#designblok2014 - umprum, pavel ivancic's fashion design studio students.


     Ležím v postielke, unavená a vyčerpaná. Áno, chorá som. Popíjam čajík, jeden na prečistenie, druhý na prechladnutie. Aspoň že chutia tak dobre! Zajtra však budem musieť vsať a ísť do školy. Viem, že som vysokoškolák, ale stále mám ten zlý pocit "flákať"... Popravde, nikdy som to poriadne nerobila. Nemala som prečo a mať jedného z rodičov v škole prináša aj zlé stránky. Ale, pretože som celý deň na izbe a môj stav je taký nijaký /ani spánok, ani pohyb/, rozhodla som sa upraviť "pár" fotiek. Pravdu povediac, nafotila som ich cez 1600, takmer plná pamäťová karta. Tiež som si povedala, že ich tu dám postupne. Nechcela som len pár, že "aha, bola som na DESIGNBLOK-u a vy niéé! be-be...". Tak mi to príde, keď niektoré blogérky chodia po "íventoch" a pridávajú o tom články. Kým je to možné, rada sa s vami podelím o všetko!

     Tak dnes fotky poslednej prehliadky, ktorej som sa v sobotu zúčastnila. Musím povedať, že sa mi to páčilo. Inšpirovalo ma to, dodalo odvahu a posilnilo moju túžbu tvoriť. Pravda je, že na UMPRUM by som študovať nechcela. Teda, kto by nechcel. Je jasné, keby som bola jedna z tých extra-talentovaných detí narodených pod šťastnou hviezdou, tak prečo nie. Ale som spokojná tam, kde som a čo robím. Však bolo veľmi zaujímavé zúčastniť sa udalosti ako je táto. Ďalšie fotky sa budem pokúšať prispievať priebežne.

     PS. : GIVEAWAY!

ENGLISH : I am laying in my lovely bed right now, tired and exhausted. Yes, I am ill. I am drinking a tee, one for clensing, the second for cold. At least it taste so good! But I will have to go to school tommorrow. I know, I am a college student but I still have that bad feeling about "lag"... Truly said, I have never done properly something like that before. I did not have the neccessary and when you have one of your parent in your school, it sometimes has bad sites. But, because I am in my room the whole day and my health status is like I am not feeling good but it either feels bad, I decided to edit "some" photos. Honestly, I took over 1600 photos, the memory card was almost full. I also said to myself that I will show you them step by step. I did not want to show just few of them, like "look, I went to see the fashion shows at DESIGNBLOK and you did not go! ha-ha...". I think something like that when I see some blogers who went on some events and they write articles about them. If it is possible, I really like to share everything with you!

     So today I have here for you the photos from the last fashion show I participated in on Saturday. I have to say that I liked it. It inspired me, it gave me enough of courage and it strengthen my desire to create. The true is that I would not want to study at UMPRUM university. Well, who would not want to. It is clear that if I was one of those extra-talented kids born under the lucky star, why not. But I am satisfied where I am and what I do. But it was really interesting to participate in event like this. I will show you other photos continuously.

     PS. : GIVEAWAY!


 
ON THE PHOTOS : MODELS.
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Krásné fotky, ty modely se vážně povedly:) A brzy se uzdrav :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  2. To je hezky :)))) Ja jsem jse taky chctela jit podivat, nejak to nevyslo :))) Mozna pristi rok :))))

    ReplyDelete
  3. Toto ma strašne hnevá, že som premeškal :-/

    ReplyDelete
  4. Super článek, některé modely jsou hodně povedené :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    ReplyDelete
  5. Super fotky, snad se mi příští rok podaří se zúčastnit a ty se brzo uzdrav!!:)
    Style by Eliza.

    ReplyDelete
  6. Ach, já chci tu plastovou květovanou sukni!

    ReplyDelete
  7. pekné, teším sa na ďalšie (:

    ReplyDelete
  8. snad to vyjde buduci rok aj mne :)

    ReplyDelete