that maybe we found love right where we are... in dresden.


     Toľko filmov som si nepozrela už dávno... A trailerov na očakávané ešte viac. Konečne som sa.... Zastavila. Len ležím, oddychujem /liečim sa/ a rozmýšľam. Nad...? Ani neviem. Nad životom? Ale pomohlo mi to. Konečne si moja myseľ na chvíľu oddýchla. Asi sa pýtate, ako si mohla oddýchnuť, keď stále premýšľam. Vysvetlenie? To vám asi nedám, ale beriem to ako regeneráciu. Ako očistu... Dobre, už zachádzam ďaleko. Ale späť k tým filmom. Viete na čo sa najviac teším? Nejakou náhodou som prišla na to, že všetko je od DISNEY. Na Vianoce bude premiéra INTO THE WOODS, aj keď u nás to bude až v januári. Neskôr v marci príde na rad CINDERELLA. Neviem presne povedať, v akom podaní bude, pretože 'teaser' je naozaj "veľavravný". No a koniec môjho nedeľného imaginárneho zoznamu tvorí TOMORROWLAND, ktorý budete môcť vidieť niekedy v máji. Áno, rozprávky a muzikály... To ja však rada!

     Inak, v utorok, keď na mňa doľahla choroba, som... Teda sme strávili deň s "triedou" v Drážďanoch. Oficiálne, keďže už nie sme na strednej, to trieda volať nemôžem. Tiež to nebolo povinné a náš pedagogický dozor nebol dozorom. Je ťažké tomu nevravieť trieda, keďže nás je... Oh, už "len" 14. A prečo to len v úvodzovkách? Pretože na iných školách je tých ľudí asi tak 5. A to je asi maximum. Ale opäť táram nezmysli. Drážďany sú nádherné mesto. Teším sa, ako ich opäť navštívim, keďže to nie je tak ďaleko, ako sa zdá. Dnes pár milých nevinných fotiek, ktoré som stihla cestou vyfotografovať.

     PS. 1. : GIVEAWAY!
     PS. 2. : Dole nájdete tú najnádhernejšiu pesničku, ktorú kedy napísal a naspieval ED SHEERAN! A nezabudnem ani na VIDEOKLIP, ktorý je tiež naozaj úžasný!


ENGLISH : I have never seen so many movies in such short time as now... And trailers on those expected ones even more. I have finally... Stopped. I just lie, relax /cure/ and think. About...? I exactely do not know. About life? But it helped me. My mind finally had a rest for a while. You may ask how could it had the rest when I was hard thinking about stuff. The explanation? I think I do not have one, but I take it as regeneration. As cleansing... Ok, I am deviating from the path. But get back to the movies. Do you know what am I looking forward to the most? I came out somehow that all those movies are from DISNEY. The premiere of INTO THE WOODS will be on Christmas, although it will be seen in our cinemas in January. Later in March the CINDERELLA will arrived. I exactely do not know how to descibe it, because the teaser is really "garrulous". And in the end of my Sunday's imaginary list of movies is TOMORROWLAND which you would will see sometime in May. Yes, fairy tales and musicals... I love them most!

     Otherwise, on Tuesday, when the illness overcame me, I spent... Well, me and my "class" spent the day in Dresden. Officially, I can not call it class because I am not at high school anymore. It also was not required and our pedagogical supervision was not supervision. It is hard to do not call it class, because there are... Oh, already "just" 14 of us. And why I wrote it in quotes? Because there are about 5 people in other schools. And that is maximum. But I am babbling nonsense again. Dresden is a beautiful city. I am looking forward to visit it again, whereas it is not that far as it seems. Today just nice innocent photos which I took during our trip.

     PS. 1. : GIVEAWAY!
     PS. 2. : You can find the most beautiful song on the bottom, which ED SHEERAN has ever written and sung! Do not forget to watch the most incredible VIDEO!



 
ON THE PHOTOS : PEOPLE, ERIKA, VALERIIA.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

15 Comments

  1. Skvelee fotky! :) aj kraasne upravene .. a pesnicku mi nejde spustiť :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak už ide a je uzasna!! a video klip je ešte lepší :)

      Delete
    2. ďakujem veľmi pekne! ♥.
      a mala by ísť. zatiaľ... :D. kým ju odtiaľ nevymažú, tak by tu mala ísť tiež :).

      Delete
  2. Drážďany jsou krásné... Taky se tam moc ráda vracím - za kulturou i nákupy :)

    http://pragueinstyle.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. To jsou opravdu moc povedene fotky :)))))

    ReplyDelete
  4. Nádherné fotky! ♥
    A závidím ti ten Starbucks, ja som tam strašne dlho nebola :( :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem, naozaj! :).
      poviem ti, že som bola v starbucks tiež po naozaj dlhom čase! a musím povedať, že som si to veľmi neužila, pretože mi bolo zle, mala som len čokoládu a presladila som ju... :D. tak som poprosila Eriku, aby mi tam doliala mlieko. trošku ho tam dala viac a tak už bola studená... ako, studená bola tiež naozaj dobrá, ale pri boľavom hrdle som potrebovala niečo teplé... no takže taký bol, môj posledný zážitok v starbucks, ak by chcel niekto vedieť... :D.

      Delete
  5. veru isla by som sa tam niekedy pozriet :)

    ReplyDelete
  6. nádherné fotky :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Nádherné fotky! Naprosto zírám! :33

    http://fashion-istheanswer.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. S tou pesničkou súhlasím, najúžasnejšia je :)

    ReplyDelete
  9. Miluju Německo a každá zmínka o něm, mi vždy vykouzlí úsměv na tváři :) Do Drážďan se také chystám. Máš krásné fotky, jak už holky řekly :)

    ReplyDelete