mou giveaway o skřipce do vlasů:
    http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    ReplyDelete
  5. Minulý rok taktiež robila sestra perníkovú chalúpku a viem, že dať ju dokopy a ozdobiť naozaj nie je sranda... :-). Ale tvoja sa naozaj podarila!!
    The city of fashion

    ReplyDelete
  6. Pěkná chaloupka Kejmy :) Já se chystám péct cukroví příští víkend. :)

    ReplyDelete