and we play our favorite songs, and we scream out all night long!


     Opäť piatok... Presne o dva týždne budem cestovať... Späť domov, aby som stihla oslavu päťdesiatky, na ktorej nesmiem chýbať. Veď budem fotografom, takže... Dnes tu mám pre vás malý kúsok z mojich /konečne/ prázdnin. Malá oslava vysokej školy. Veľa dobrého jedla, to najlepšie "šampanské" a skvelé chvíle strávené s tými najlepšími dievčatami. Spomienky na strednú školu a vyhliadky ďalekej budúcnosti. Keď som tam tak sedela, hojdala sa na záhradnej hojdačke, rozmýšľala som, aké to bude, keď sa stretneme tak o 20 rokov. Budú z nás nezávislé diplomatky na módnych vysokých podpätkoch, nekompromisné farmaceutky v medzinárodnom výskume, vážené lekárky v bielych plášťoch, prírodu-milujúce vegetariánske veterinárky, či úspešné odevné návrhárky sediace pri pravom šumivom šampanskom? Budeme šťastne zadané, slobodné mamičky na plný úväzok, kariéristky netúžiace po rodine...? Každá z nás ide inou cestou, tou svojou, vysnenou, no každú čaká podobný koniec. Ten šťastný. Tak verím, že tak o tých takých dvadsať rokov budem opäť písať o tom, aké sú z nich úžasné ženy!

     Inak, dnes som MONNYKE konečne dokončila design na blogu. Verím, že je spokojná a že takýchto skvelých spoluprác budem mám viac!


ENGLISH : Friday again... Exactely two weeks I will be traveling... Back home to catch the fifieth birthday on which I should not be missed. Because I will be a photographer, so... Today I have here for you a piece of my /finally/ summer holidays. A little celebration of college. A lot of amazing food, the best "champagne" and wonderful moments spent with my best girls. The memories of high school and prospect to the far future. When I was sitting there like that, swayed on the garden swing, I was thinking about how it will be when we meet after about 20 year. Will we be independet diplomats wearing fashionable high heels, uncompromising pharmacists in the internation research, reverent doctors in white coats, nature-lover vegetarian veterinians or successful fashion designers sitting with a glass of real sparkling champagne? Are we going to be in a happy relationships, full-time single mothers, careerists who does not want to have a family? Each of us has a different way, her own, the dream one, but we all will have the same end. The one with the happiness. So I believe that about other 20 years, I will write about how lovely women they became again!

     Otherwise, today I finally ended the design on MONNYKE's blog. I believe, that she is satisfied and that I will have many other cooperations like that!



 
ON THE PHOTOS : AJKA, MARTINA, VALERY, NAT & KEJMY.
PHOTOS BY : KEJMY & GIRLS.

You Might Also Like

14 Comments

  1. Moc pěkný článek a super fotky :)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
  2. zbožňuju tvoje vlasy ♥ a to jídlo.. achjo, mám zas hlad :D

    ReplyDelete
  3. To jsou moc moc hezke fotky :)))) Je videt, ze jste se bavili :))))

    ReplyDelete
  4. Dokonalé vlasy :) ja by som si teba najlepšie vedela predstaviť asi v nejakom ateliéri :D skutočne mega úžastne fotíš :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. každé z povolaní bolo na jednu z nás. ešte nám chýbala talentovaná a vždy krásna inžinierka architektúry! ♥.
      a poviem ti, že seba si inde ani veľmi neviem predstaviť... :D. a ďakujem veľmi pekne!!!

      Delete
  5. Krásné fotky, dala bych si ten dortík :)
    veru-life.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Fantastic photos and food look so tasty ;)
    www.marrtab.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. No ty ses měla, mňam, takových dobrot :) Super fotky!

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. wow i love the photos!
    http://saltskinned.blogspot.com.au

    ReplyDelete
  9. velmi pekne si to napisala :)

    ReplyDelete
  10. fotky sú parádne a koláčik vyzerá veľmi chutne :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  11. melon s olivami a syrom? ako to chutilo?

    ReplyDelete
  12. Máš opravdu krásný blog a fotky :-) Já ten svůj ještě stále upravuju a asi nikdy neskončím :-D A to jídlo na oslavě ti teda závidím. Zajímalo by mě jak asi chutná meloun s olivami...

    ReplyDelete