#30 DAY OF CHRISTMAS '14 - feels like a perfect time when everything is going right.


     Dni sa krátia... A človek si v jeden moment uvedomí, že už naozaj nestíha. Teraz nevravím úplne len o Vianociach. Na tie mám ešte dosť času... Teda, je pravda, že menej, ako na školskú prácu. Nevadí! Zvládnem to, ako som zvládla všetko predtým! Aspoň v to budem veriť. Dnes len tak krátko, keby ste vedeli, kedy som písala tento článok... Milý zimný outfit, v ktorom sa cítim nesmierne pohodlne! Môžno to nie je jeden z tých, ktoré ženu robia ženou, ale na chladné ubehané dni je ako stvorený!

     PS. : Do polnoci sa môžte ešte prihlásiť do úžasnej GIVEAWAY o nádherný náhrdelník!


ENGLISH : Days are running out. And you realize in one moment that you do not have enough time to do everything you need. I am not talking just about Christmas now. There is a lot of time till Christmas come... Well, it is true that it is a little less as for my school work. It does not matter! I will handle it as I handled it before! I believe in it at least. Today just such short talk, if you knew when I was written this article... Nice winter outfit in which I feel so comfortable! I may not be one from those which makes woman sexy, but it is perfect fot these cold days!

     PS. : You still can join to my amazing GIVEAWAY with the beautiful necklace till the midnight!

SCARF - SUMMYDRESS / SWEATR - VINTAGE / JEANS - VINTAGE / BRACELET - DIY / RINGS - H&M / SHOES - VANS

 
ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

9 Comments

  1. Tie montérky sú úžasné!!! :)) Ja niekedy Vianoce prežívam až príliš a darčeky mám nakúpené už v novembri :D Ináč ti to veľmi pristane :))
    http://withgreywolf.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem veľmi pekne!!! ♥.
      ja som bola nakupovať dnes... nebol to cieľ, cieľ bol nakúpiť si, pretože je chladnička prázdna :D, ale nejak sa mi podarilo kúpiť naozaj dosť vecí, takže ja už horlivo nakupujem! :P.

      Delete
  2. Veľmi pekný outfit a šál je úžasný!! ♥
    The city of fashion

    ReplyDelete
  3. Prosím, povedz, že máš silonky! :D Ja vidím kúsok holej kože bárs aj na fotke a hneď ma striasa lebo veď kosa je vonku, ja som šla dneska v šatách, silónky milióntri DEN a tých pár metrov vonku by som najradšej prešla zakuklená v nejakej kukle :D Ale aj tak vyzeráš na tých fotkách krásne. Na teba sa človek pozrie a okamžite ťa chce za kamošku! :)

    Domka Domková

    ReplyDelete
    Replies
    1. dobre, priznávam, teraz nemám silonky, väčšinou len vybehnem vonku odfotiť sa :D.
      ale inak ich už nosím! dokonca aj pod nohavice, lebo naozaj celkom prituhuje :D.
      a jéj, ďakujem!!! naozaj!!! ♥.

      Delete
  4. Ty jsi pokazde tak hodne roztomila :)))) Moc ti to slusi :))))

    ReplyDelete