think you're all about me but i'm all about you... everyday make up routine - vol. 2.


     Takmer pred rokom som sa s vami podelila o svoj každodenný make up, ktorý ste si mohli pozrieť TUTO. Písala som, že som človek, čo si veľmi nepotrpí na kozmetiku, čo bola pravda. Však od vtedy sa toho veľa zmenilo... Rozšírila som obzory aj svoju "zbierku". Kúpila som si novú kozmetickú taštičku, pretože do poslednej sa toho už veľa nezmestilo. Začala som používať trošku viac dekoratívnej kozmetiky a dávam si záležať na jej pôsobenie na moju pokožku. Tiež som skúsila očné tiene, ktorým som sa z ďaleka vyhýbala. Mala som pocit, že mi nepristanú. Výrazné vlasy, veľké oči a svetlé zreničky... No skúsila som NUDE paletku od CATRICE a som s ňou naozaj spokojná!

     Prirodzený vzhľad je pre mňa dôležitý. Nemám rada, keď dievčatá vyzerajú ako omaľovanka. Teda, ak to niekomu pristane a vie ako na to, tak to ešte zvládnem. Ale ja osobne sa tomu vyhýbam. Možno aj to niekedy skúsim. Tiež rozmýšľam nad tým, že by som sa vrátila k svojej pôvodnej farbe vlasov. Rozmýšľam nad tým už hodnú dobu, ale stále váham... Uvidí sa. Inak, toto je jedna z mojich každodenných podôb. Snažím sa to obmieňať - jeden deň tiene, ďalší deň čierna linka, iný deň... To si nechám na inokedy! A čo vy a váš každodenný rituál? 


ENGLISH : Almost a year ago I shared with you my everyday make up routine which you could see right HERE. I wrote that I am a typ of person who does not adhere cosmetics and it was true. But a lot of things has changed since that time... I extended my kens and my "collection". I boughtt a new cosmetic bag because I could not put every of my stuff into the last one. I started to use a little more decorative cosmetics and I give depend on the effects on my skin. I also tried the eyeshadows which I had avoided for a long time. I had a feeling that it does not suit me. Significant hair color, big eyes and bright pupils... Then I tried a NUDE palette from CATRICE and I am really satisfied with it!

     The natural look is important to me. I do not like when girls look like a coloring book. Well, if it suits them and they know how to use it, then yes I can handle it. But I personaly avoid it. I may try it one day. I also thinking about getting back to my natural hair color. I think about it a long long time, but I still hesitate... I will see. Otherwise, I this is one of my everyday make up image. I try to modulate it - eyeshadows for one day, another day the black eyeliner, the other day... I will keep it for another time! And what about your everyday make up routine?



MAKE UP & CONCLEARER, FIXING POWDER - DERMACOL / POWDER - RIMMEL / BRONZING POWDER - MISS SPORTY / BLUSH - SHE / EYESHADOW PALETTE - CATRICE / MASCARA - MAYBELLINE

 
ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

13 Comments

  1. Páni, máš naprosto úžasnou pleť bez make-upu. Jinak tu paletku od CATRICE mám taky a mám ji ráda :) Make-up taky obněňuji, někdy mám období kdy nenosím žádný, obvykle nosívám linku a řasenku, jindy mám zase nálady i na stíny :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  2. Wow, fakt sranda ako si sa za ten rok zmenila :) a zase tu máš super fotky :3 ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. no, mám trošku dospelejší výraz, ale mám pocit, že vyzerám stále rovnako :D.
      a ďakujem veľmi pekne!!! ♥.

      Delete
  3. Wow Kejmy, tieto fotky su uplne top. Si krásna a vobec nepotrebujes makeup ;)

    Blonďavá Potvora

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! :).
      no, možno tu vyzerá, že nepotrebujem make up, pretože na fotkách veľmi nevidieť farebné rozdiely, čo je zaujímavé a super :D. mám kruhy pod očami, nie z únavy, skôr zo zdravotných dôvodov. podľa toho, ako sa cítim sa mení ich odtieň. takže aspoň korektor na ich zakrytie, aby som nevyzerala ako smrtka, keďže som naozaj biela. a tiež trochu líčok, aby mi to dodalo takú tú zdravú farbu, pretože keď som nenamaľovaná, tak sa ma ľudia pýtajú, či som chorá :D.

      Delete
  4. pekný článok, fotky sú úplne super ;) Inak nerozmýšľala si nad aspoň trochu výraznejším obočím ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rozmýšľala :D. ale ide o to, že neviem akým genetickým zázrakom mám skoro čierne husté vlasy, však mihalnice mám takmer bez pigmentu (vidieť na fotkách), obočie a chĺpky mám jemné a svetlé, čo je divné :D. kamoš sa mi smial "ty máš obočie?" ešte keď som si ho nefarbila na červeno. teraz je výraznejšie ako bolo niekedy. ide o to, že celý svoj život mám nevýrazné svetlé obočie a naozaj neviem, ako by som vyzerala s tmavým výrazným... ale aj to chcem skúsiť raz! len sa na to musím odhodlať :D. možno keď sa vrátim späť k svojej hnedej hlave, tak si ho nechám trošku zvýrazniť :).... ale nebránim sa!

      Delete
  5. Myslím si, že tiene v neutrálnych farbách nemôžu nič pokaziť :) Tiež nemám rada výrazné farebné líčenie, ak to nie je na nejakú príležitosť... Veď aby sa žena na seba vôbec podobala, keď sa namaľuje :)

    ReplyDelete
  6. neskutečně krásná pleť :) tiše závidím!

    http://mujsvetkosmetiky.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Hrozne ti závidím tie vlasy! To ich máš prirodzene také vlnité ? :O Inak súhlasím s tebou, tiež nemám rada dievčatá, ktoré na seba dávajú tony mejkapu a potom vyzerajú ako kraslice. Ešte horšie je, keď sa tak maľujú dievčatá, ktoré majú 13/14 rokov. To napríklad nepochopím nikdy. Podľa mňa máš tiež krásnu pleť :)

    ReplyDelete
  8. Prirodzený vzhľad sa mi tiež páči a pri líčení sa vždy snažím pôsobiť decentne a zbytočne to nepreháňať, pretože ani chlapom sa nepáčia premaľované dievčatá a asi s nimi aj súhlasím, pretože premaľované pôsobíme staršie. Jasné, ak sú nejaké príležitosti tak sa líčim výraznejšie, ale na bežný deň mi stačí make-up, púder, tiene a riasenka, pery buď nechávam bezfarebné len potreté balzamom alebo použijem rúž.
    Bianka

    ReplyDelete