you’re never going out of style! oh pretty baby, this world might've gone crazy.


     Zabite ma! Alebo nie, nemusíte si so mnou špiniť ruky, stačí, ak ma dostanete z obchodného centra! Je naozaj "hrozné" pracovať na mieste preplnenom obchodmi. A hlavne v období zliav... Potom to vyzerá presne... Takto! A to mám ešte pár kúskov oblečenia, ktoré som si teraz kúpila, ale povedala som si, že dosť! Na dnes to bohate stačí, nechám si niečo aj do najbližšieho NEW IN článku, ktorý bude asi čoskoro, ak to pôjde takto ďalej... Ale, rozhodla som sa o ďalšie prevetranie môjho šatníka, takže keď prídem domov, nafotím vám všetko a dám to na FACEBOOK, kde si to budete môcť kúpiť či vymeniť. Pretože mám pár kúskov, ktoré som si za posledný rok kúpila a nemala som tú príležitosť obliecť si ich a asi ani nebudem. Tak nech mi zbytočne "nehnijú" v šatníku a nájdu si nového, zodpovednejšieho majiteľa ako som ja. Napríklad TÁTO krásna skater suknička z H&M. Jediné uplatnenie si našla v TOMTO článku...

     Avšak pozrime sa na to z tej lepšej stránky. Štýl "ženy" sa s kvitnúcim vekom mení. Asi konečne dospievam... Prosím,  nehľaďte však na tie ponožky... A diár, a... Dobre, tak nie. Ale ako sa vraví "SHOPPING IS CHEAPER THAN A PSYCHIATRIST" /nakupovanie je lacnejšie ako psychiater/ a u mňa je nakupovanie rozhodne terapia!
     PS. : GIVEAWAY!


ENGLISH : Kill me! Or not, you do not have to sumt your hands with me, just get me out of the shopping center! It is really "terrible" to work at place full of shops. And mainly in the season of sales... Then it looks exactly like... This! And I still have few more pieces of clothes which I bought in last few days, but I told to myself that it has to stop! That is enough for today, I shoud leave something for the next NEW IN article which will be written so soon if it goes like this... But I decided to sort out my closet, so when I come home, I will take some photos of my clothes and you will see them on my FACEBOOK fanpage, where you will be able to buy or replace it. Because I have a few pieces which I bought during the last year and I have not had opportunity to wear them and I think that I will not wear them at all. So I do not want to keep them just fot nothing in my closet, I want to find for them a new, better and more responsible owner as me. For example THIS beautiful skater skirt from H&M. It only find it's use in THIS article...

     But let's have a look at the better side of the dilemma. The style of "women" changes with her increasing age. Maybe I am finally grown up... Please, do not look at those socks... And the diary, and... Ok, maybe not. But as it is said - "SHOPPING IS CHEAPER THAN A PSYCHIATRIST" and the shopping is definitely like a therapy for me!
     PS. : GIVEAWAY!

SHOES - NEXT

 TOP - H&M / CAMERAS - PRAKTINA, SMENA / LIPSTICKS - ASTOR, ORIFLAME / SOCKS - GATE / UNDERWEAR - GATE

 JEANS - MAC + DIY / T-SHIRT - H&M / BAG - NEXT / EARRINGS - H&M

 TOP - MODA / CUPCAKES - FROM AJKA / NAIL POLISH - MAYBELLINE, / POWDER - RIMMEL / PYJAMA - VINTAGE / DRESS - VIETNAMESE STORE / SUNGLASSES - H&M

 CARDIGAN - ATMOSPHERE / PANTS - F&F + DIY / SOCKS - GATE / BRACELETS - CROPP TOWN / DIARY - LEVNÉ KNIHY

 T-SHIRT - RESERVED / RINGS - H&M / SEWING TOOLS - LIDL / HAT - EBAY / SOCKS - GATE / BRACELET - HOUSE

TEE - NEW YORKER / SHIRT - VINTAGE / T-SHIRT - RESERVED

 
PHOTOS BY : KEJMY.

