#30 DAYS OF CHRISTMAS '14 - christmas fashion inspiration.


     Ako ja len milujem vianočné svetre! Momentálne nemám ani jeden... Áno, viem, hanba mi! Však na jednom sa intenzívne pracuje a určite ho tu budete môcť vidieť čoskoro ako jeden z vianočných DIY článkov. No dnes tu mám pre vás pár krásnych vianočných inšpirácií na outfity. Ja mám takú chuť chodiť oblečená len v niečom podobnom. Tak som si povedala, že poskladám niekoľko inšpirácií. Prvý obrázok sú kúsky na denné nosenie. Pri druhom som si však povedala, že poskladám niečo, kde budú pyžamá a myslím, že sa mi to podarilo! Neviem ako vy, ale ja doma najradšej behám v ňom... A vidím sa aj na tento rok vo svojom vianočnom onesie!


ENGLISH : How I just love Christmas sweaters! I currently do not have any... Yes, I know, shame on me! But I intensively work on one and you certainly would see it very soon as one of my Christmas DIY articles. But I have here for you today a few beautiful Christmas inspirations for outfits. I have a big taste to wear something like this. So I said to myself to I put together a few inspiration. On the first picture there are the pieces for daily wearing. When I was making the second one, I said to myslelf that I put together something where I can use pyjamas and I think that it looks perfect! I do not know about you, but I like the most to wear a pyjamas when I am home... And I see myself also in my Christmas onesie this year!



PHOTOS BY : KEJMY & INTERNET.

You Might Also Like

7 Comments

  1. presne tento článok mám naplánovaný na zajtra:) naozaj krásne vecičky:)

    ReplyDelete
  2. Ty pyzama jsou super, ja je uz dloouho nenosila, ale kdyz vidim ty super vzory, tak si musim nejake taky poridit..:)

    ReplyDelete
  3. Panebože, panebože, ty papuče se sobíkama! nhh
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  4. To je hodne dobry :))) Moc jse mi líby druhej outfit :))))

    ReplyDelete
  5. My sme si práve minulý víkend kúpili "vianočné" mikiny (môj prvý kúsok tohto typu) a aktuálne v nich trávime asi všetok voľný čas :)))

    Patrik
    http://www.madebyboy.com

    ReplyDelete
  6. "This is my ugly Christmas sweater" made my day =D
    Perfektní..

    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / Bloglovin / ig: @majki

    ReplyDelete