#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - have you made your lists and checked them twice?


     A je to tu! Pondelok, dvadsiaty-štvrtý november... Tak krásne sa to začína. Dnes je prvý deň úžasných /takmer/ 30 dní do Vianoc. A ja začínam svoj malý projektík, ktorý som vám tu neraz spomínala. A čím tak môžem začať? Rozmýšľala som nad slovami, úvahy mi lietali hlavou... Nakoniec som sa rozhodla pre malý vianočný wishlist. Ešte ste nepísali JEŽIŠKOVI? Tak ja už áno a ako môžte vidieť, ide len o pár milých maličkostí... Je pravda, že presne tento objektív ste mohli vidieť už v poslednom WISHLIST-e, však nekúpila som si ho a nechala si to až pod stromček. Tiež u mňa môžte vidieť nejaké tie ponožky, ako každý rok. Kozmetika nesmie chýbať, tiež nejaká tá módna knižka! A ak sa pýtate, čo je špeciálne na TOMTO batohu, tak je to ruksak na fotoaparát. Zmestí sa doň foťák s objektívom, externý blesk a ďalšie dva objektívy k tomu. A, pravdaže, potrebné príslušenstvo. To by bolo asi tak všetko. Ale ako viete, darčeky pre mňa nie sú hlavným aktom Vianoc. Môj zoznam je skôr len takou malou pomôckou, ak by si niekto nevedel rady... Ja sa však teším na ich nákup a tú radosť v očiach mojich blízkych, ktorú im prinesú!
     PS. : GIVEAWAY!


ENGLISH : And it is here! Monday, November 24th... It begins so beaufifully. Today is the fisrt day of wonderful /almost/ 30 days to Christmas. And I am starting my little project now, which I had mentioned you a few times before. And the way I start? I thought about the words, the reasoning flew by my head... I finally decided to show you my little Christmas wishlist. You did not write to SANTA yet? So I did and as you can see, there are just a few trifles... It is true that you could see right this lens in my last WISHLIST, but I have not bought it yet and I left it under the Christmas tree. You can also see some socks in my list as every year. The cosmetics can not be missed. Also some fashion book! And if you ask, what is special about THIS backpack, it is a photo bag. The camera with the lens fits into it, the external flash and two other lens with it. And, needless to say, also the necessary equipment. It may be all. But as you know, the gifts are not the main act of Christmas for me. My list is such a small help if someone does not know what to do... But I am really looking forward to shopping and the pleasure in the eyes of my close people, which the presents bring to them!
     PS. : GIVEAWAY!


COSMETIC BRUSHES - EBAY / SOCKS - CLOTH SHOP / PAPERCLIP - STATIONERY / CORRECTOR, RED, NAIL POLISH - RIMMEL / FASHION BOOK - BOOK SHOP / EXCERCISE BOOK - SINSAY/ CAMERA BACKPACK - ALZA / LENS - CANON

 
PICTURES BY : INTERNET.

You Might Also Like

6 Comments

  1. kjut ponožky. :D mňa zatiaľ vianočná nálada nejako nechyta.

    ReplyDelete
  2. ''My blog is more fashionable than yours!'' Pobavilo :) Taky bych takový chtěla! Já s tím rozdílem, že už mám nastavené vyzvánění mobilu na Train- Shake up Christmas. :D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hej, ten zošit je skvelý! nechcem nikoho uraziť, ale je to milé! :P.
      'shake up the christmas' sme si včera s Jankou pri hraní kariet púšťali! mám to v zozname piesní k príspevkom... ♥.

      Delete
    2. Taky jsem nemínila nikoho urazit :) :3

      Delete
  3. Moc hezky vyber :)))) Ty kozmeticke stetce vypadaji moc ale moc dobre :))))

    ReplyDelete
  4. Ty ponozky jsou roztomile <3

    ReplyDelete