i won’t tell them anything they don’t have a clue, about me and you...


     Dnes je ale krásny deň! Posledné dni je tak krásne. Som naozaj rada, že to počasie tak úžasne vyšlo... Neviem síce, ako je v Liberci, ale ak je tam také skvelé počasie ako tu, tak sa späť budem aspoň trošku tešiť. Poviem vám, nechce sa mi vrátiť sa. Nie že by som sa tam necítila dobre, to práve naopak! Skôr ide o tie povinnosti, ktoré sa mi hromadia a ja neviem, čo skôr. Som zaseknutá v istom bode a neviem, ako sa z neho dostanem ďalej... Ďalej. Asi potrebujem pošťuchnúť... Alebo skôr poriadny kopanec do môjho pekného mäkkého zadku. Ale jedna pozitívna vec je, že som si vybavila kartičku na železnicu. Som zvedavá, ako dlho im to cestovanie zadarmo vydrží. S ockom uzatvárame stávky, ako dlho to bude trvať, kým to vrátia do pôvodného stavu. A čo vy? Koľko tomu dávate?

     A ešte jedna dôležitá vec, aj keď tie predošlé vôbec neboli dôležité... Asi by ste radi vedeli, kto sa stal víťazom poslednej GIVEAWAY. Čarovný internetový portál RANDOM, založený na náhodnom kúzlení čísel z imaginárneho klobúka, vyžreboval číslo 19. Pod týmto krásnym číslo sa skrýva IL FREEDOMOVÁ! Gratulujem a určite budem kontaktovať prostredníctvom emailu. Opäť nemusíte zúfať, už mám prichystané ďalšie.


ENGLISH : Such a wonderful day today! Last days are such beautiful. I am really glad that the weather is such beautiful while I am home... I am not sure how the weather is in Liberec, but if it is such amazing as it is here, I will look forward to get back there a little. I have to say, I do not want to go there. It is not like I do not feel well there, that is not true! It is rather about those obligations which hoards me up and I do not know what should I do first. I am wedged in the some point and I do not know how to get further from it... Further. Maybe I need to prod... Or I may need some strong kick to my pretty soft ass. But the only possitive thing is that I got the railway card. I am curious, how long the free travling will last. Me and my daddy have the wagers, how long will it take until they return it back. And what about you? How much do you give?

     And I have here for you another important thing, although those previous were not important at all... You may like to know who is the winner of my last GIVEAWAY. The magical internet portal RANDOM based on random choosing numbers from imaginary cylinder, it drew lots the number 19. IL FREEDOMOVÁ hides behind this beautiful number! Congratulations and I will certainly write you an email. You do not have to be sad again, I have a lot of other giveaways prepared for you.


HAT - EBAY / SCARF - VINTAGE / DRESS - VINTAGE / COAT - F&F / BELT - VINTAGE / BOOTS - H&M

 
ON THE PHOTOS : KEJMY.
PHOTOS BY : JAROSLAV TATRANSKÝ, st.

You Might Also Like

18 Comments

  1. Tie tvoje vlásky sú úžasné!

    ReplyDelete
  2. pri pohľade na tie topánky moje srdce zaplakalo (peňaženka tiež) ! sú prekrásne :) rovnako ako aj prvá fotka, na ktorej si krásne vysmiata :) víťazke gratulujem (: a k otázke, podľa mňa dosť dlho, keďže zvýšením daní si to aj tak všetko pekne zaplatíme ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem! kúpila som ich minulú sezónu v H&M v zľave za 400 kč, čo je takých 14 eúr... drahé či nie, bola to láska na prvý pohľad! :D.
      a to je dobrá poznámka! takto som nad tým neuvažovala, ale musím uznať, najskôr to tak bude a aj tak všetci zkrachujú....

      Delete
    2. za takú cenu, také krásky :) oplatí sa určite! ja hľadám už dlho niečo podobné, a nedosť že ani nie sú pekné ale tie ceny (60€ mi príde za také topánky dosť) :) a dokonca, zas si to najviac odnesú ľudia, ktorý tie vlaky zadarmo ani nevyužijú kedže to nemajú nijak po ceste :D

      Delete
    3. viem viem, ako videla som teraz také aj za 30, skús Deichmann, tam by také mali mať a za dobrú cenu :).
      no áno, to je pravda :D. hlavne je to nefér voči ľuďom, ktorí musia chodiť autobusom, lebo k nim vlaky jednoducho nemajú prístup, nie sú trate... to by som teda nadávala asi aj ja :D.

      Delete
  3. Krásný kabátek, outfit se ti povedl :)

    ReplyDelete
  4. Kejmy moc ti to sluší! :)

    ReplyDelete
  5. Vypadáš úžasně, moc Ti to sluší! :)
    Blog by Veru

    ReplyDelete
  6. SLuší ti to, ty boty jsou super :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  7. Máš krásně osobitý styl, který ještě podtrhuje tvoje divoká hříva. :) Ten kabátek je krásný, klobouk tomu dodává šmrnc a umíš se smát! Prostě bájo. :)

    www.infinitetreasure.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. oj, to je krásny komentár! ďakujem veľmi veľmi pekne!! ♥.

      Delete
  8. Krásný klobouek a úplně nádherný boty! :)
    Young, wild and free

    ReplyDelete
  9. nádherné šaty :) opravdu ti to sluší...outfit je maximálně doladěný

    ReplyDelete
  10. wow strašne krásne šaty :) veľmi ti to pristane :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  11. love your smile!;)
    http://dominicamolik.blogspot.com/
    I hope that u will visit me!

    ReplyDelete