You Might Also Like

19 Comments

  1. Tie fotoaparáty sú úžasné! :) a aj tvoj štýl

    ReplyDelete
  2. Och, toto poznam velmi dobre : D Kazdopadne krasne ulovky ;)
    A co hovoris na ten klobuk z ebay? Oplati sa ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ďakujem!!! :).
      a čo sa týka klobúku, tak za tú cenu je... dobrý :D. tak je z Číny, takže jeho veľkosť je taká... ja mám veľkú hlavu. nie že by som sa teraz chcela nejak urážať, ale naozaj mám hlavu a celkovo telo väčšieho rozmeru, ale nie je to vidieť kvôli vlasom a súmernej postave. takže na hlavu ho dám len tak tak. čo sa týka materiálu, taký som očakáva, bála som sa, že nebude držať tvoj tvar, ale drží, takže v podstate som spokojná. a prišiel mi asi tak tesne po 2 týždňoch, až som bola prekvapená. s mojimi skúsenosťami s objednávaním z netu som to videla na koniec prázdnin, to ma tiež veľmi potešilo!
      takže až na jeho rozmery je fájn :). zatiaľ som ho nemala na sebe, takže neviem, ako sa nosí. ale keď prídem domov, chystám nafotiť outfit, takže aspoň ho uvidíte v "reále" :).

      Delete
  3. Srdiečkové ponožky mám tiež ale škoda že dosť púšťajú farbu.... ale krásne veci :)

    ReplyDelete
  4. Nádherné kúsky! a tie pomôcky na šitie! To ma dostalo, budem si musieť vyraziť na nákupy aj ja :D

    ReplyDelete
  5. Ty fotaky a ponozky, skacu s rukama nad hlavou a tleskam! =)
    A pasikave triko nesmi chybet v zadnem satniku =). Slevy jsou od toho, aby se utracelo, s tim se musis naucit zit a akceptovat to =D

    http://onthatleaf.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Loafers z první fotky jsou úžasné. Všechno vypadá úžasně jako vždycky, zdá se mi, že i když chodím do stejných obchodů jako ty, tak tam nacházím úplně jiné věci (ne tak hezké :D)

    Lucieswlife

    ReplyDelete
    Replies
    1. musím povedať, že aj keď je to tá istá značka, tak každý obchod má ako keby vlastnú kolekciu. napríklad GATE u nás v Prešove má úplne iný sortiment ako GATE všade inde. a tiež to vidím v NEXT-e, Liberecká pobočka dostane vždy len mizivú časť z katalógu, kdež to predajne v Prahe toho dostanú oveľa viac vrátane 'home deco' či spodného prádla, čo tu nikdy nedôjde :).
      sama to vidím, keď nakupujem doma a v Liberci :D.

      Delete
  7. vidím, že aj ty si fanúšička zľavnenej bižutérie v H&M :))) tiež som si tam uchmatla teraz parádny náhrdelník za 50 centov, no nekúp to! :)))

    3znitry.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Wooow, to ses teda rozšoupla :) Ale člověk si musí někdy udělat radost a kór když jsou slevy :) Super nákupy!

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. Krásné věci, roztomilé ponožky, a boží foťáky:O

    http://purplepineap.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  10. Parádní úlovky :) Závidím...a přeju :))
    Krásný den...Kat....

    ReplyDelete
  11. No ale vidím, že nakupovanie stálo za to a oplatilo sa! :) Veci sú super a aj tie ponožky či zápisník. Ja som tiež zľavové obdobie trochu využila a odviazala sa, no nemohla som si príliš dovoľovať, lebo tohto ročná brigáda mi nevyšla a ešte si aj šetrím na nový mobil. Ach, ťažký život študentov!

    ReplyDelete
    Replies
    1. musím povedať, že presne viem, o čom vravíš! áno, ťažký je život študenta, preto sa nad sebou tak "rozčuľujem"! :D.

      Delete
  12. jžš ty koláže jsou úplně super !! strašně mě to inspirovalo =))

    ReplyDelete
  13. páni tolik krásných věcí:)

    ReplyDelete
  14. Úžasné úlovky!! Taktiež milujem zľavy a výpredaje, vtedy by som najradšej vykúpila celé nákupné centrum. :-)
    The city of fashion

    ReplyDelete
  15. Krásne veci a tie požky .... :)) na výpredaje mám čo robiť aby som ho celé nevykúpila :))

    www.allmoblog.blogspot.com

    ReplyDelete