DIY

i'm gonna lose my mind. i roll and i roll 'til i'm out of luck, yeah... diy earrings #5.


     Nasťahovaná. Dokonca mám aj vybalené. Už len pár dekoratívnych úprav a... A som oficiálne späť! Dnes mám tiež prvý, veľmi dlhý, deň školy za sebou. Večerná figurálna kresba mi dala zabrať. Ale viac ma dostalo semestrálne zadanie prác v ateliéri. Téma "štruktúra príbehu" nám všetkým asi nedá spať. Teda, mne určite... Zajtra sa chystáme na uvítaciu párty. Pôvodne mala byť na streche, teda na terasách nášho bloku na internáte, však potvrdená FACEBOOK-ová účasť 1000 ľudí s dávkou ďalších 1000 pozvaných... Premiestnilo sa to k priehrade, ale nemyslím, že tam nie je toľko priestoru, aby sa tam zmestilo také množstvo ľudí. To ešte len bude sranda.

    Inak, dnes tu mám pre vás /opäť/ jedno z mojich DIY. Keď skladujete veci dobrých pár rokov a až po tom čase prídete na to, ako ich využiť, tak to dopadne presne tak ako s týmito náušnicami. Kamienky som si kúpila asi pred 6 rokmi. Kúpila som presne dva, len tento pár a naozaj neviem, prečo som tak urobila. Odložila som ich do jednej z mojich škatuliek s takýmito vecami na výrobu. A pri kreatívnej chvíľke z nich vznikli extravagantne-atypické náušničky.


ENGLISH : I am moved in. Even I have my stuff unpacked. Just a few decorative editing and... And I am officialy back! Today I am also after a long first day at school. Evening figural drawing exhausted me. But the semestral assignment for the ateliers got me much more. The topic "structure of the story" may not let all of us fall asleep. Well, at least me... I am going to go on welcome party tomorrow. It should be on a roof initially, therefore on the terraces of our building in the hall of residence, but the FACEBOOK participation confirmed over 1000 people and other 1000 are still invited... It has moved to the dam, but I think that there is not enough of place for all those people. That will be damn funny.

     Otherwise, today I have here for you /again/ one of my DIYs. When you stock things for years and after a long time you find out the using of it, it looks right like these earrings. I bought those pinky little stones about 6 years ago. I bought exactly the two of them, just this pair and I really do not know why. I postponed them into one of my boxes with these things for my creation. And during one of my creative moment I made these extravagantly-atypical earrings.



 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

8 Comments

  1. Ta "párty" na streche je super nápad :) a krásne DIY :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. je, teda, bol to super nápad... keby to tam bolo, boli by to fájn, ale pri priehrade bolo veľa ľudí a... a ja asi nemám rada takéto hromadné akcie. ale boli sme, videli, dali si pivko a šli spať :D. a ďakujem veľmi pekne!!! ♥.

      Delete
  2. ty jsou sladké:) Povedly se ti :)

    ReplyDelete
  3. Moc jse mi libi kaminkove nausnice :))) A tyto jse ti opravdu povedli :))))

    ReplyDelete
  4. náušničky sú krásne a tá párty musel byť zážitok (:

    ReplyDelete
  5. Náušničky vypadají krásně. Jej škoda že tam bylo tolik lidí, párty na střeše by byla super :D

    ReplyDelete